Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai II dalis

QUOTE(Kasiopėja @ 2007 12 06, 14:34)
Sveikos,
va pirmieji metai kai turiu pasirūpinti karnavaliniu rubeliu. Mano vaikinukas bus nykštukas. Jo ūgis apie 1m.

Būtų malonu jei kas galėtų paskolinti ar išnuomoti, galėtume ir nupirkti.
Mes iš Vilniaus.

Bėgu pervesiu seną temą, pastebėjau, jog viena mamytė siūlė nykštuko drabužėlius, gal dar tebeturi.

Lauksiu pasiūlymų.
Iš anksto dėkoju.

rašyti galite į AŽ arba čia nes temą seku. Tik vakar sužinojau, kom reikės aprengti vaikutį, tai noriu pasirūpinti iš anksto ir nepalikti paskutiniai dienai. Pati pasiūti negaliu, nes paimti adatą ir siūlą man kančia, siūti visiškai nemoku. Galiu pataisyti tik jau pasiūtus drabužėlius.

juk nykstuko tagi labai parasta kauke
g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
juk galima padevetuose kazka panasau pasiieskoti
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 11 30, 13:44)
Atsimenu iš savo vaikystės lotuliukas.gif . Kasmet būdavau snaigė, tai man pasiūdavo suknelę iš marlės lotuliukas.gif , iškrakmolydavo, blizgučiais apsiūdavo - nu ir visai thumbup.gif būdavo tiems laikams, kai nieko nebuvo biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir aš atsimenu lotuliukas.gif
dabar ieškodama įdėjų karnavaliniams kostiumams, perverčiau ir vaikystės nuotraukų albumą, negaliu atsistebėti, kokios išradingos buvo mūsų mamos...super kostiumėliai thumbup.gif

help.gif kaip jūs įmetat nuotrauką, o ne nuorodą g.gif (čia aišku ne į temą blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 12 07, 23:47)
help.gif kaip jūs įmetat nuotrauką, o ne nuorodą  g.gif (čia aišku ne į temą  blush2.gif )

Nukopini kokiam nors internetiniam albume esnačios nuotraukos nuorodą ir ją įdedi į IMG 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 07 gruodžio 2007 - 23:51
QUOTE(Kasiopėja @ 2007 12 06, 13:34)
Sveikos,
va pirmieji metai kai turiu pasirūpinti karnavaliniu rubeliu. Mano vaikinukas bus nykštukas. Jo ūgis apie 1m.

Jei nesat labai išrankūs ax.gif aš turiu tokį paprastutį blush2.gif
baltos kelnytės žemiau kelių, baltas apsiaustėlis surišamas su raudonais blizgančiais burbulais ir kepurytė - raudona su baltu a la kailiuku 4u.gif
Nuotraukos kompe neradau, reikės CD perraust doh.gif
Jai ką, kreipkitės...paskolinsiu ar atiduosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
mano kleckas bus rainu katineliu.
maciau nuotraukyciu mergaitem ir mamytem katytem labai faini kostiumai biggrin.gif
bet gal kuri turit berniuku kaciuku nuotraukeliu.labai padetu, ar gal as praziopsojau jau gal buvo kur blush2.gif
nes negaliu apsisprest ar uzteks tik ausyciu ir uodegos ar ka daugiau bandyt sukurt g.gif
Atsakyti

QUOTE(deimanciux @ 2007 12 08, 16:29)
sveikos,
mano kleckas bus rainu katineliu.
maciau nuotraukyciu mergaitem ir mamytem katytem labai faini kostiumai  biggrin.gif
bet gal kuri turit berniuku kaciuku nuotraukeliu.labai padetu, ar gal as praziopsojau jau gal buvo kur blush2.gif
nes negaliu apsisprest ar uzteks tik ausyciu ir uodegos ar ka daugiau bandyt sukurt  g.gif

mano irgi katinu bus, tai įdomiau nesugalvoju kaip darysiu fraką ir kailinę apykaklę,uodegą ir ausis , daug kailio nenoriu, nes vaikui labai bus karšta o jį kaitint nelabai noriu mirksiukas.gif , žodžiu mano katinas bus klasikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 12 10, 15:46)
mano irgi katinu bus, tai įdomiau nesugalvoju kaip darysiu fraką ir kailinę apykaklę,uodegą ir ausis ,  daug kailio nenoriu, nes vaikui labai bus karšta o jį kaitint nelabai noriu  mirksiukas.gif , žodžiu mano katinas bus klasikas  lotuliukas.gif

lauksim nuotraukyciu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vauga @ 2007 12 10, 16:05)
sveikutes,
reikia VILKO kostiumo arba bent jau kaukes. Jei kas galit, pagelbekit, atsidekosiu smile.gif
Vaikis didelis jau, 6 metu..... Drabuziukus sumislysiu is bedos,ale kaukes tai verkiant reikia.....   doh.gif
Vilnius

p.s. senoj temoj radau kelias idejas, imetu toms, kurios irgi iesko vilko kaukes: vilkas

o nenoretum is kokio podevono nupirkti kailini audini ir ausis tik pasiuti ir prie tokios http://www.miksas.lt...iksas0063a2.jpg kepures. na ir uodega. pasiuti paskui kokia liemene lopu uzdeti, prisiuti ir ant kelniu lopa toky paty .o ant veido ispiesti manau gerai atrodytu. dar kelines- galima kalaskes pakarpyti trikampiukais kad tokios nuskurusios butu mirksiukas.gif
Papildyta:
http://images.google...p...w=105&prev=
dar cia pabandyk
http://images.google...p...nw=96&prev=
Papildyta:
turetu buti po nauju cia daug nuotraukeliu pasiziureti bigsmile.gif kaip vaikuciai karnavale atrode thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 10 gruodžio 2007 - 15:28
Sveikos merginos, gal turit kokių minčių varnos kaukei? Mergaitei 9 metai ir pagrindinis vaidmuo. Būčiau labai labai dėkinga. Ačiū
Atsakyti
ir mano panele darzelij bus varna gal kas turit ideju???
o gal zinot kur nuomoje vaikiskus karnavalinius drabuziukus kaune???
Atsakyti
QUOTE(RomenaL @ 2007 12 11, 08:26)
Sveikos merginos, gal turit kokių minčių varnos kaukei? Mergaitei 9 metai ir pagrindinis vaidmuo. Būčiau labai labai dėkinga. Ačiū

QUOTE(vilma41 @ 2007 12 11, 12:00)
ir mano panele darzelij bus varna gal kas turit ideju???
o gal zinot kur nuomoje vaikiskus karnavalinius drabuziukus kaune???

Kepurei su snapeliu pritaisyt ilgesnš snapą iš popieriaus, trumpą juodą kliošinį sijonėlį pastandint ir skraistę ant pečių - sparnai. Savaime suprantama, juodos pėdkelnės, češkės. Kad nebūtų visai juoda, maučiau pilką maikutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RomenaL @ 2007 12 11, 10:26)

na imetu
user posted image
user posted image
user posted image
cia viena kauke su snapu galima irgi varnai padaryti
user posted image
o cia kaip plunksnas pasidaryti
user posted image
user posted image
Atsakyti
mamos padėkit, kaip sugalvoti medkirčio kostiuma , 2 savaite mastau, jokiu geru minciu, padekit laaaaaaaaabai prasau ax.gif
Atsakyti