Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

QUOTE(erikiuxxx @ 2008 04 29, 11:15)
as pirkau du vnt. kartu supakotus, tai mokejau lig 29
o jej po viena tai kainos truputi brangiau

o ten tie 2vnt vienodo dydzio buvo ar skirtingo? noreciau tu buteliuku,bet jau gautu nupirkt kas ir atsiust,pervesciau pinigelius +siuntimas dar. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2008 04 29, 15:00)
o ten tie 2vnt vienodo dydzio buvo ar skirtingo? noreciau tu buteliuku,bet jau gautu nupirkt kas ir atsiust,pervesciau pinigelius +siuntimas dar. mirksiukas.gif

jo vienodo dydzio,pirkau tos didesnius,nes mazu tada nebuvo.
jej tau neskubu,tai kita savaite as vaziosiu apsipirkti i ta parduotuve,tai galesiu nupirkti ir issiusti mirksiukas.gif
Atsakyti
mes i UK atvaziavom kai pirmagimiui nebuvo dar metuku, tai ivairios produkcijos sios firmos pirkom, labai patiko 4u.gif laukiam antro tai jau kraitely vien Tommee Tippee produkcija, o kitu firmu perkam tik ko nerandam biggrin.gif kazkaip ir kaina ir kokybe nesikerta su musu norais geriausio maziukui ir piniginei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 04 29, 19:21)
jo vienodo dydzio,pirkau tos didesnius,nes mazu tada nebuvo.
jej tau neskubu,tai kita savaite as vaziosiu apsipirkti i ta parduotuve,tai galesiu nupirkti ir issiusti mirksiukas.gif

nea neskubu tikrai,as noreciau vieno mazesnio kito didesnio jei taip galima.kai nupirksit,parasykit man i az. mirksiukas.gif
Atsakyti

erikiuxxx jei pirksite man buteliuka pirkite dideli,mazo nea...nebent butu komplekte... mirksiukas.gif
aciu
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neila+69: 05 gegužės 2008 - 08:01
Naudojom vien Avent ir buvo thumbup.gif Taciau jei taip visi giria reikės bent šaukštelius išbandyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2008 05 05, 09:01)
erikiuxxx jei pirksite man buteliuka pirkite dideli,mazo nea...nebent butu komplekte... mirksiukas.gif
aciu
mirksiukas.gif

sveika,taremes taip susizinosiu buteliuku kainytes ,tada tau parasysiu ir jai tau tinka, tada padarysi pavedima man o as kai busiu parduotuveje nupriksiu mirksiukas.gif ir atsiusiu mirksiukas.gif tai tu nori vieno didelio?
QUOTE(rumix @ 2008 05 05, 23:43)
Naudojom vien Avent ir buvo  thumbup.gif  Taciau jei taip visi giria reikės bent šaukštelius išbandyti.  g.gif

isbandykite thumbup.gif
Atsakyti
aha noriu vieno didelio,galvoju o jei netiks negers kam bereikalo pirkt du mirksiukas.gif gerai kaip jau pasakysi
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2008 05 06, 17:55)
aha noriu vieno didelio,galvoju o jei netiks negers kam bereikalo pirkt du  mirksiukas.gif  gerai kaip jau pasakysi

jau nupirkau,kainavo 14,75,galiu pasiuliti viena sauksteli,nes pas mane liko naujas,nes pirkom 4 vnt. supakotus,labai patogus jisai jo ilgesnis kotelis,patogu tyreles is bonkuciu valgyti
Atsakyti
Nesu niekur jos mačiusi tai ir nebandėm ax.gif
Atsakyti
o as iuzsisakiau is wienos forumietes tai trys tomee buteliukai tik 3 litu cia wienoje pakuoteje nauji
Papildyta:
30lt
Atsakyti
QUOTE(Lejute @ 2008 05 14, 15:24)
o as iuzsisakiau is wienos forumietes tai trys tomee buteliukai tik 3 litu cia wienoje pakuoteje nauji
Papildyta:
30lt

kaina thumbup.gif ,nes supakoti visada pigiau thumbup.gif
Atsakyti