Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai II dalis

Norejau paklausti,gal kas zinote kokiu graziu kaukiu nuomos punktu Kaune?Labai reikia eglutes kaukes mirksiukas.gif 000059.gif
Atsakyti
sveikutės, mano keturmetė vaidinime bus eglė doh.gif Nenutuokiu kaip aprengti,kad žaliai tai faktas biggrin.gif Gal kas idėjų turite? Google nelabai ką doro išmeta.. schmoll.gif
Atsakyti
mamytės, help.gif , labai reikia jūsų pagalbos - gal kuri esat mačiusi, kur Vilniuje galima nusipirkti ar išsinuomoti kaukę/kostiumą šernui? tongue.gif Vaikas (9 m) turės vaidinti mokykloje, tik prieš porą dienų sužinojo, kad toks personažas. Jis pas mane žvėrių karalius lotuliukas.gif - jau ir vilku, ir meška, ir zuikiu, ir katinu buvęs. Tai dabar dar ir šernu pabus biggrin.gif
Būsiu labai dėkinga už bet kokią info 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vakare @ 2008 11 27, 18:27)
Aš žinau, kad kažkur žirmūnuose buvo nuomos punktas, kur galima buvo pasirinkti visokiausių kostiumų. Gal kas žinote adresą? Ar kur kitur Vilniuje galima rasti kokią specialią nuomą?
Mums reikia pingvinuko kostiumo mergaitei.

Gal turi omeny Tėjos saloną, seniau jie buvo Žukausko g. (šalia "Banginio"), dabar nete meta naują adresą - Žygio g. 90. Kostiumų pasirinkimas vaikams gan neblogas smile.gif

dar gali pasižiūrėti čia:
http://www.kostiumun....com/index.html
(kostiumų nuoma Keistuolių teatro patalpose, Spaudos rūmuose)
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 11 27, 21:00)
sveikutės, mano keturmetė vaidinime bus eglė doh.gif Nenutuokiu kaip aprengti,kad žaliai tai faktas biggrin.gif Gal kas idėjų turite? Google nelabai ką doro išmeta.. schmoll.gif

Pasiūk sluoksniuotą skraistę, ant kiekvieno sluoksnio po keletą mažų žaisliųkų prikabink arba balto sintepono prisiūk (priklausomai nuo situacijos, kokia eglutė turi būti - papuošta ar apsingta). Ant galvos kokią viršūnę spalvotą suorganizuok - jai gali gimtadienio kepurytę paimt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 27 lapkričio 2008 - 22:27
Sveikos mamytes, Kaune yra labai super fainai karnavaliniu rubu nuoma vaikuciams ir suaugusiems, savo mazajai siemet is nuomavome zylutes kostiuma, ir kaina tikrai nera labai brangi 30lt. www.arlekina.lt Pasidairykite gal ka ir rasite ir jus.smile.gif ir cia dar yra www.burte.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa871: 27 lapkričio 2008 - 23:21
patarkit kokias vielutes i kasytes galima ipinti?
maniske siemet saule vaidins- tai pinsiu kasytes ir padarusiu spinduliukus is ju.

reikia kazkokiu patogiu vieluciu..
Atsakyti
QUOTE(SUNmom @ 2008 11 28, 09:39)
patarkit kokias vielutes i kasytes galima ipinti?
maniske siemet saule vaidins- tai pinsiu kasytes ir padarusiu spinduliukus is ju.

reikia kazkokiu patogiu vieluciu..

Galima pačias paprasčiausias plonas vielutes (pas tetuką instrumentuose tikrai rasit biggrin.gif ), kad jų nesimatytų, galima bandyt į geltoną batų raištelį vert vielutę ir juo apvyniot kasytę 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 28 lapkričio 2008 - 09:57
QUOTE(Lera @ 2008 11 27, 19:03)
labai reikia sraigės kostiumo (arba įdejų kaip padaryt) 3 metų mergytei  ax.gif

vienamam prisimenu dare kazkada sesers grupje irgi sraige tai padare is lankelio ragiukus ir ant nugaros izdejo kuprine kazka joje prikimsta tai galima buut kazka prikimsi i kurpine ir ja kokian ors medziaga aptraukti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vakare @ 2008 11 28, 22:11)
Ačiū, mergaitės 4u.gif Visur peržiūrėjau, bet pingvinuko kostiumo niekur nėra verysad.gif Dar reikės bandyt parduotuvėse ieškoti.
O gal kas nors turit išnuomot?

kazkokiam rusikam saite radau gera ideja ir manu nera usnku padaryti
puser posted imageingvinas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2008 11 27, 23:00)

user posted image
niu ka zalias tiuli arbe kokia zalia uzlaida sijonas apcia prisiuti rpie vielos panase ik aip siuvasi vestuvines sukneles su lankais
Atsakyti
Norėjau paklaust, o iš ko jūs darot ežiuko spygliukus?
Atsakyti
Padėkite, dukrytė darželyje bus vitaminas A , gal kas turite kokį kostiumą ar idėjų? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 11 27, 18:03)
labai reikia sraigės kostiumo (arba įdejų kaip padaryt) 3 metų mergytei  ax.gif

Mano mažoji irgi vaidino sraigę, kai jai buvo 3 metukai 4u.gif
"Kiautą" dariau taip: paėmiau storesnį-ilgesnį frotinį rankšluostį, išilgai sulanksčiau į 4 dalis ir susukau kaip vyniotinį, kiekvieną sluoksnį su siūlu ir adata keliose vietose šiek tiek sukabindama, kad nepasileistų (pastaba : bet siūlyčiau taip sukti kokį storesnį, bet lengvesnį sintetinį pleduką, nes mano mažei toks krovinys petukus slėgė, vis tekdavo nuimti). Tą ritinį tvirtinau prie tuščios, plokščios vaikiškos kuprinytės (jos nesimatė, tik petnešos atliko savo funkciją..).
Ragiukus dariau iš jos pačios plaukučių. Jau kasas auginom, tai surišau kasytes ragiukų vietose, perlenkiau pusiau (kad storesnės būtų) ir nuo apačios iki viršaus dėjau daug įvairių spalvų storų plačių gumyčių. Nu tikri ragiukai gavosi smile.gif ..
O aprengusi buvau puošniu kostiumėliu, tik tą kuprinę uždėjau + ragiukai.
Atsakyti
QUOTE(MEPORE @ 2008 12 02, 20:36)
laba, gal kas turite ideju kaip pasipuosti kalediniam karnavalui, tema > animaciniu filmuku herojai. Reikia ir man ira vyrui.

Spėju, vienas paprasčiausių - pelytė Minė ir peliukas Mikis biggrin.gif
Atsakyti