Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas elektra

Šios dienos kainomis, toli gražu ne nemokama, tuo labiau, kai kolektoriai vertikaliai stovės. Gerai bus, jei per visą saulės elektrinės egzistavimo laikotarpį, sukišti pinigai sugrįš. [b]Papildyta:[/b] Nemanau, kad prasisuksi taip pat pigiai, kaip su rekupu.

Tik x3 brangiau, saules modulius praktiskai uz dyka gaunu, lieka inverteris ir laidai  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 16 sausio 2018 - 22:56
QUOTE(vaikis_ @ 2018 01 16, 22:55)

<p>Tik x3 brangiau, saules modulius praktiskai uz dyka gaunu, lieka inverteris ir laidai  smile.gif</p>

reiks iš tavęs pasimokyti, prieš ką nors perkant ;). Per ebejų perki?
Atsakyti

reiks iš tavęs pasimokyti, prieš ką nors perkant ;). Per ebejų perki?

Ieskau per visur, per eBay, per forumus ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2018 01 16, 22:55)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mintas" data-cid="71962828" data-time="1516116101"> Šios dienos kainomis, toli gražu ne nemokama, tuo labiau, kai kolektoriai vertikaliai stovės. Gerai bus, jei per visą saulės elektrinės egzistavimo laikotarpį, sukišti pinigai sugrįš. Papildyta: Nemanau, kad prasisuksi taip pat pigiai, kaip su rekupu.</blockquote>
<p>Tik x3 brangiau, saules modulius praktiskai uz dyka gaunu, lieka inverteris ir laidai  smile.gif</p>

Vaiki, o kodėl tik po kelių metų imsi?
Atsakyti

Vaiki, o kodėl tik po kelių metų imsi?

Todel jog technologija pinga, gal ir su elektros pasaugojimu bus geresnė situacija. Juolab 2021m jau kaip ir A++ reikės. Dabar investicijos nukreiptos kita linkme :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 17 sausio 2018 - 18:39
QUOTE(vaikis_ @ 2018 01 17, 18:36)
odel jog technologija pinga, gal ir su elektros pasaugojimu bus geresnė situacija. Juolab 2021m jau kaip ir A++ reikės. Dabar investicijos nukreiptos kita linkme smile.gif</p>

Vaiki, man ir po kelių metų reikės, kai valstybė rems, ESO pigiai saugos. Tai jei tau naudinga bus paimti vieną žmogų į būrį - aš su tavim:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzūkiška pirkia: 17 sausio 2018 - 20:35

Vaiki, man ir po kelių metų reikės, kai valstybė rems, ESO pigiai saugos. Tai jei tau naudinga bus paimti vieną žmogų į būrį - aš su tavim:)

Be problemų, didelio skirtumo nebus ar viena palete ar 2 iš Vokiečių vežti :)

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2018 01 17, 22:42)
<p>Be problemų, didelio skirtumo nebus ar viena palete ar 2 iš Vokiečių vežti smile.gif</p>

Atsargiai, po poros metų daug norinčių bus prisijungt, tai gali ir 20 palečių tekt vežt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makaroncikas @ 2018 01 18, 10:37)
Atsargiai, po poros metų daug norinčių bus prisijungt, tai gali ir 20 palečių tekt vežt smile.gif

Su 20 palečių viskas išaugs iki konteinerio iš gamyklos kinijoje. Visiems win-win smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2018 01 18, 10:04)
Su 20 palečių viskas išaugs iki konteinerio iš gamyklos kinijoje. Visiems win-win smile.gif

Ir tuomet bus 3x pigiau? O kaip skiriasi kainos su Vilniuje gaminamais moduliais?
Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2018 01 18, 10:04)

Jei jau apie paletes kalba užeis, tai greičiausiai ir aš pasijungsiu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2018 01 19, 11:23)
Jei jau apie paletes kalba užeis, tai greičiausiai ir aš pasijungsiu smile.gif.

Kažkaip galvoju, kažin ar su vienu konteineriu prasisuksim smile.gif
Atsakyti