Ačiū atsakiusioms
Skaičiau(netingėjau) visa tema . Norėjosi nauju minčių
Ačiū labai ..
Sveikutes,gal kuri nors turit minciu kaip padaryti elnio kauke?Mokytoja sake kad galima aprengt rudos spalvos drabuziais,tas nesunku,bet kaip sukonstruot tuos ragus?Neturiu fantazijos visai,reikia pavyzdziu,ir niekur nieko nerandu,labai jau nepopuliari kauke.
Aš esu mačius ragus iškarpytus iš porolono ir nudažytus rudai (prisiūti prie kepurės). Jie labai gražiai stovėjo
Perla - tikrai labai grazi kauke - ikelsiu , kad visi matytu Grimas +ragai = tobula!!
Sveikos mamytes
Labai reikia 7 m megraitei kiskes kostiumo Ausytes jau nupirkau, bet ka daryti toliau
Dukra butinai nori su uodegyte
Liudmilka gal galyte ikelti didesne nuotrauka arba atsiusti i AZ , nes neduoda padidinti
Aciukas
Labai reikia 7 m megraitei kiskes kostiumo Ausytes jau nupirkau, bet ka daryti toliau
Liudmilka gal galyte ikelti didesne nuotrauka arba atsiusti i AZ , nes neduoda padidinti
Aciukas
...kaip padaryti karlsono kostiuma ((((( kad nebutu panasus i klouno..man visi tie kostiumai panasus daugiau i kluono tik tiek kad propeleris ant nugaros ....kal kas turit idomesniu ideju ?
QUOTE(Stalkers @ 2010 11 19, 10:39)
...kaip padaryti karlsono kostiuma ((((( kad nebutu panasus i klouno..man visi tie kostiumai panasus daugiau i kluono tik tiek kad propeleris ant nugaros ....kal kas turit idomesniu ideju ?
Aš tai daryčiau paprastai- kojinės iki kelių, kombinzoniniai šortukai ir propeleris ant nugaros su mygtuku priekyje
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 11 19, 11:08)
Sveikos mamytes
Aciukas
Aciukas
Labas,
Nelabai supratau,ką norite pamatyti...Na bet pamėginsiu parodyt daugiau,gal padės.O jei ką tai klauskyt.Tame kostiume tai nieko labai mandro...ausys turėjo stovėti tik nuo dažno tampymo nulėpo
čia dar vienas briedžiukas http://www.deideja.lt/117,briedis.html
Norejau pamatyti visa kostiumeli , o dar ir makijaza pamaciau
QUOTE(Liudmilka @ 2010 11 19, 15:54)
Labas,
Nelabai supratau,ką norite pamatyti...Na bet pamėginsiu parodyt daugiau,gal padės.O jei ką tai klauskyt.Tame kostiume tai nieko labai mandro...ausys turėjo stovėti tik nuo dažno tampymo nulėpo
QUOTE(Stalkers @ 2010 11 19, 12:39)
Karlsono sukuosena/perukas visai kitokia negu klouno perukas (senamadisko kirpimo, su sklastymu per sona) ir be to karlsonas turetu buti su bakenbardais (nes jis "vyras paciame jegu zydejime", kaip jis pats sako).
Ir dar dideles strazdanos jam butinos.
o kad drabuziai nebutu kaip klouno tai jie turi nebuti rekianciu spalvu. ir apskritai Karlsonas po kombinezonu devejo elementarius languotus marskinius, dazniausiai tamsiai zalius, todel jie tikrai niekada man nebuvo panasus i klouno rubus.
tik rankoves turetu buti ilgos, bet uzraitotos.