Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai II dalis

merginos, o kur gauti kaledu senio barzda, ar kaip ja butu galima pasisiuti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dalyte77 @ 2009 12 13, 11:10)
Laba diena,
gal kada Jusu vaikai buvo drambliuku? Gal galit pasidalinti mintimis kaip sukurti drambliuko kauke? g.gif

hi.gif Gal pravers ...
user posted image

QUOTE(*Jura* @ 2009 12 14, 14:25)
Gal galit patarti ką dėti braškei ant galvos, suknelę turim, bet kaip galvą papuošti  g.gif

Gal...
user posted image
arba tokia tik žalia
user posted image

QUOTE(dzigitas @ 2009 12 14, 14:37)
gal turite ideju kaubojaus aprangai ax.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki,
Kaip žadėjau rodausi su "ZYLĖS" kostiumu. Pati siuvau ax.gif Taigi gal kam idėjų kils gaminant savo vaikams karnavalinį kostiumą. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrone11 @ 2009 12 15, 14:21)
laba diena mamytes. patarkit kaip papuosti 7 metuku mergyte anukeles vaidmeniui karnavale? atrodo lb paprasta,bet nesugalvoju nieko tokio jog jaustu jog karnavale,o atrodo paprasta ligtais. ir dar 6 metu mergyte seimininkes vaidmeniui. blush2.gif  g.gif

Labukas. Man anūkėlė asocijuojasi su Raudonkepuraite. Kažkaip panašiai rengčiau, tik gal ne raudonai: languotą (nebūtinai) sijonėlį, prijuostėlę, kepurėlę ar kokį nertuką...
Atsakyti
QUOTE(zydrone11 @ 2009 12 15, 13:21)
laba diena mamytes. patarkit kaip papuosti 7 metuku mergyte anukeles vaidmeniui karnavale? atrodo lb paprasta,bet nesugalvoju nieko tokio jog jaustu jog karnavale,o atrodo paprasta ligtais. ir dar 6 metu mergyte seimininkes vaidmeniui. blush2.gif  g.gif
Papildyta:

pirmiausiai siūlyčiau sužinoti, kas per vaidmuo, juk anūkėlė gali būti reperė arba linų rovėjėlė, intervalas labai platus, tuomet pagal vaidmesn tipą bus lengviau apsispręsti, maniškis irgi gerą vaidmenį gavo "berniukas" nu ką siuvau languotas kelnes su petnešom, kepurę, o dabar bandysiu žiūrėt kaip padaryt,kad dar ir blizgutį būtų kur patalpint biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, esu naujas narys, mano pirmoke dukra bus šparagas, gal kas kokią nuorodą pasakytų Aciu smile.gif
Atsakyti
Cia matau daug kurybingu mamyciu susibure, gal patars man naujameciui karnavalui ka apsirengti su tema RUSIJA rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2009 12 14, 14:25)
Gal galit patarti ką dėti braškei ant galvos, suknelę turim, bet kaip galvą papuošti  g.gif

Pvayzdziui tokia kepuraite smile.gif
user posted image

Galima ir ant paprastos,siutos ar kitokios raudonos kepures prisiuti lapelius,juodus taskelius issiuvineti ar zvynelius prisiuti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2009 12 17, 19:38)
Cia matau daug kurybingu mamyciu susibure, gal patars man naujameciui karnavalui ka apsirengti su tema RUSIJA  rolleyes.gif

валенки ,
user posted image
шапка ушанка biggrin.gif

user posted image

skaros ant pečių ir pan , na nežinai kaip rusai atrodo? bumbulai visokie , ir geriausiai raudonos spalvos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2009 12 18, 14:55)

temą nuo galo žiūrėjau , nemačiau doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
mano lopselinukei greitai eglute. Jokios temos nera. Gal kuri patartumet kaip graziai, nenuvalkiotai, papuosti mergyte blizguciais ax.gif Neturiu jokiu minciu, isskyrus tai kad sijonuko apacia blizgaliuku apsiuti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 12 18, 16:01)
sveikos 4u.gif
mano lopselinukei greitai eglute. Jokios temos nera. Gal kuri patartumet kaip graziai, nenuvalkiotai, papuosti mergyte blizguciais ax.gif  Neturiu jokiu minciu, isskyrus tai kad sijonuko apacia blizgaliuku apsiuti blush2.gif

Sukarpykite blizguciu girlianda, ir tas "snaiges" prisiukit prie suknytes.
Atsakyti
QUOTE(Danutaj @ 2009 12 17, 14:34)
Sveiki, esu naujas narys, mano pirmoke dukra bus šparagas, gal kas kokią nuorodą pasakytų Aciu smile.gif

http://fc04.devianta..._D00Mtastic.jpg

http://www.frieze.co...2_asparagus.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 16 sausio 2010 - 19:44