Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

erikiuxxx gal kartais teko ir pientauki sios firmos naudot? arba girdet apie ji? ax.gif kazkaip gaila butu pinigus i bala...ypac kai tik apie Avent pientaukius pagrindinai temose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2008 05 18, 23:29)
erikiuxxx gal kartais teko ir pientauki sios firmos naudot? arba girdet apie ji?  ax.gif  kazkaip gaila butu pinigus i bala...ypac kai tik apie Avent pientaukius pagrindinai temose  unsure.gif

as dar nenaudoju, bet jau pirksiu, gyvenu UK, tai cia jau prisiklausiau geru komentaru, kad jie labai patogus, geri ir lengvai plaunami, nes tik is triju daliu..daug kas raso, kad kokybe ir patogumas tokie pat kaip ir avent, tai kam moket daugiau mirksiukas.gif o kauselis dar ir minkstas, tai gali ranka pamasazuot, kad geriau pienukas begtu mirksiukas.gif
zodziu, kas del buteliuku, as viska pirksiu is tommee tippee biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamos

Ir mes naudojame sios firmos produkcija ir tikrai esam abi su mazyle patenkintos. Tik va iskilo klausimas, ar yra sios firmos buteliuku sildytuvas? Klausiau Baby center parduotuveje, sake neturi ir nezino ar kada tures verysad.gif O gal kuri zinot, ar tinka kokios kitos firmos sildytuvai, nes buteliuko forma tai tokia savotiska...
Atsakyti
QUOTE(raimux @ 2008 05 24, 21:41)
Sveikos mamos

Ir mes naudojame sios firmos produkcija ir tikrai esam abi su mazyle patenkintos. Tik va iskilo klausimas, ar yra sios firmos buteliuku sildytuvas? Klausiau Baby center parduotuveje, sake neturi ir nezino ar kada tures verysad.gif O gal kuri zinot, ar tinka kokios kitos firmos sildytuvai, nes buteliuko forma tai tokia savotiska...

siaip UK yra pirkti..tai gal pabandyk per SM mamytes usisakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimux @ 2008 05 24, 23:41)
Sveikos mamos

Siaip tai ir avent ir canpol sildytuvai yra gan dideli tai buteliukas ten betkoks tilps..... O kalbant apie tommii tippii produkcija tai ji visa yra cia

http://www.tommeetippee.co.uk/

Turi jie ir sildytuva...... Tik jau reiketu mastyti, kaip atsisiusti....

Siaip turiu klausima ar kasnors bandete TT puodelius????? Siaip visos rasete, kad tikrai gera produkcija, tai noreliau ir as isbandyti, tik jau ne buteliuko noretusi o puodelio.... Kazi ar minksti ju snapeliai..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2008 05 19, 01:29)
erikiuxxx gal kartais teko ir pientauki sios firmos naudot? arba girdet apie ji?  ax.gif  kazkaip gaila butu pinigus i bala...ypac kai tik apie Avent pientaukius pagrindinai temose  unsure.gif

ne neteko tureti blush2.gif
QUOTE(raimux @ 2008 05 24, 23:41)
Sveikos mamos

as sildydavau AVENT sildytuve,puikiausiai telpa bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2008 06 13, 12:56)
Siaip tai ir avent ir canpol sildytuvai yra gan dideli tai buteliukas ten betkoks tilps..... O kalbant apie tommii tippii produkcija tai ji visa yra cia

http://www.tommeetippee.co.uk/

Turi jie ir sildytuva...... Tik jau reiketu mastyti, kaip atsisiusti....

Siaip turiu klausima ar kasnors bandete TT puodelius????? Siaip visos rasete, kad tikrai gera produkcija, tai noreliau ir as isbandyti, tik jau ne buteliuko noretusi o puodelio.... Kazi ar minksti ju snapeliai.....  g.gif

vieninteliu tai puoduku esu nusivilus, ten ju naudojimas gan sudetingas,nemokejom i sju gerti,nebega tas vanduo nors tu ka doh.gif
Atsakyti
mes naudojam buteliukus thumbup.gif
Atsakyti
mes naudojam šios f-mos soskius, man jie buvo labai gražūs tai ir nupirkau biggrin.gif , mano mažius dabar jau Aventa meta į šoną, net nakti apgauti nebegaliu, nori tik T.T. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RėjKa @ 2008 07 12, 23:09)
mes naudojam šios f-mos soskius, man jie buvo labai gražūs tai ir nupirkau  biggrin.gif , mano mažius dabar jau Aventa meta į šoną, net nakti apgauti nebegaliu, nori tik T.T. smile.gif

aha soskytes superines wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mes gavom dovanų vat tokį puodelį puodelis

Bet mano mažiukui labai jis nepatinka verysad.gif
Atsakyti
Mes kramtuką turim, panašus į čiulptuką, bet tinkantis dygstant pirmiesiems dantims. Gana pigus ir labai mėgstamas
Atsakyti
QUOTE(nerytee @ 2008 07 15, 20:57)
Mes gavom dovanų vat tokį puodelį puodelis

Bet mano mažiukui labai jis nepatinka  verysad.gif

niu va o ko nepatiko sad.gif as irgi galvoju gal toki nupirkti, jis neissiliejantis?ar lengvai bega? 4u.gif

QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 15, 21:37)
Mes kramtuką turim, panašus į čiulptuką, bet tinkantis dygstant pirmiesiems dantims. Gana pigus ir labai mėgstamas

aha va tokiu buna,super vaikiukam thumbup.gif wub.gif ypac tie kur kruminems dantukam skirti thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti