Gal kas galėtumet padėti su idėjomis: įmonės kalėdinio vakaro tema- kino herojai, kuo gi galėtų būti mergina?
Sveikos mamytes,gal kartais kas nors zino kaip pasidaryti pagranduko kauke?Karnavalas gruodzio 18 o ideju visiskai jokiu
QUOTE(Ausryte @ 2009 12 06, 12:14)
Sveikos mamytes,gal kartais kas nors zino kaip pasidaryti pagranduko kauke?Karnavalas gruodzio 18 o ideju visiskai jokiu
gal cvia tiks
http://forum.materin...w...=44748&st=0
Sveiki, gal kas galėtų padėti rasti idėją kaip pasidaryti tigrės kaukę (ne vaikišką), dėdžių ir tetų vakarėliui.Ačiū
QUOTE(Florita @ 2009 12 05, 17:35)
Gal kas galėtumet padėti su idėjomis: įmonės kalėdinio vakaro tema- kino herojai, kuo gi galėtų būti mergina?
patys paprasciausi variantai:
jeigu blondine - Merlin Monroe(susigarbanori plaukus, apsirengti balta suknele ir pasidazyti raudonai lupas):
jeigu brunete - Audrey Hepburn (pusryciai pas Tiffani - maza juoda suknele, perlai, kuodas, pirstinaites):
O jeigu yra noro sudetingiau ir idomiau - pasirink mylimiausia filma ir jo heroje buk
ponia smith, cleopatra, princese leja, moteris kate - kas tik nori
Papildyta:
QUOTE(Vissi @ 2009 12 06, 10:20)
Sveiki, gal kas galėtų padėti rasti idėją kaip pasidaryti tigrės kaukę (ne vaikišką), dėdžių ir tetų vakarėliui.Ačiū
Asmeniskai jeigu man reiketu - as nesidaryciau, o nusigrimuociau:)
Vaikiukui:
Merginoms:
Vaikinams:
Gal per daug issipleciau - bet man labai patinka grimas
nu bet reikia ir moketi grimuoti
QUOTE(Florita @ 2009 12 05, 20:35)
sveika,
gal renkis kokia Moterimi-Kate, Supermene, Mertise is Adamsu seimyneles,
moteriskemis is Nusivylusiu namu seimininkiu
QUOTE(VioGla @ 2009 12 06, 13:46)
Labai aciu uz ideja.Dabar reiks sukt galva kaip ja realizuoti
Ačiū už patarimus, na bet norėjau pati ką pasigaminti, reiks galvoti kaip suktis. O išsidažyti tai taip tikrai nepavyks, atrodo fantastiškai, bet ne mano sugebėjimams
Laba,gal galit patarti, kaip aprengti vaikus "medziais",kad butu panasu
QUOTE(daugiavaike 4 @ 2009 12 06, 21:35)
Laba,gal galit patarti, kaip aprengti vaikus "medziais",kad butu panasu
gal cia biski pades
http://www.solnet.ee...lery/knk96.html
QUOTE(juramaria @ 2009 12 05, 16:27)
Tai kad klystat , peržiūrėjau visą antrą temą, tada klausiau. Apsiaustas su tokia apykakle manau labiausiai tinka sniego karalienei o ne pūgai Na, žiūrėsim kokių "materijolų" rasiu skudurynuose ar kur kitur. Po savaitgalio siūsiu, nes jau turiu neblogą pūgos viziją
pati darzelinuke kai buvau, tai pas mus puga buvo su tokia paprasta karuna, nuo kurios selofano storesnio juostos tokios iki zemes ir nu rubu apykakles tokios. Rubai pilksvi- juostos tokios beveik skaidraus koks tada bebuvo celofano. Siaip tikra tokia puga ir buvo. tikriausiai apsiaustas pilkas ir tos "karunos" pagrintas pilkas. O po apacia gal ir normalus rubeliai.
Gal pasinaudosite ideja. Sekmes kuryboje.