Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai II dalis

Mamytės, gal turit kokių minčių, kaip padaryti ožkytės kaukę (kostiumą) 6 m mergaitei?
ar žinot, kur yra pirkti.....
apėjau kelias parduotuves; tai tik fėjos, snieguolės.....ai, dar boružėlių kostiumų radau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIVERIJA: 17 lapkričio 2010 - 12:57
QUOTE(Ida25 @ 2010 11 15, 10:31)
aciu cia as jau ir pati maciau bet jie turi tik juoda ir dar kitu spalvu su juodais galiukais, tik oranzine ir zalia, bet man labai ryskiu reikia geltonos. Soksim brazilietiskus sokius tai ieskau  doh.gif

http://www.manodrabu...snos-karnavalui gal cia tiks?
Atsakyti
[quote=SIVERIJA,2010 11 17, 13:48]
Mamytės, gal turit kokių minčių, kaip padaryti ožkytės kaukę (kostiumą) 6 m mergaitei?
apėjau kelias parduotuves; tai tik fėjos, snieguolės.....ai, dar boružėlių kostiumų radau.
[/quote

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

va šitras man gražus wub.gif
tik aš taip nesugebėsiu padaryti
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 11 17, 14:41)
Uploaded with ImageShack.us

va šitras man gražus wub.gif
tik aš taip nesugebėsiu padaryti

O kas čia sunkaus- sijonas ant kaklo ir sijonas ant liemens bigsmile.gif Ant kepurės ragiukai ir vsio bigsmile.gif
Beje LABAI fainas variantas mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 11 17, 12:48)

Darželyje kažkada vaikai vaidino pasaką apie 7ožiukus, tai labai paprastai išsprendė šitą klausimą: aprengė vaikučius baltai, o ant galvų užmovė visiems vienodas kepures su ragiukais, štai tokias:
user posted image
Gal pravers kam nors tokia idėja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciake: 17 lapkričio 2010 - 15:03
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 17, 15:53)
O kas čia sunkaus- sijonas ant kaklo ir sijonas ant liemens bigsmile.gif Ant kepurės ragiukai ir vsio  bigsmile.gif
Beje LABAI fainas variantas  mirksiukas.gif  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif ačiū labiausiai.
pamėtėjot man gerų idėjų thumbup.gif gi ir golfa baltą, ir net kepurę turim.
baltas pedkelnes uždesiu. biggrin.gif
tik reiks dabar paieškot kokio sijonuko ir apsiausto bigsmile.gif
patinka man tokios naminės kaukės ir kostiumai wub.gif kažkaip maloniau žiūrisi, negu pirktiniai nors tu ką......
Papildyta:
QUOTE(Ruciake @ 2010 11 17, 16:02)
Darželyje kažkada vaikai vaidino pasaką apie 7ožiukus, tai labai paprastai išsprendė šitą klausimą: aprengė vaikučius baltai, o ant galvų užmovė visiems vienodas kepures su ragiukais, štai tokias:
user posted image
Gal pravers kam nors tokia idėja 4u.gif

4u.gif
labai faina kepurytė.
ir ragai gerai matos, kaip padaryti biggrin.gif man, kaip pradedančiai gamintojai, laaabai aktualu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 11 17, 15:10)
patinka man tokios naminės kaukės ir kostiumai wub.gif kažkaip maloniau žiūrisi, negu pirktiniai nors tu ką......

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aš irgi TIK už MAMOS siūtus kostiumus rolleyes.gif Juk juose TIEK meilės wub.gif
Atsimenu vienais metais per karnavalą buvo keturi spaidermenai ir visi VIENODI-maksiminiai doh.gif FUIIIIIIIIII doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, reiktu patarimo.. smile.gif Kaip pasidaryti ežiuko kauke?? Gal turite minčių?/ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2010 11 17, 16:48)
Sveikos mergaitės, reiktu patarimo.. smile.gif  Kaip pasidaryti ežiuko kauke?? Gal turite minčių?/ blush2.gif

va, čia radau tokia kepurėlė
http://s34.photobuck...nt=IMGP4742.jpg
va čia
http://www.burte.lt/....html?tpl=image
aš uždėčiau juodas pėdkelnes, juodus (ar pilkus) šortukus ir tokį džemperį tamsų su kapišonu, kad bųtų galima ant galvos užsidėti. O tuos spygliukus daryčiau iš medinių nudažytų skalbinių segtukų- prisagstyčiau ant džemperio blush2.gif ir veiduką truputį papaišyčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2010 11 17, 15:48)
Sveikos mergaitės, reiktu patarimo.. smile.gif  Kaip pasidaryti ežiuko kauke?? Gal turite minčių?/ blush2.gif

Keli puslapiai atgal ir RASIT nemažai ežiukų mirksiukas.gif
Atsakyti
netingekit perskaityti visos temos, nes apie eziukus kalbeta jau gal 4 kartus...
Atsakyti
Idomu kaip atrodytų kaukė besmegenio, jei daryčiau iš agro plėvelės. Tipo skraistę, rankom skyles iškirpčiau. Apačia tegu krenta iki kelių tokio ilgio ir sagas prisiūčiau , kad iš tos pačios agro tik nudažyčiau juodai g.gif
Atsakyti