Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai II dalis

QUOTE(Ice tea @ 2010 11 09, 06:51)
Mes šiais metais būsim KLOUNAIS  doh.gif
Jau ieškau rolleyes.gif Atvira pasiūlymams ir idėjoms  bigsmile.gif

turiu kombinzona, tik jis didelis vaikui. Cia labiau smulkiam suaugusiajam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 11 09, 11:47)
turiu kombinzona, tik jis didelis vaikui. Cia labiau smulkiam suaugusiajam smile.gif

O gal gali kokią foto bigsmile.gif
va keli variantai bigsmile.gif Bandysiu ir vėl pati siūti mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Plaukus bandysiu iš siūlų daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškis šiemet bus vilkas. Mamytės, gal kas turit kokių idėjų? 4u.gif
Atsakyti
Maniškis šiemet bus besmegenis, bandysiu gal pati kažkaip siūt. O idėja labai panaši į lašiuko kostiumą. Ale kiek reiks kantrybės kol pasiūsiu doh.gif Kepurę turi ale zoro, papuošiu blizgiais ir dar nosi - morką iš porolono reik padaryt.
Atsakyti

daryčiau labai paprastai, pasiimčiau geriausiai pamušalas jis žvilga gerai krenta, pilkas ar melsvas , iškirpčiau du kvadratus, susiūčiau šonus, tik iki viršaus nesusiūčiau keliasdešim cm, kad būtų vieta rankoms, tuomet viršuje siūlė apačioje siūlė, ir viršuje įverčiau raištelį, ir sutraukčiau prie kaklo, o apačioje įverčiau vielą standesnę ir vualia lašelis , tuomet dar lietučio blizgiais galima puošti jei kalėdoms ir t.t

Na kokia gera idėja, labai labai AČIŪ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 09, 04:05)
daryčiau labai paprastai, pasiimčiau geriausiai pamušalas jis žvilga gerai krenta, pilkas ar melsvas , iškirpčiau du kvadratus, susiūčiau šonus, tik iki viršaus nesusiūčiau keliasdešim cm, kad būtų vieta rankoms, tuomet viršuje siūlė apačioje siūlė, ir viršuje įverčiau raištelį, ir sutraukčiau prie kaklo, o apačioje įverčiau vielą standesnę ir vualia lašelis , tuomet dar lietučio blizgiais galima puošti jei kalėdoms ir t.t

user posted image
Papildyta:

na man raudona balta vienareikšmiškai labai gražu  wub.gif , bet ypač man patiktų dryžuotos kojinės iki kelių , sijonėlis, ir ilga tokia kaip kažkuomet būdavo naktinės kepurės su labai ilgu nutįsusiu smaigaliu ir dideliu bumbulu  biggrin.gif

As labai noreciau buti Jusu aprenkta nykstuke blush2.gif pakisot man labai gera minti kaledoms, aciu 4u.gif ir siaip esat labai kuribinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif o kadangi as siais metais ZIAURIAI laukiu Kaledu(negaliu paaiskinti kodel), tai kas su jom asocijuojasi man super wub.gif
Atsakyti
Nosi galima ir netik is porolono. Papje mase irgi tinka smile.gif

Vis ketinu skysto latekso uzsisakyt ir panasius reikalus kaukem ir helouweenui daryt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 11 09, 17:07)
Nosi galima ir netik is porolono. Papje mase irgi tinka smile.gif

Vis ketinu skysto latekso uzsisakyt ir panasius reikalus kaukem ir helouweenui daryt smile.gif

user posted image

aaa , o kas ta Papje masė ???
Atsakyti
QUOTE(Jolantele1717 @ 2010 11 09, 01:41)
Šiais metais darželyje buvo nuspręsta, jog vaikučiai bus nykštukais rolleyes.gif ...o man taip norėjosi papuošt dukrytę voveraite ar drugeliu unsure.gif
Mamytes, pasidalinkite idėjomis, kaip gražiai aprengt nykštukę...nes tie parduotuviniai kostiumai tokie nykūs ir pabodę... blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2010 11 09, 22:46)

o gal turtit ideju berniukui - nykstukui? 4u.gif si nykstuke thumbup.gif man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 11 09, 14:18)
aaa , o kas ta Papje masė ???

Google naudokites smile.gif

Dazniausiai as naudoju klijus (arba jeigu daug - skysta tesla miltai+vanduo - senoliu isbandytas metodas) ir laikrascius. ir klijuoji kiek nori. darbo daug - bet ziuriu dauguma lietuviu nori visko be darbo ir uz dyka. Reikia ar pinigelius moketi arba gerai padirbeti, kad gautusi kazkas originalaus smile.gif

Dziugu ziureti, kad yra siuvanciu kostiumus, o ne tik popierine kauke su lankeliu padaranciu...
Atsakyti
Gelbekit mamytes, musu darzelyje vaikai turi buti misko gyvunai, o mano dukryte sugalvojo but ezys doh.gif . Nezinau nei kaip aprengti nieko. Ieskojau karnavalinio kostiumo bet tokio ner sad.gif patarkit, kaip perkalbet but kitu gyvunu ir tada dar klausimas kokiu? Aciu
Atsakyti