Gal kas matet SAULES karunos pvz, ar skraistes
ir ant veiduko ka nors nupaisyt
mano fantazija didele, bet su igyvendinimu sunkiai..
geriau nukopijuoti jau grazu varianta
buciau dekinga...
( geltono tiulio radau, bet ka is jo grazaus sumeistraut ?)
Sveikos
Gal turit ideju kaip padaryti rudens kauke,tiksliau sunus bus RUGSEJIS
Gal turit ideju kaip padaryti rudens kauke,tiksliau sunus bus RUGSEJIS
QUOTE(Ilgaplauke @ 2008 12 04, 21:01)
cia kauke laputes
o cia kazka panasasu i rudeneli na i rugseji tik gal kai berniukui tai deciau kokiu is obuoliuku kazk padarius (mazu obuoliuku). kokiu karoliu ar karuna pripiesu su abuoliukai yra tarkim bazeje floristikos parduotuvese tokiu dirbtinu obuoliuku tai pikabineti. lapus tai piesti kazka pansaus ir kabinti prie rubu
tarkim yra ir dirbtinu lapu pirkti ir gi galima prikabineti.
Papildyta:
QUOTE(Žmona @ 2008 12 03, 17:14)
nu kostiumas karnavalui tai nerialus saunuole savo okai padrysiu irgi parodysiu .
QUOTE(Ilgaplauke @ 2008 12 04, 22:29)
Aciu uz ideja,reikes pasiziureti parduotuvese kanors,lapuku,obuoliuku,o juos manau gal ant skraistes prikabinti
ner uz ka
gali ir ant sakraistes gali ir koki kad ir berniukui koki nedideli krepseli prideti tu dirbtinu obuoliuku, kriausysciu ir taip toliu.... arba koky vainikeli is obuoliuku kriausyciu ir lapu tokiu parudenejusiu geriau kad butu. nupinti vainika ant galvos
ir prie skraistes prisiuti . dar maciau yra cili tipo pipiru tai gal ju galima irgi prisiuvineti. juk rugsejis-tai derliaus nuemimo gi menesis. jei rasi ir plasmasiniu darzoviu, manau tiks i krepseli nu as cia pafantazavau biski
QUOTE(snickers @ 2008 12 03, 15:26)
Super
O man reikia varnos arba šarkos . geriausiu atveju randu žvirblį arba gandrą
O man reikia varnos arba šarkos . geriausiu atveju randu žvirblį arba gandrą
o kur randat zvirblio kostiumu , gal galit imesti nuorodu
sveikos, mielosios mums su mažąja šiemet pirmasis karnavalas darželyje, todėl ir patirties šiuo klausimu turime mažokai... per karnavalą būsime fėjos, todėl norime atrodyti ypač gražiai gal turite gerų pasiūlymų, kurie praverstų mums?
reikia zaliu arba salotiniu fejos sparniuku. arga gal zinot kur galima rast?arba kaip paciai pasidaryt
sveikos, ir man iskylo problema kaip cia aprengti savo 2.5m. pupa bitute
gal kas turit ideju kokiu
gal kas turit ideju kokiu
Sveikutės,
Šiais metais mano 6m berniukas vaidins pagranduka. Gal kas turit kokiu ideju kaip pasisiuti toki kostiuma? o gal kas turit parduoti tokia kauke? iš anksto ačiū už bet kokia info.
Šiais metais mano 6m berniukas vaidins pagranduka. Gal kas turit kokiu ideju kaip pasisiuti toki kostiuma? o gal kas turit parduoti tokia kauke? iš anksto ačiū už bet kokia info.
Sveikos,
gal matete Vilniuje kur galima nupirkti kiskucio kostimuka ar kauke ? Mums reiktu apie 92 sm. ugio.
gal matete Vilniuje kur galima nupirkti kiskucio kostimuka ar kauke ? Mums reiktu apie 92 sm. ugio.
QUOTE(Demi @ 2008 12 08, 11:22)
Sveikos,
sveika,
maciau kiskio kostiuma (fainuolis toks) Hyper Rimi Zirmunuose, bet ir kituose turetu buti, bet kainavo 89lt atrodo
QUOTE(Daivuliukas @ 2008 12 08, 12:44)
sveika,
maciau kiskio kostiuma (fainuolis toks) Hyper Rimi Zirmunuose, bet ir kituose turetu buti, bet kainavo 89lt atrodo
Kas iejo i ta kostiuma?