Šitos firmos buteliukai superiniai Aš tiesiog įsimylėjau juos Avent man nepatiko iš pat pirmo karto dėl savo nepatogių buteliukų, o ir kandžių kainų. O Tommee Tippee patiko tuo, kad ten tikrai pagalvota apie patogumą naudojant. Kai turėsiu antrą leliuką, būtinai pirksiu Tommee Tippee produkciją
QUOTE(AgnePagne @ 2008 07 16, 14:54)
Šitos firmos buteliukai superiniai Aš tiesiog įsimylėjau juos Avent man nepatiko iš pat pirmo karto dėl savo nepatogių buteliukų, o ir kandžių kainų. O Tommee Tippee patiko tuo, kad ten tikrai pagalvota apie patogumą naudojant. Kai turėsiu antrą leliuką, būtinai pirksiu Tommee Tippee produkciją
mes naudojam Avento,(skustis labai negaliu) bet labai jau noreciau isbandyt taip isgirta Tomeetippee produkcja
tik Klaipedoje,kiek kur teko lankytis,niekur nezmatydavau sios firmos noretusi ir tu ciulptuku-kramtuku...
Gal kas zinot kur Klaipedoje butu galima rast siu gerybiu?
tik Klaipedoje,kiek kur teko lankytis,niekur nezmatydavau sios firmos noretusi ir tu ciulptuku-kramtuku...
Mes irgi nusprendem pabandyti Tommee Tippee buteliukus, na ne paskyciau, kad daug pigesni uz Avento buteliukus, skirtumas - nepilni 2 lt. Siaip priekaistu neturiu, bet is pradziu mazylei buvo per didele skylute, po valgio buvo visa pienu apsipilus . Dabar jau priprato, ir iki siol naudajam 1 nr. zinduka,kazkaip dar bijau pereiti prie 2.
o nuo kada reikia deti antra numeri soskes?
QUOTE(Lejute @ 2008 07 26, 13:10)
o nuo kada reikia deti antra numeri soskes?
kai matai kad sunkiai sekasi gerti,kai vaikas jau nervojasi,cia jau mama pati gali tik suprasti kada keisti
aisq taij kolkas geraij wiskas:)
sveikutes mamytes, gal kas pirkot Kaune? pasakytumet kur
kad amn atrodo kns ner tik wilniuje
Bent jau Panevėžyje šios produkcijos gaminių yra Nuke, ką tik nusipirkau buteliuką ir soskiukus atrodo labai patrauklūs...o kaip naudosis, tai dar reikės palaukti truputį...
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2008 07 21, 18:42)
mes naudojam Avento,(skustis labai negaliu) bet labai jau noreciau isbandyt taip isgirta Tomeetippee produkcja
aga o kur KLaipedojeju yra niekur neradau, tik va radau internete kas prekiauja, gal dar kam pravers
http://www.zaislandija.lt/
naudojam buteliukus,gertuves,tucius bandem