Oho kokiu cia isradingu mamyciu yra
Gal kas patartu, kaip is trimetes padaryt anciuka?
ir kokios medziagos
QUOTE(neli @ 2007 12 14, 16:18)
Aš praeitais metais savo mažajam dariau vėjo kaukę, tai nupiešiau vėją (iš vaikiškos knygelės) ir padariau karūną, ir skraistę baltą prie to dar ir tiko
imesk foto smagu pasiziureti
Papildyta:
QUOTE(angi @ 2007 12 14, 17:06)
Oho kokiu cia isradingu mamyciu yra
ir kokios medziagos
ir kokios medziagos
nz jei moki siuti gal kazka panasaus
cia panasai kai pingvinai tik gal snapa platesni
galima kokia grazia suknele apsiuti kokiom plunksnelem na pvz. ju yra pirkti bazeje geltonu vienspalviu.
QUOTE(angi @ 2007 12 14, 15:06)
Ieškočiau geltono pliušo - kepurytė su plačiu snapu (jį iš kartono galima padaryti ir prie kepurės prisiūti), sparnai ant rankovių ir sijonėlis trumpas. Geltonos pėkelnės ir tokios antino kojos, kaip Ritperliukas rado, ant češkių
QUOTE(kanda @ 2007 12 14, 18:31)
turiu klausima prasyma gal kas galesit pagelbet !!!!
man labai skubiai reikalingas BURATINO kostiumas ketveriu metu vaikui. gal kas turit ir galit isnuomot ar parduot, ar zinot, kur galima butu toki isigyt ar pan...
zinau, kad nesudetinga butu paciai kazka suregzt, bet kad viskas taip skubotai gavosi ir laiko neber, jau treciadieniui reikia, o i miesta dabar islekt negaliu
lauksiu ats.
man labai skubiai reikalingas BURATINO kostiumas ketveriu metu vaikui. gal kas turit ir galit isnuomot ar parduot, ar zinot, kur galima butu toki isigyt ar pan...
zinau, kad nesudetinga butu paciai kazka suregzt, bet kad viskas taip skubotai gavosi ir laiko neber, jau treciadieniui reikia, o i miesta dabar islekt negaliu
lauksiu ats.
Siulyciau pereiti per "second hand" parduotuves Ten tokiu graziu kostiumu pasitaiko
Labai vienas piratas atrodė sūnaus eglutėj. Aprengtas paprastai, su potrumpėm kelnėm ir gerokai padriskusia "telniažke" (na, tokia dryžuota jūreiviška maikute). Dar gerai būtų raudonas diržas, ilgi auliniai batai, kokia juoda skarelė ant galvos piratiškai surišta. Ir labai gerai atrodo ant veido nupiešta "trijų dienų barzdikė" . Galimi ir tokie atributai, kaip peilis ar kardas, arba revolverių pora
QUOTE(kanda @ 2007 12 14, 19:31)
turiu klausima prasyma gal kas galesit pagelbet !!!!
lauksiu ats.
lauksiu ats.
taigi nera sudetinkas personazas. kelnytes iki keliu. dryzuotospedkelnes ir baltinukai ir liemene na tau liktu tik pasidaryti buratino nosi ir ir kepure.
nu manau kjau kazka ta itikrai rasi devetu drabuziu parduotuvese. na dar koky rakta is krtono nupiesti ir nudazyti. ir vsio buratinas.
na va tokia nosi ir kepure pailga gali pasidaryti is kartono ar vatmano. arba gal jau gatava
http://unastenki.nar...INO_S_NOSOM.JPG
http://images.google...ttp...l=lt&sa=N
QUOTE(snieguole 2000 @ 2007 12 16, 00:10)
as noreciau paprasyti gal kas turit nuotrauku piratu ar gal kokiu patarimu turit, kaip renkti piratus
Papildyta:
as noreciau paprasyti gal kas turit nuotrauku piratu ar gal kokiu patarimu turit, kaip renkti piratus
Papildyta:
paziurek cia buvom piratais.
nu cia tokie paprastesni variantai.
QUOTE(sokoladine25 @ 2007 12 17, 00:58)
Gal kas turit isnuomuot arkliuko kostiuma 5 metu berniukui?
Beje piratai kostiumai nerealus man l.patiko
Beje piratai kostiumai nerealus man l.patiko
buitininiu nuotrauku piratai, mastyta pacios . seip reikai taturuotciu. na kepureliu tai tikrai rasi ar bazej ar podevone pirkti(na jei aisku kauniete) aciukas uz pagirimus. pati dariau veliava ir kitus atributus tik kepures pirkau, na sei pdar piratisku atributu tikrai rasi kardu sautuvu binokliu(na ziuronu) raisti net auskara maxsimoje.
Papildyta:
QUOTE(gretta @ 2007 12 15, 20:55)
ACIU
prasom ner uz ka
Papildyta:
QUOTE(celesta @ 2007 12 15, 18:07)
gal kas turit parduoti ar išnuomuoti snaigės ar snieguolės karnavalinį kostiumą?Iš bėdos tai ir pati rasiu kuo aprėdyti, bet gal kas pasiūlys gražesnių parėdų?
tai mes panasau likimo nes mano sesers mergaitei ir gi tas pats tai bandsyiu kazka daryti usknele balta jau gavo dabar labai noriu padaryti ta slaifa su tokia stacia paykakle. tai reiktu jau kaip ir pradeti bandyti. kai sumesitrausiu parodysiu
kazkurei mamai reikejo medelio pvz tik neatsimenu kurioje temoje
galima pasiuti is rudos medziagos bet jis cia baisiai atrodo ji galima ir papuosti zaliais lapeliais
o va cia nebloga ideja rudeneliui
galima pasiuti is rudos medziagos bet jis cia baisiai atrodo ji galima ir papuosti zaliais lapeliais
o va cia nebloga ideja rudeneliui