Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai II dalis

o kaip dėl paršiuko unsure.gif niekas nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2008 11 25, 12:18)
aciu labai... 4u.gif
man irgi patiko paskutinis paveiksliukas  thumbup.gif , bet kaip parodziau vaikui, tai sako-cia ne oziukai, cia avytes  doh.gif  schmoll.gif

tiagi panasei gali daryti kojas kaip avyciu bet vietoj sinteplono deti kailiukus barzda prisiuti ir ragus va tau ir ozka. dar as tai kabinciau dar koky varpeli ant kaklo kaip cia parodyta. man taip wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ivarasa @ 2008 11 25, 14:29)
dar kovinuke radau viena paveiksleli idedu nuoroda parasyta sladkaja konfetka

http://www.solnet.ee/gallery/ng7.html

daug kas klausineja ideju bet tingi puslapius pasivartyti jau tikria kartojasi visokie zvereliai. pvz ivarasa[COLOR=red] tiek daug ideju is rusisku puslapiu imete kad tik ziurek ir kazka daryk panasaus. juk ten ir zuikiu ir lapiu yra tereikia idejas atsirinkti. doh.gif
Papildyta:
ozkyte ciajau grynai user posted image
kazka panasaus kostruoti prie kepures batos pukines
kazkam reikejo uogytes
user posted image
net neisivaizduoju ka dgeriau galima parengti misko uoga.

Papildyta:
QUOTE(*sanel* @ 2008 11 25, 21:49)
o kaip dėl paršiuko unsure.gif niekas nieko unsure.gif

user posted image
rengciau kazka panasaus i ruzava tik aisku cia kiskis bet ant lankelio deciau rozines ausytes tokias biski palepusias , paskui prie sijonuko ar berniukui prie kelnaiciu prisiuciua tokia susirietusia uodegyte ja aptraukciua tokia panasia medziaga kaip ir ausytes manu tarodytu thumbup.gif dar kad storesni butu ta prasme riebesnis parselis i kelnytes kokio biski sinteplomo rideciua. blush2.gif

uoga dar ideju user posted image
user posted image
cia dar oziuko barzdele gerai atrodo thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 11 25, 11:36)
Tai daryk smailesnes ausis, ragus, po kaklu barzda is siulu, uodega oziukiska ir pati ruba siuk is dirbtino kailio pilksvai balto mirksiukas.gif

4u.gif aciu labai 4u.gif
Gal kur matet dirbtino kailiuko pirkti??
Papildyta:
QUOTE(ritperliukas @ 2008 11 26, 08:07)
tiagi panasei gali daryti kojas kaip avyciu bet vietoj sinteplono deti kailiukus  barzda prisiuti ir ragus va tau ir ozka. dar as tai kabinciau dar koky varpeli ant kaklo kaip cia parodyta. man taip  wub.gif
Papildyta:

ozkyte ciajau grynai user posted image
kazka panasaus kostruoti prie kepures batos pukines

cia dar oziuko barzdele gerai atrodo  thumbup.gif
user posted image

4u.gif aciu labai 4u.gif bandysiu kurpti
Atsakyti
Gal kas turite ideju, 1.5 mergina bus bitute, jau sukam galvas ka padarius 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, gal galetumete kokiu idoju ar pasiulymu mums duoti blush2.gif sukam galvas kaip cia mums tapti besmegeniu doh.gif gal kokiu kostiumu turit?
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2008 11 26, 13:56)
Sveikos,
Gal kuri nors gali ismuomot ar patarti kaip aprengti vaika LIUTUKU  doh.gif
Pirmi musu metai darzelyje, sugalvojo, kad bus liutuku ir nors tu ka ... Tigriuku pilna, o liutu kazkaip nerandu  g.gif

senukose yra atrodo 22 lt ir dar visokiu fainu yra paziurekit.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 26, 15:53)
Gal kas turite ideju, 1.5 mergina bus bitute, jau sukam galvas ka padarius  4u.gif

Per vaiku eurovizija,kur laimejo Gruzijos sirsiukai,galima kazka kopijuot...
Atsakyti
labai reikia sraigės kostiumo (arba įdejų kaip padaryt) 3 metų mergytei ax.gif
Atsakyti
Aš žinau, kad kažkur žirmūnuose buvo nuomos punktas, kur galima buvo pasirinkti visokiausių kostiumų. Gal kas žinote adresą? Ar kur kitur Vilniuje galima rasti kokią specialią nuomą?
Mums reikia pingvinuko kostiumo mergaitei.
Atsakyti
QUOTE(egliuska @ 2008 11 26, 15:03)
labai aciu uz nuotraukele.tikrai reiks patarimu, kaip pasidaryti, nes su siuvimu nelabai draugauju blush2.gif brukstelsiu i az  mirksiukas.gif
dar radau labai grazia zvirbliuko apranga nuomai ,bet klaipedoje. Gal mamytes siuvejeles patarsit, kaip kazka panasaus butu galima pasidaryt g.gif

Cia peledos kostiumas smile.gif , norejau savo paneliai toki siuti, bet per daug sudetingai atrodo doh.gif , kazkaip kitaip bandysiu peledos kostiuma siuti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 13 lapkričio 2009 - 14:05
QUOTE(vakare @ 2008 11 27, 19:27)
Aš žinau, kad kažkur žirmūnuose buvo nuomos punktas, kur galima buvo pasirinkti visokiausių kostiumų. Gal kas žinote adresą? Ar kur kitur Vilniuje galima rasti kokią specialią nuomą?
Mums reikia pingvinuko kostiumo mergaitei.

Šiaip tai yra toks geras daiktas kaip Google, bet jei su juo nedraugauji doh.gif , žiūrėk čia: http://www.dite.lt/
http://www.tejasalonas.lt/
http://www.kaukes.lt/
O jei nori sutaupyti pinigėlių, žvilgtelk į šitą pingvinuką mirksiukas.gif : http://photofile.ru/.../#mainImageLink
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2008 11 24, 11:06)
g.gif  gal kas turite ideju oziuka ir ozkyte kaip aprengti?? buciau labai dekinga  4u.gif
QUOTE(vzilma @ 2008 11 25, 11:18)
aciu labai... 4u.gif
man irgi patiko paskutinis paveiksliukas  thumbup.gif , bet kaip parodziau vaikui, tai sako-cia ne oziukai, cia avytes  doh.gif  schmoll.gif

Ko gero tavo vaikas teisus, aš irgi pamaniau,kad ten avytės biggrin.gif . O ožiuko man reikėjo praeitais metais, tai labai paprastai išsisukau. Nusipirkau pilko minkšto audinio ( na to, kur neirsta, iš F raidės blush2.gif, nepamenu kaip vadinasi ), pasiuvau elementariausią liemenę ir šortukus, abiejų apačias pakarpiau skutais. Pagal vasarinės kepurės matmenis pasiuvau kepurę ( na, kad atrodytų tarsi paaugusi šukuosena "bliūdeliu") iš berods 6 dalių ir taip pat pakarpiau skutais, o ant viršugalvio prisiuvau iš murzinai baltos vilnos nuveltus ragiukus. Nežinau ar suprantamai paaiškinau... Sėkmės kūryboje 4u.gif
Atsakyti