mano mergyte bus vistyte niekaip nesugalvoju ka reiktu uždet ant galvos.Gal kas turit kokiu įdeju.
Mes busim nykstukai, nebeda bet reiks kanors galvot, siandien ieskojau Kaune bazeje medziagos tai nieko neradau Žydros spalvos nei atlaso , nei pamusalines negavau
mes busim laputes, tad kostuma siuvau pati. nupirkau is padevetu kostiumeli sijonuka ir maikute morkinius, apsiuvau kailiais, uodegyte prisiuvau, ausytes padarem, ir gavpsi grazi, originali ir nebrangi lapute
QUOTE(Astute12345 @ 2009 12 12, 16:15)
mano mergyte bus vistyte niekaip nesugalvoju ka reiktu uždet ant galvos.Gal kas turit kokiu įdeju.
Skarytę su snapeliu
QUOTE(Daivulyte @ 2009 12 12, 18:50)
Mes busim nykstukai, nebeda bet reiks kanors galvot, siandien ieskojau Kaune bazeje medziagos tai nieko neradau Žydros spalvos nei atlaso , nei pamusalines negavau
Pamėgink paieškoti prie REDOS parduotuvės galanterijos prekėse (ten yra tokia parduotuvytė). Pamušalinės medžiagos yra visokių spalvų. Pati ieškojau, tai gavau ir žalsvos ir gelsvos. Ten nemažas pasirinkimas.
O kaip pasidaryti angeliuko karuna?
QUOTE(spygliuke8 @ 2009 12 12, 22:59)
O kaip pasidaryti angeliuko karuna?
Čia Jūs kalbat apie angelo aureolę ?
Jei taip tai paimkite lankelį ir vielos, pritvirtinkite tą vielą prie lankelio, na ir po to virs galvos formuokite apskritimą ir jį galite "apvilkti" sidabrine eglutės girlenda ir uolia ;D
Čia, kad lengviau įsivaizduotumėte
http://www.dite.lt/c...le-pukuota1.jpg
Laba diena,
gal kada Jusu vaikai buvo drambliuku? Gal galit pasidalinti mintimis kaip sukurti drambliuko kauke?
gal kada Jusu vaikai buvo drambliuku? Gal galit pasidalinti mintimis kaip sukurti drambliuko kauke?
QUOTE(dalyte77 @ 2009 12 13, 10:10)
Laba diena,
paieškok temose tikrai yra dariusi viena mamytė, labai gražų drambliuko kostiumą, tik taip greit aš nesurasiu
Sveiki,
6m. mergaitei reikia angelo suknelės... Gal kas galėtų pasiūlyti?
6m. mergaitei reikia angelo suknelės... Gal kas galėtų pasiūlyti?
Gal galit patarti ką dėti braškei ant galvos, suknelę turim, bet kaip galvą papuošti
gal turite ideju kaubojaus aprangai