o mes su vyru niekaip nesugalvojam kaip rengtis, kai tema" Filmu ar pasaku hrojai"
Gal galit mestelet kas kokia minti?
Niekur nerandu melyno peruko, gal kas kur matet Vilniujearba turite??
QUOTE(Jolike @ 2008 12 28, 13:50)
o mes su vyru niekaip nesugalvojam kaip rengtis, kai tema" Filmu ar pasaku hrojai"
Nieko negali but lengviau:
Bukit d'artanjanas ir karaliene,
raudonkepuraite ir vilkas,
piteris penas ir dzeine,
aladinas ir jasmina,
bondas ir jo mergina.
Net neidomu galvot tokiai placiai temai
Smagiau - kai sudetingiau
Zuikutis.Kadangi namuose,tai be makiazo
gerai, tada jums idedu linka nuotrauku, parasykit ar atidaro:0
Stai:
http://public.fotki....niai-kostiumai/
Stai:
http://public.fotki....niai-kostiumai/
QUOTE(Erbe @ 2009 02 07, 03:00)
Aurore_, jau arabai, tai tikrai
Uoj, dekoju;)zinokit cia kostiumams gaminti nebuvo niekas specialiai pirkta, jei kas nores pasinaudoti tokiom idejom, tai rasykit, papasakosiu kaip paprastom priemonem viska pasidarem
manau kad daryciau labai paprastai arba melyna skraiste arba isvis is polietileno ji sukarpyciau plonom juostelem, ties kaklu koki melyna kaspina uzrisciau ir viskas.
QUOTE(Tutev @ 2009 04 18, 13:39)
Sveikos supermamos!Mamyciu dienai mano panele bus vistyte,gal kas turite isnuomuoti,parduoti,ar tiesiog geru ideju.mano auksas 104cm.Aciu is anksto
neturiu, bet pirma minti sušovusi į galvą, reik geltono tiulio arba kitokio puraus audinuko, saulės kliošo sijonukas trumpas , pūstas ir skarelė su skiautere, skiauterė manau gali būti iš porolono nudažyta raudonu guašu , tikrai paprasta ir pavasariška
Tikrai kaledos jau visai cia pat,mano mergina jau gavo vaidmeni,gal patarsite kuri kaip aprengti arbatinuku,gal kuri daret gal turite minciu.Aciu
Sveikutes,
Renksiu naujametini karnavala dalyvaus 8 zmones. Gal galite padeti sugalvoti personazus?
Renksiu naujametini karnavala dalyvaus 8 zmones. Gal galite padeti sugalvoti personazus?
QUOTE(feneke @ 2008 12 21, 22:37)
O stai mano sunus-suniukas Sargiukas
super kostiumas.
pabandysiu taip savo vaika ispaisyti
turi buti suniukas rudens sventeje, gal galit patarti kaip pasidaryti toki kostiuma.
dekui
QUOTE(audriene @ 2009 10 16, 11:08)
Tikrai kaledos jau visai cia pat,mano mergina jau gavo vaidmeni,gal patarsite kuri kaip aprengti arbatinuku,gal kuri daret gal turite minciu.Aciu
Bandžiau google'inti tai tikrai įdėjų yra. Kad ir štai:
Dar ir darbo aprašymas, jei skaitote angliškai, yra Arbatinukas
Arba šią idėją prisitaikyti