Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai II dalis

QUOTE(aurkev @ 2010 11 10, 10:07)
Gelbekit mamytes, musu darzelyje vaikai turi buti misko gyvunai, o mano dukryte sugalvojo but ezys  doh.gif . Nezinau nei kaip aprengti nieko. Ieskojau karnavalinio kostiumo bet tokio ner sad.gif patarkit, kaip perkalbet but kitu gyvunu ir tada dar klausimas kokiu? Aciu

Tai ežiuku ir nesunku aprenktum rudai, o ant galvos gali padaryti kepu ryte iš popierinių dygliukų biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, padėkit apsispręst ax.gif Niekaip neišsirenku mažajai suknelės. Mūsų darželyje visi per Kalėdas bus baltai apsirengę. Man patiko dvi suknelės, kuri jums gražesnė ? g.gif

user posted image

user posted image

Tik nesugalvoju, kaip aprengt berniuką biggrin.gif Kiškiais jau buvom, besmegenis būt nenori doh.gif Kokių dar turit baltų idėjų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2010 11 10, 11:26)
*kuri jums gražesnė ?  g.gif
**Tik nesugalvoju, kaip aprengt berniuką  biggrin.gif 

* man tai nei viena blush2.gif Bet duočiau dukrytei pačiai išsirinkti mirksiukas.gif
** Gali būti gandras, vėjas baltoji meška ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 12 21, 19:53)
Maniškės buvo lapė ir pelytė - gal kam idėjos tiks  mirksiukas.gif
user posted image user posted image

laba, sakykit baltos veiduko vietos kuom cia teptos? blush2.gif ax.gif

gal kas turi ideju kaciuko ideju, 2 m. panelytei ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolancike @ 2010 11 10, 11:26)
Mergaitės, padėkit apsispręst  ax.gif  Niekaip neišsirenku mažajai suknelės. Mūsų darželyje visi per Kalėdas bus baltai apsirengę. Man patiko dvi suknelės, kuri jums gražesnė ?  g.gif

user posted image

man si grazesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2010 11 10, 10:07)
Gelbekit mamytes, musu darzelyje vaikai turi buti misko gyvunai, o mano dukryte sugalvojo but ezys  doh.gif . Nezinau nei kaip aprengti nieko. Ieskojau karnavalinio kostiumo bet tokio ner sad.gif patarkit, kaip perkalbet but kitu gyvunu ir tada dar klausimas kokiu? Aciu

ežys labai paprasta, tik žinoma darbo reiks įdėti aš kadangi esu medžiaginė Onutė man lengviausia viską padaryti iš medžiagos, tai siuvau iš džinso , iškirpau ale fraką, ir susiuau tūteles, įkirpau galiukus, gal būtų galima pritvirtinti prie frako spyglius

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2010 11 10, 13:23)
Tai ežiuku ir nesunku  aprenktum rudai, o ant galvos gali padaryti kepu ryte iš popierinių dygliukų  biggrin.gif

tai vat as taip pat galvojau bet laiko nera. aisku teks atrast. as dar galvoju kad is palauku spigliukus su laku supurkst ir gausis vietoj kepures. tadatik rudai aprengiu veiduka padazau ir psio. kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2010 11 10, 11:43)
tai vat as taip pat galvojau bet laiko nera. aisku teks atrast. as dar galvoju kad is palauku spigliukus su laku supurkst ir gausis vietoj kepures. tadatik rudai aprengiu veiduka padazau ir psio. kaip manot?

Nežinau, kaip išplaukiukių išeis? Ar ilgi plaukučiai paskui ar nebus sunkoka išplauti?
O gal kur daro kaukes pas mus kaukės nupiešimas 5Lt
Atsakyti
bet jeigu mergaitė tai yra tokių mažyčių gumyčių galima spygliukus susukti surišti nežinau manau tikrai galima, berniukui dariau su žele tai laikė biggrin.gif , bet plaučkučiai neilgi, ir lengvai išsiplovė
Atsakyti
Ant veiduko piesia turbut kokiu specialiu grimu... As kai tik suaugusius dazau, tai naudoju elementaria dekoratyvine ir teatrine (pvz kryolan) kosmetika.

Nors as asmeniskai nematau dideles tragedijos, jeigu ir suaugeliska kosmetika patepliot viena karta metuose karnavalui.

o berniukui manau visai patiktu buti kokiu piratu:
user posted image
user posted imageuser posted image

tikrai kiekviena prisitaikys. kelnytes gali buti belekokios - sukistos i ilgus batukus, balti marskiniai, skuduriake kokia per didele liemene nupirk - ir dirzu suverzt. nupiest akiu piestuku usiukus, juoda raisti pasidaryti ir karda smile.gif kartais zaislu skyriui buna rinkiniu :akies raistis, kardas, pistoletas".
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2010 11 10, 13:56)
Nežinau, kaip išplaukiukių išeis? Ar ilgi plaukučiai paskui ar nebus sunkoka išplauti?
O gal kur daro kaukes pas mus kaukės nupiešimas 5Lt

As galvoju kad turetu isiplaut, bet tik laiko daug uzims, kol padarysiu tuos plaukus, o plaukai tai iki peciu blink.gif dabar pagalvojau, tai jauciu, kad neiseis taip lengvai, reiks ta kepure daryt ar skrtaiste kaip pas Naktibalda (labai fainai sugalvojot smile.gif )
o veiduka tai su seseliais ispiesiu. Per jos gimtadieni, drugeli taip su seseliais ispiesiau, visi sake garzu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurkev: 10 lapkričio 2010 - 13:51
QUOTE(uopliuke @ 2010 11 10, 00:18)
o gal turtit ideju berniukui - nykstukui? 4u.gif  si nykstuke thumbup.gif man bigsmile.gif

Na tai jei patinka galima ka nors panasaus,vietoj sijono zalios kelnes,ar sortukai ir kojines drizotos,vietoj geliciu gribukai

QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 11 10, 14:12)
o berniukui manau visai patiktu buti kokiu piratu:

oj,tik ne piratu doh.gif praeitais metais pas mus grupeje buvo 7 ar 8 piratai blink.gif

idejos eziukui
user posted image
Papildyta:
Balta kauke
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti