Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai II dalis

Gal galite patarti 4u.gif Kokia turi būti angelo suknelė g.gif
Gal kokių idėjų turite aciuks.gif
Atsakyti
As angelas buvau biggrin.gif tai buvau ilga balta suknele, ir mama pasiuvo dieviskai grazius didziulius sparnus, kurie uzsidejo kaip kuprine.
kazkas panasaus:
user posted image
user posted image

Storos vielos laike forma, ir viskas buvo aptraukta balta medziaga. O ant tos medziagos buvo prisiuta daugybe baltu medziagos trikampeliu smailiu - atrode kaip plunksnos.
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2010 11 15, 14:03)
Gal galite patarti 4u.gif Kokia turi būti angelo suknelė g.gif
Gal kokių idėjų turite aciuks.gif

Musu tokia buvo user posted image
Atsakyti
Nu va - cia labai panasu smile.gif

Gal net tikroviskiau - nes su plunksnom smile.gif

Pas mane buvo is medziagyciu - bet ne ploksti, o 3D, taip sakykim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.Mano mergina darzelyje vaidins SRAIGE.Gal turit ideju,kaip padaryt sraiges kostiuma?
Atsakyti
Kad labai paprasta:
user posted image user posted image

As daryciau taip - nusipirkciau skuduriake pagalvele uz kelis litus - gali buti ir demeta - koks gi skirtumas. ir geriau ne stora, o kai buna ilgos ir plonos (neisivaizduoju, kaip ant tokiu miega, bet pardavime pilna). Susukti i ruloniuka, galima ir laisvokai taip, ir susiuti. Kad butu lengviau siuti siulyciau kanceliarinem, ar plauku gumytem abiejuose sonuose suimti - kad neatsisuktu. O tada krasciuka prisiuti rankomis prie rulono, kad neissitiestu. viskas smile.gif tereikia petnesytes prisiuti, kad uzsidetu kaip kuprine, ir nudazyti. O jeigu nusipirksite rusva pagalvele - ir dazyti nereiks. Nors as rieveliu (susukimo) paryskinimui tas vietas juodai padazyciau.

aprengti galite belenkuo - juk esme namukas ir akytes smile.gif Akytes galima ir porolona padaryti - i vidu kietos vielos, kad laikytusi ir ant lankelio primeistrauti.
Nors lankeliu su spyruokliuojanciomis akimis esu maziusi suvenyru kioskuose, ypac per muges visokias biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, gal galit padet, nerandu menuliuko ir saulytes kaukiu doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, mano mergaitė bus beždžionėlė. Gal turit kokių idėjų kaip galvą papuošti? Rudų drabužėlių tai paieškosiu parduotuvėse, gal ko bus. Ir uodegą reiks kaip nors pritvirtinti:)
Atsakyti
Ir mums reiktų idėjų beždžionės rūbams 4u.gif
Atsakyti
aciu labai, zemuogytegirl 4u.gif
Atsakyti
http://www.baby-fest...-logo-3-big.jpg
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 17 lapkričio 2010 - 14:58
alionkos pasiulyti saunus - tik juos siuti daug reik smile.gif

tai toms, kurios ne itin tame specializuojasi - siulyciau apsirengti rudai, is pedkelnes padaryti uodega ( i pdekelne ikisti porolono ir vatos ir viela).
Padaryti ausytes gali buti ir is popieriaus ir medziagines. geriausia aisku, kepuryte su ausimis, bet, kaip minejau, ne visos specai siuvime smile.gif

Mergaitems lengviau - arba lankelis su popierinemis ausimis, arba susukti du kuodukus, ir juos apmauti kapronine kojine, ant kurios ta ausis (ruzava dalis) nupiesta.

O veiduka pagrimuoti smile.gif
grimo variantas, cia gan aiskiai pavaizduotas
user posted image
Atsakyti