Mamytės, gal turit kokių minčių, kaip padaryti ožkytės kaukę (kostiumą) 6 m mergaitei?
ar žinot, kur yra pirkti.....
apėjau kelias parduotuves; tai tik fėjos, snieguolės.....ai, dar boružėlių kostiumų radau.
QUOTE(Ida25 @ 2010 11 15, 10:31)
aciu cia as jau ir pati maciau bet jie turi tik juoda ir dar kitu spalvu su juodais galiukais, tik oranzine ir zalia, bet man labai ryskiu reikia geltonos. Soksim brazilietiskus sokius tai ieskau
http://www.manodrabu...snos-karnavalui gal cia tiks?
[quote=SIVERIJA,2010 11 17, 13:48]
Mamytės, gal turit kokių minčių, kaip padaryti ožkytės kaukę (kostiumą) 6 m mergaitei?
apėjau kelias parduotuves; tai tik fėjos, snieguolės.....ai, dar boružėlių kostiumų radau.
[/quote
Uploaded with ImageShack.us
va šitras man gražus
tik aš taip nesugebėsiu padaryti
[/quote
Uploaded with ImageShack.us
va šitras man gražus
tik aš taip nesugebėsiu padaryti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 11 17, 14:41)
O kas čia sunkaus- sijonas ant kaklo ir sijonas ant liemens Ant kepurės ragiukai ir vsio
Beje LABAI fainas variantas
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 11 17, 12:48)
Darželyje kažkada vaikai vaidino pasaką apie 7ožiukus, tai labai paprastai išsprendė šitą klausimą: aprengė vaikučius baltai, o ant galvų užmovė visiems vienodas kepures su ragiukais, štai tokias:
Gal pravers kam nors tokia idėja
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 17, 15:53)
O kas čia sunkaus- sijonas ant kaklo ir sijonas ant liemens Ant kepurės ragiukai ir vsio
ačiū labiausiai.
pamėtėjot man gerų idėjų gi ir golfa baltą, ir net kepurę turim.
baltas pedkelnes uždesiu.
tik reiks dabar paieškot kokio sijonuko ir apsiausto
patinka man tokios naminės kaukės ir kostiumai kažkaip maloniau žiūrisi, negu pirktiniai nors tu ką......
Papildyta:
QUOTE(Ruciake @ 2010 11 17, 16:02)
Darželyje kažkada vaikai vaidino pasaką apie 7ožiukus, tai labai paprastai išsprendė šitą klausimą: aprengė vaikučius baltai, o ant galvų užmovė visiems vienodas kepures su ragiukais, štai tokias:
labai faina kepurytė.
ir ragai gerai matos, kaip padaryti man, kaip pradedančiai gamintojai, laaabai aktualu
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 11 17, 15:10)
patinka man tokios naminės kaukės ir kostiumai kažkaip maloniau žiūrisi, negu pirktiniai nors tu ką......
Aš irgi TIK už MAMOS siūtus kostiumus Juk juose TIEK meilės
Atsimenu vienais metais per karnavalą buvo keturi spaidermenai ir visi VIENODI-maksiminiai FUIIIIIIIIII
Sveikos mergaitės, reiktu patarimo.. Kaip pasidaryti ežiuko kauke?? Gal turite minčių?/
QUOTE(PONIUTE @ 2010 11 17, 16:48)
Sveikos mergaitės, reiktu patarimo.. Kaip pasidaryti ežiuko kauke?? Gal turite minčių?/
va, čia radau tokia kepurėlė
http://s34.photobuck...nt=IMGP4742.jpg
va čia
http://www.burte.lt/....html?tpl=image
aš uždėčiau juodas pėdkelnes, juodus (ar pilkus) šortukus ir tokį džemperį tamsų su kapišonu, kad bųtų galima ant galvos užsidėti. O tuos spygliukus daryčiau iš medinių nudažytų skalbinių segtukų- prisagstyčiau ant džemperio ir veiduką truputį papaišyčiau
QUOTE(PONIUTE @ 2010 11 17, 15:48)
Keli puslapiai atgal ir RASIT nemažai ežiukų
netingekit perskaityti visos temos, nes apie eziukus kalbeta jau gal 4 kartus...
Idomu kaip atrodytų kaukė besmegenio, jei daryčiau iš agro plėvelės. Tipo skraistę, rankom skyles iškirpčiau. Apačia tegu krenta iki kelių tokio ilgio ir sagas prisiūčiau , kad iš tos pačios agro tik nudažyčiau juodai