Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai II dalis

Ačiū atsakiusioms aciuks.gif

Skaičiau(netingėjau) visa tema . Norėjosi nauju minčių mirksiukas.gif

Ačiū labai ..
Atsakyti
Sveikutes,gal kuri nors turit minciu kaip padaryti elnio kauke?Mokytoja sake kad galima aprengt rudos spalvos drabuziais,tas nesunku,bet kaip sukonstruot tuos ragus?Neturiu fantazijos visai,reikia pavyzdziu,ir niekur nieko nerandu,labai jau nepopuliari kauke.
Atsakyti
http://www.flickr.co...her/4065697929/

http://www.womansday...endly-Deer.html
Atsakyti
Aš esu mačius ragus iškarpytus iš porolono ir nudažytus rudai (prisiūti prie kepurės). Jie labai gražiai stovėjo 4u.gif
Atsakyti
Perla - tikrai labai grazi kauke - ikelsiu , kad visi matytu smile.gif Grimas +ragai = tobula!!

user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Labai reikia 7 m megraitei kiskes kostiumo blush2.gif Ausytes jau nupirkau, bet ka daryti toliau g.gif
Dukra butinai nori su uodegyte thumbup.gif
Liudmilka gal galyte ikelti didesne nuotrauka arba atsiusti i AZ , nes neduoda padidinti blush2.gif
Aciukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 19 lapkričio 2010 - 10:10
...kaip padaryti karlsono kostiuma sad.gif((((( kad nebutu panasus i klouno..man visi tie kostiumai panasus daugiau i kluono tik tiek kad propeleris ant nugaros ....kal kas turit idomesniu ideju ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stalkers @ 2010 11 19, 10:39)
...kaip padaryti karlsono kostiuma sad.gif((((( kad nebutu panasus i klouno..man visi tie kostiumai panasus daugiau i kluono tik tiek kad propeleris ant nugaros ....kal kas turit idomesniu ideju ? doh.gif

Aš tai daryčiau paprastai- kojinės iki kelių, kombinzoniniai šortukai ir propeleris ant nugaros su mygtuku priekyje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 11 19, 11:08)
Sveikos mamytes  4u.gif
Labai reikia 7 m megraitei kiskes kostiumo  blush2.gif Ausytes jau nupirkau, bet ka daryti toliau  g.gif
Dukra butinai nori su uodegyte  thumbup.gif
Liudmilka gal galyte ikelti didesne nuotrauka arba atsiusti i AZ , nes neduoda padidinti  blush2.gif
Aciukas  smile.gif

Labas,
Nelabai supratau,ką norite pamatyti...Na bet pamėginsiu parodyt daugiau,gal padės.O jei ką tai klauskyt.Tame kostiume tai nieko labai mandro...ausys turėjo stovėti tik nuo dažno tampymo nulėpo biggrin.gif
user posted image user posted image user posted image

Atsakyti
čia dar vienas briedžiukas http://www.deideja.lt/117,briedis.html
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Norejau pamatyti visa kostiumeli , o dar ir makijaza pamaciau thumbup.gif

QUOTE(Liudmilka @ 2010 11 19, 15:54)
Labas,
Nelabai supratau,ką norite pamatyti...Na bet pamėginsiu parodyt daugiau,gal padės.O jei ką tai klauskyt.Tame kostiume tai nieko labai mandro...ausys turėjo stovėti tik nuo dažno tampymo nulėpo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 19 lapkričio 2010 - 21:38
QUOTE(Stalkers @ 2010 11 19, 12:39)

Karlsono sukuosena/perukas visai kitokia negu klouno perukas (senamadisko kirpimo, su sklastymu per sona) ir be to karlsonas turetu buti su bakenbardais (nes jis "vyras paciame jegu zydejime", kaip jis pats sako).
Ir dar dideles strazdanos jam butinos.
o kad drabuziai nebutu kaip klouno tai jie turi nebuti rekianciu spalvu. ir apskritai Karlsonas po kombinezonu devejo elementarius languotus marskinius, dazniausiai tamsiai zalius, todel jie tikrai niekada man nebuvo panasus i klouno rubus.
tik rankoves turetu buti ilgos, bet uzraitotos.
Atsakyti