Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai II dalis

Pasirodysim ir mes kaip pasipuosim rytoj per karnavala blush2.gif
Pavargau pora dieneliu ir pati pasiuvau blush2.gif
user posted image

Ideja buvo padaryt sniegena, bet gavosi panasesne i sarka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ai bi tik dukryte patenkinta wub.gif
Atsakyti
sveikos mamytes!!! reikia naujiems karaliaus kostiumo mano vyrui, gal kuri gali padet? smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
nu va,o cia mes per darzelio svente smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labutis mamos, paaiskinkit kaip ikelti cia savo nuotraukas, tai ikelciau savo, galais negalais, padaryta serna.Tik va beda to padaryti nemoku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2008 12 19, 20:41)
O geras! is kur sparnus gavai?

jei cia manes klausiat del velniuko sparnu, pirkom balionu sali, dabar buvo pirkt ne tik fainu velnio sparnu bet ir tokiu patbaltu angelo 4u.gif
Atsakyti
o kokia kaina? man reikejo kazkada, tai ilgai vargau, pamasciau, gal pigiau nusipirkti, tik kur nezinojau smile.gif
Atsakyti
sos biggrin.gif biggrin.gif
maniskis gav kvietima i imones vakareli, vakaro rubas - zinabciai blizgantis.. cool.gif ka sumastyti, kaip aprengti?? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Nu jau lengviau nebuna biggrin.gif cia sakyciau disko stiliukas - toks blizgantis hipis biggrin.gif

siulyciau praeiti pro skudurynus smile.gif tokiu ciudu jau reciau, bet vis dar buna smile.gif

Pries kelis metus dalyvavau disco vakareli, tai liaudis visu buriu siaube skudurynus - tai ko neprisiziurejau, vienas bicas buvo su aptemptom blizganciom raudonom kelnem ir juodais blizganciais marskiniais biggrin.gif kam kiek kliuvo, bet vienas nieko nerado, tai apsirenge moteriskai disko - trumpa auksine suknele ir pedkelnem thumbup.gif
daug juoko buvo.
Atsakyti
O stai mano sunus-suniukas Sargiukas
user posted image
Atsakyti
Mano boružėlė:
user posted image
Atsakyti
sveikutės.kažkur mačiau kaip pasidaryti popierinę meškučio kauke,bet dabar nerandu,gal jūs žinote?
Atsakyti
Gal vaikiukui butu smagu, jeigu grimo dazais nupiestum, tik ausytes uzdetum blush2.gif

Nes man paciai tai labai nepatinka uzsidejus kauke vaiksciot. Net kai buvo "domino" vakarelis, mes su drauge ju neuzsidejom, o juos nusipiesem smile.gif
Atsakyti