Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

Šitos firmos buteliukai superiniai thumbup.gif Aš tiesiog įsimylėjau juos smile.gif Avent man nepatiko iš pat pirmo karto dėl savo nepatogių buteliukų, o ir kandžių kainų. O Tommee Tippee patiko tuo, kad ten tikrai pagalvota apie patogumą naudojant. Kai turėsiu antrą leliuką, būtinai pirksiu Tommee Tippee produkciją smile.gif

Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2008 07 16, 14:54)
Šitos firmos buteliukai superiniai  thumbup.gif Aš tiesiog įsimylėjau juos smile.gif Avent man nepatiko iš pat pirmo karto dėl savo nepatogių buteliukų, o ir kandžių kainų. O Tommee Tippee patiko tuo, kad ten tikrai pagalvota apie patogumą naudojant. Kai turėsiu antrą leliuką, būtinai pirksiu Tommee Tippee produkciją smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes naudojam Avento,(skustis labai negaliu) bet labai jau noreciau isbandyt taip isgirta Tomeetippee produkcja bigsmile.gif
tik Klaipedoje,kiek kur teko lankytis,niekur nezmatydavau sios firmos doh.gif noretusi ir tu ciulptuku-kramtuku... ax.gif

Gal kas zinot kur Klaipedoje butu galima rast siu gerybiu? 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi nusprendem pabandyti Tommee Tippee buteliukus, na ne paskyciau, kad daug pigesni uz Avento buteliukus, skirtumas - nepilni 2 lt. Siaip priekaistu neturiu, bet is pradziu mazylei buvo per didele skylute, po valgio buvo visa pienu apsipilus doh.gif . Dabar jau priprato, ir iki siol naudajam 1 nr. zinduka,kazkaip dar bijau pereiti prie 2.
Atsakyti
o nuo kada reikia deti antra numeri soskes?
Atsakyti
QUOTE(Lejute @ 2008 07 26, 13:10)
o nuo kada reikia deti antra numeri soskes?

kai matai kad sunkiai sekasi gerti,kai vaikas jau nervojasi,cia jau mama pati gali tik suprasti kada keisti mirksiukas.gif
Atsakyti
aisq taij kolkas geraij wiskas:)
Atsakyti
sveikutes mamytes, gal kas pirkot Kaune? pasakytumet kur wub.gif
Atsakyti
kad amn atrodo kns ner tik wilniuje
Atsakyti
Bent jau Panevėžyje šios produkcijos gaminių yra „Nuke“, ką tik nusipirkau buteliuką ir soskiukus nestuke.gif atrodo labai patrauklūs...o kaip naudosis, tai dar reikės palaukti truputį...
Atsakyti
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2008 07 21, 18:42)
mes naudojam Avento,(skustis labai negaliu) bet labai jau noreciau isbandyt taip isgirta Tomeetippee produkcja  bigsmile.gif
tik Klaipedoje,kiek kur teko lankytis,niekur nezmatydavau sios firmos  doh.gif noretusi ir tu ciulptuku-kramtuku... ax.gif

Gal kas zinot kur Klaipedoje butu galima rast siu gerybiu? 4u.gif

aga o kur KLaipedojeju yra niekur neradau, tik va radau internete kas prekiauja, gal dar kam pravers
http://www.zaislandija.lt/
smile.gif
Atsakyti
naudojam buteliukus,gertuves,tucius bandem thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti