Sveikos,
Man dabar rūpestis kaip suregzti princo rūbus mažajam darželio šventei.
Kelnės papūstos iki kelių, skraistė, o ką nešioja princai ant galvos? Karūną nu nesidės maniškis jos tikrai ką sugalvot?
Kažkada buvau užėjus į tokią temą kur viena forumietė siuvo rūbelius karnavalinius, neberandu aš jos gal kuri žinot ką nors apie tai
cūgga nemanau, kad bus problema ir pačiai pasidaryti , aš siuvau iš portjerų, nuvariau į turgų pirkau medžiagą kainavo gal apie 15 lt , čia užuolaidoms ji tinkama , iškirpau skraistę, ir nėrinius prisiuvau, na nėrinys nepigus tik, bet galima ir be jo apsieit, radau namie senų užuolaidų iš jų padariau kokardą ir rankogalius , apačioje buvo su baltais baltinukais, čia tik primatavimas tai nelabai estetiška foto, bet principas matosi
QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 01, 10:47)
cūgga nemanau, kad bus problema ir pačiai pasidaryti , aš siuvau iš portjerų, nuvariau į turgų pirkau medžiagą kainavo gal apie 15 lt , čia užuolaidoms ji tinkama , iškirpau skraistę, ir nėrinius prisiuvau, na nėrinys nepigus tik, bet galima ir be jo apsieit, radau namie senų užuolaidų iš jų padariau kokardą ir rankogalius , apačioje buvo su baltais baltinukais, čia tik primatavimas tai nelabai estetiška foto, bet principas matosi
super atrodo ir karūna pasinaudosiu jūsų pavyzdžiu ir pati bandysiu kažką padaryti
QUOTE(cūgga @ 2010 11 01, 10:56)
super atrodo ir karūna pasinaudosiu jūsų pavyzdžiu ir pati bandysiu kažką padaryti
ta karūna tai toks metalizuotas popierius kietas, iškarpyta, su figūrinėm žirklėm , kokarda prisiriša su šniūreliu, tikrai labai paprasta ir manau tikrai pasidarysi , paskui prašom parodyti rezultatą
Negaliu nepasigirti kaip mum gavosi halloweeno kostiumai I kostiumus daug neinvestavom, bet grima tai stengiausi belekaip
Net negaila, kad kruvas pinigu buvau kosmetikai isleidus
Net negaila, kad kruvas pinigu buvau kosmetikai isleidus
i | Nuotraukos buvo pašalintos. Prašau nuotraukose nenaudoti akivaizdžios reklamos, t.y. užrašų su internetiniais puslapiais ar elektroninio pašto adresais. Autorystei pakanka ir logotipo su Jūsų vartotojo vardu. |
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 11 03, 09:10)
Negaliu nepasigirti kaip mum gavosi halloweeno kostiumai I kostiumus daug neinvestavom, bet grima tai stengiausi belekaip
Wouw Labai labai gražu
O tie užtrauktukai išpiešti, ar klijuoti tikri
Uzklijuoti, bet vistiek sonus pripiesti reikejo, kad tikroviskai atrodytu.
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 11 03, 11:19)
Uzklijuoti, bet vistiek sonus pripiesti reikejo, kad tikroviskai atrodytu.
Nu nerealiai Idėja SUPER
Danielitaa, pasiziurek cia http://wildwose.live....com/51003.html gal kils ideju.
Be to, gali vaikiuka aprengti tamsiai, ir prie aprangos prikabinti azuoliuko lapukus, giliukus, padarytus is popieriaus ar is medziagos
Be to, gali vaikiuka aprengti tamsiai, ir prie aprangos prikabinti azuoliuko lapukus, giliukus, padarytus is popieriaus ar is medziagos
QUOTE(Danielitaa @ 2010 11 04, 11:36)
sveiki! gal kas galit pasiulyt kauke azuolui, cia i darelinukui
Paimkit skrybele, ja apklijuokit azuolo lapais ir is geltono uzrisamo siuksliu maiso padarykit apsiausta,kur yra sniuriukai ,jie risasi ant kaklo, o viena maiso puse praardykit ir vietomis apklijuokit azuolo lapais.L. graziai atrodo.
LAba diena,
reiketu berniukui 8 men varliuko kostiumo karnavalui, perziurejau visa temute, bet neradau jokiu pavyzdeliu, gal kas turite ideju?
reiketu berniukui 8 men varliuko kostiumo karnavalui, perziurejau visa temute, bet neradau jokiu pavyzdeliu, gal kas turite ideju?