cia mano katyte - bet tik makiazas. Dariau su savo kosmetika paprasta
Gal zinote is ko padaryti tie spygliai to juodo ir rudo eziuko kur idetos nuotraukos?
QUOTE(eiwile @ 2010 11 12, 08:40)
Gal zinote is ko padaryti tie spygliai to juodo ir rudo eziuko kur idetos nuotraukos?
ten greičiausiai bus iš popieriaus, susuktos tūtelės, kaip mes buvom darželyje ežiais, tai visas grupė beveik buvo tai visokių prisžiūrėkau, pradedant kailiniais ežiais, baigiant popieriniais, susukit tūtelę kaip saulėgrąžom, suklijuokite šoną ir tūtelės galus įkirpkite truputį kad išsiskleistų saulutė ir tieisiog priklijuot prie medžiagos. darbelio tai bus.
aš kažkur esu mačiusi, kad ežiuko spyglius galima padaryti is paprasčiausių skalbinių segtukų: reikėtų tik nudažyt tuos segtukus pirma, o paskui tiesiog prisegioti ant megztinio ar skraistės.
O vienoje iš nuotraukų, ten kur rudas ežiukas, tai spygliukai greičiausiai padaryti iš plonom juostelem sukarpyto porolono, tik nudažyti rudai ir priklijuoti prie medžiagos karštų klijų šautuvu
O vienoje iš nuotraukų, ten kur rudas ežiukas, tai spygliukai greičiausiai padaryti iš plonom juostelem sukarpyto porolono, tik nudažyti rudai ir priklijuoti prie medžiagos karštų klijų šautuvu
butent tas smagiausiai ir atrodo kaip is rusisku filmuku, kur is lelyciu budavo
mano sunelis siemet bus batuotas katinas, mazdaug isivaizduoju ka darysiu, bet is kur batus ispudingus gauti pernai buvo zalias nykstukas
Sveikutės, labai ieškau ryškių plunksnų boa, 7 reikia, nu bet internete niekur nerandu gal kas užmatėte kur rasti?
QUOTE(Ida25 @ 2010 11 15, 09:46)
Sveikutės, labai ieškau ryškių plunksnų boa, 7 reikia, nu bet internete niekur nerandu gal kas užmatėte kur rasti?
Radau stai cia http://www.burte.lt/.../kaukes.lt.html
QUOTE(kaktuselis @ 2010 11 15, 09:55)
aciu cia as jau ir pati maciau bet jie turi tik juoda ir dar kitu spalvu su juodais galiukais, tik oranzine ir zalia, bet man labai ryskiu reikia geltonos. Soksim brazilietiskus sokius tai ieskau
boa pirkti ieskote?
Maciau ebay yra - svelniai geltonas po 15Lt (apie 1,8 metro ilgio)
Ryskiai ryskiai geltoni brangiau
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 11 15, 11:29)
boa pirkti ieskote?
man reikia kuo greiciau, baisu siustis, svente pas mus gruodzio 18 bijau rizikuot ir paskui negauti
dar beveik menuo. As asmeniskai rizikuociau