! | Dar kartą radus žinutes su siūlymais pirkti, nuomoti arba prašymais parduoti/ išnuomoti karnavalinius kostiumus, tų žinučių autorėms be atskiro perspėjimo bus skiriami asmeniniai įspėjimai. Ši tema- ne Skelbimų lenta! |
QUOTE(nurija @ 2010 11 05, 17:09)
LAba diena,
reiketu berniukui 8 men varliuko kostiumo karnavalui, perziurejau visa temute, bet neradau jokiu pavyzdeliu, gal kas turite ideju?
reiketu berniukui 8 men varliuko kostiumo karnavalui, perziurejau visa temute, bet neradau jokiu pavyzdeliu, gal kas turite ideju?
niekas nepadeda tai aš pamėginsiu , siuvau savo vaikui varliaus kostiumą, tokį su kepure ir kombinezonu , tai jums siūlau panašiai užtektų žalio šliaužto, ir kepurės jei ji būtų didesnė arba koks kapišonas net gali būti , prie kepurės pritvirtinti akis dideles , varlės skiriamasi bruožas , nes jūsiškis dar mažiukas kažkokių stebuklų neparidarysi, nes visada maniau ir manysiu,kad ir karnavaliniai drabužiai turi būti patogūs, kad vaikas nejaustų diskomforto ir su džiaugsmu juos vilkėtų
idėją kopijavau iš
Papildyta:
dar idėjų varlei
čia fainai ir gerai sugalvota,
megztas koks super
Sveikos,
gal kas galėtų pasiūlyti arba patarti kaip padaryti 5 metu vaikui meškos karnavalini kostiuma. Ačiu.
gal kas galėtų pasiūlyti arba patarti kaip padaryti 5 metu vaikui meškos karnavalini kostiuma. Ačiu.
Reikia dukrai kaledom geisos kostiumo
Galvoju: o jei imciau koki ilga geleta a la silkini moteriska ryskiu spalvu chalata, ji sujuosciau kiyos spalvos placiu dirzu ar butu panasi i geisa? Aisku, tu slepeciu vargu ar kur rasiu O ka geisos po sukne vilkedavo? Negi nuogom kojom?
Galvoju: o jei imciau koki ilga geleta a la silkini moteriska ryskiu spalvu chalata, ji sujuosciau kiyos spalvos placiu dirzu ar butu panasi i geisa? Aisku, tu slepeciu vargu ar kur rasiu O ka geisos po sukne vilkedavo? Negi nuogom kojom?
O butinai geishos? pats nepatogiausias nacionalinis kostiumas ever... Teke ji detis... Fui fui...
Visu pirma jos dedasi keleta tu chalatu, ir tik virsutinis yra grazus ir silkinis.
apatiniai chalatai islenda ir virsuje ir apacioje:
O nugaroj dar uzsirisa pagalvele:
Apranga tikrai ne vaikui...
Visu pirma jos dedasi keleta tu chalatu, ir tik virsutinis yra grazus ir silkinis.
apatiniai chalatai islenda ir virsuje ir apacioje:
O nugaroj dar uzsirisa pagalvele:
Apranga tikrai ne vaikui...
Šiais metais darželyje buvo nuspręsta, jog vaikučiai bus nykštukais ...o man taip norėjosi papuošt dukrytę voveraite ar drugeliu
Mamytes, pasidalinkite idėjomis, kaip gražiai aprengt nykštukę...nes tie parduotuviniai kostiumai tokie nykūs ir pabodę...
Mamytes, pasidalinkite idėjomis, kaip gražiai aprengt nykštukę...nes tie parduotuviniai kostiumai tokie nykūs ir pabodę...
QUOTE(Antonina @ 2010 11 08, 20:29)
daryčiau labai paprastai, pasiimčiau geriausiai pamušalas jis žvilga gerai krenta, pilkas ar melsvas , iškirpčiau du kvadratus, susiūčiau šonus, tik iki viršaus nesusiūčiau keliasdešim cm, kad būtų vieta rankoms, tuomet viršuje siūlė apačioje siūlė, ir viršuje įverčiau raištelį, ir sutraukčiau prie kaklo, o apačioje įverčiau vielą standesnę ir vualia lašelis , tuomet dar lietučio blizgiais galima puošti jei kalėdoms ir t.t
Papildyta:
QUOTE(Jolantele1717 @ 2010 11 09, 00:41)
Šiais metais darželyje buvo nuspręsta, jog vaikučiai bus nykštukais ...o man taip norėjosi papuošt dukrytę voveraite ar drugeliu
na man raudona balta vienareikšmiškai labai gražu , bet ypač man patiktų dryžuotos kojinės iki kelių , sijonėlis, ir ilga tokia kaip kažkuomet būdavo naktinės kepurės su labai ilgu nutįsusiu smaigaliu ir dideliu bumbulu
QUOTE(Jolantele1717 @ 2010 11 08, 22:41)
Na nepasakyciau taip, net as sutikciau but nykstuke
O vaikuciui - mergytei - tai uzdekit graziausia suknyte ir nykstuko kepuryte Ir viskas bus ok.
Mes šiais metais būsim KLOUNAIS
Jau ieškau Atvira pasiūlymams ir idėjoms
Jau ieškau Atvira pasiūlymams ir idėjoms
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 07, 03:02)
niekas nepadeda tai aš pamėginsiu , siuvau savo vaikui varliaus kostiumą, tokį su kepure ir kombinezonu , tai jums siūlau panašiai užtektų žalio šliaužto, ir kepurės jei ji būtų didesnė arba koks kapišonas net gali būti , prie kepurės pritvirtinti akis dideles , varlės skiriamasi bruožas , nes jūsiškis dar mažiukas kažkokių stebuklų neparidarysi, nes visada maniau ir manysiu,kad ir karnavaliniai drabužiai turi būti patogūs, kad vaikas nejaustų diskomforto ir su džiaugsmu juos vilkėtų
idėją kopijavau iš
Papildyta:
dar idėjų varlei
idėją kopijavau iš
Papildyta:
dar idėjų varlei
labai dekoju uz grazias foto, tikrai kazka panaudosiu, aciu