Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai II dalis

o mes su vyru niekaip nesugalvojam kaip rengtis, kai tema" Filmu ar pasaku hrojai" doh.gif
Gal galit mestelet kas kokia minti? 4u.gif
Atsakyti
Niekur nerandu melyno peruko, gal kas kur matet Vilniujearba turite?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolike @ 2008 12 28, 13:50)
o mes su vyru niekaip nesugalvojam kaip rengtis, kai tema" Filmu ar pasaku hrojai"  doh.gif 
Gal galit mestelet kas kokia minti?  4u.gif

Nieko negali but lengviau:
Bukit d'artanjanas ir karaliene,
raudonkepuraite ir vilkas,
piteris penas ir dzeine,
aladinas ir jasmina,
bondas ir jo mergina.

Net neidomu galvot tokiai placiai temai biggrin.gif

Smagiau - kai sudetingiau
Atsakyti
Zuikutis.Kadangi namuose,tai be makiazo
user posted image
Atsakyti
gerai, tada jums idedu linka nuotrauku, parasykit ar atidaro:0
Stai:
http://public.fotki....niai-kostiumai/
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2009 02 07, 03:00)
Aurore_, jau arabai, tai tikrai thumbup.gif  thumbup.gif

Uoj, dekoju;)zinokit cia kostiumams gaminti nebuvo niekas specialiai pirkta, jei kas nores pasinaudoti tokiom idejom, tai rasykit, papasakosiu kaip paprastom priemonem viska pasidarem smile.gif
Atsakyti
manau kad daryciau labai paprastai arba melyna skraiste arba isvis is polietileno ji sukarpyciau plonom juostelem, ties kaklu koki melyna kaspina uzrisciau ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 12 lapkričio 2009 - 16:22
QUOTE(Tutev @ 2009 04 18, 13:39)
Sveikos supermamos!Mamyciu dienai mano panele bus vistyte,gal kas turite isnuomuoti,parduoti,ar tiesiog geru ideju.mano auksas 104cm.Aciu is anksto     blush2.gif

neturiu, bet pirma minti sušovusi į galvą, reik geltono tiulio arba kitokio puraus audinuko, saulės kliošo sijonukas trumpas , pūstas ir skarelė su skiautere, skiauterė manau gali būti iš porolono nudažyta raudonu guašu 4u.gif , tikrai paprasta ir pavasariška mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 18 balandžio 2009 - 12:48
Tikrai kaledos jau visai cia pat,mano mergina jau gavo vaidmeni,gal patarsite kuri kaip aprengti arbatinuku,gal kuri daret gal turite minciu.Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Renksiu naujametini karnavala dalyvaus 8 zmones. Gal galite padeti sugalvoti personazus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2008 12 21, 22:37)
O stai mano sunus-suniukas Sargiukas

super kostiumas.
pabandysiu taip savo vaika ispaisyti mirksiukas.gif
turi buti suniukas rudens sventeje, gal galit patarti kaip pasidaryti toki kostiuma.
dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 13 lapkričio 2009 - 14:42
QUOTE(audriene @ 2009 10 16, 11:08)
Tikrai kaledos jau visai cia pat,mano mergina jau gavo vaidmeni,gal patarsite kuri kaip aprengti arbatinuku,gal kuri daret gal turite minciu.Aciu bigsmile.gif

Bandžiau google'inti tai tikrai įdėjų yra. Kad ir štai:
user posted image
Dar ir darbo aprašymas, jei skaitote angliškai, yra Arbatinukas
Arba šią idėją prisitaikyti user posted image
Atsakyti