Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai II dalis

QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 09 24, 12:54)
Siulyciau uzdeti vienos spalvos treningiuka - na kad butu vienos spalvos kostiumelis  kelnytes ir dzemperis su kapisonu (tarkim smeliniai). Kapisonas tam, kad ji uzsidejus ir uztraukus sniurelius, gaunasi kaip anksties galiukas. Na tokiu principu aprengt, kaip sis moliugelis, tik gal labiau "pupeliska" spalva:
user posted image

O ant pilvuko vertikaliai prisiuti kelias pupeles (tarkim kojinaites prikimsti vatos ir prisiuti).

Panasiai, kaip sitam linke, kurio man kaip paveikslelio kazkodel prisegti neleidzia
http://www.google.lt.../...tx=77&ty=32

aciukas, liuks ideja mirksiukas.gif bet va radau tokia zalia sukne ir padarysiu kokia nors kauke, aisku spranus nuimsiu
Papildyta:
kazko suknios nerodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatričės mama: 24 rugsėjo 2010 - 19:58
Na siaubas reikia dukrytei darželyje būti pupa, reikia karūnos kaip ją nupiešti ? SOS? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2010 10 06, 20:07)
Na siaubas reikia dukrytei darželyje būti pupa, reikia karūnos kaip ją nupiešti ? SOS?  doh.gif

Internete susirask labiausiai patinkantį paveikslėlį su pupa- atsispausdink jį ir priklijuok prie karūnos mirksiukas.gif
Aš taip agurką darysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
o man reikia vaiką aprengti riešutu, gal kas turit kokiu idėjų
Atsakyti
sveiki, gal kas turi idėjų kaip padaryti tokią kepurę?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 11 spalio 2010 - 14:23
As tai is papje mase toki dariau smile.gif Nusiperki rimto dydzio baliona - nu laaabai dideli ir slapiu tualetiniu popierium apklijuoji daug sluoksniu. o kai isdzius - gali ir medziaga aptraukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 10 07, 08:17)
Internete susirask labiausiai patinkantį paveikslėlį su pupa- atsispausdink jį ir priklijuok prie karūnos  mirksiukas.gif
Aš taip agurką darysiu  mirksiukas.gif

Ačiukas reiks kažką galvoti g.gif
Atsakyti
Gal turite patarimu mazajam, 2 metuku, Eziukui? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 08 spalio 2010 - 23:52
Apie eziukus jau buvo kalbeta smile.gif
Atsakyti
user posted image
štai pupa
Atsakyti
QUOTE(krabukas @ 2010 10 07, 13:36)
sveiki, gal kas turi idėjų kaip padaryti tokią kepurę?

user posted image

Mano sesuo panašią darė ant plačiabrylės skrybėlės, apvilko medžiaga ir prikimšo vidų, atrodė thumbup.gif irgi grybas buvo sūnėnas smile.gif
Atsakyti
Jeigu nerasite nusipirkti - nedidele tragedija - pasiukite kepuraite (juk taip lengva - kad tikrai kiekviena tai gali) ir bus nykstukas smile.gif uzdekite smagiu ar pagal spalva tinkaciu rubeliu - psio - nykstuke smile.gif
Atsakyti