Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

rinkis medela swing tikrai puikus dalykas... mano sunus del ausu uzdegimo buvo nustojes imti kruti, taip dingo pienas:( medelos pientraukio pagalba susigrazinau pienuka ir net atsistaciau iki reikiamo kiekio.. kai vaikutis pasveiko vel galejo gerti pieneli:)
Atsakyti
QUOTE(mrgata @ 2011 06 02, 15:10)
rinkis medela swing tikrai puikus dalykas... mano sunus del ausu uzdegimo buvo nustojes imti kruti, taip dingo pienas:( medelos pientraukio pagalba susigrazinau pienuka ir net atsistaciau iki reikiamo kiekio.. kai vaikutis pasveiko vel galejo gerti pieneli:)

o jus bandete TT pientrauki rolleyes.gif
ta prasme jus lyginate, kad medelos geresnis, ar tiesiog siaip rekomenduojate medela g.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 06 02, 15:27)
o jus bandete TT pientrauki  rolleyes.gif
ta prasme jus lyginate, kad medelos geresnis, ar tiesiog siaip rekomenduojate medela  g.gif

rekomenduoju, nes tuo metu kai pirkau, tai buvo vienintelis masazuojantis funkcija turintis pientraukis, kas skatina laktacija
Atsakyti
QUOTE(mrgata @ 2011 06 02, 18:50)
rekomenduoju, nes tuo metu kai pirkau, tai buvo vienintelis masazuojantis funkcija turintis pientraukis, kas skatina laktacija

aprašymuose, jie visi masažuojantys, tiek rankiniai, tiek el., tik realiai kažin kaip su tuo masažavimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2011 06 02, 19:50)
aprašymuose, jie visi masažuojantys, tiek rankiniai, tiek el., tik realiai kažin kaip su tuo masažavimu  g.gif

rankinis avent tikrai nieko net panasaus i masaza nedaro, o uz medela garantuoju..
Atsakyti
QUOTE(mrgata @ 2011 06 02, 22:27)
rankinis avent tikrai nieko net panasaus i masaza nedaro, o uz medela garantuoju..

čia jo kaip funkcija yra kaip suprantu nori naudoji, nori ne, ane? blush2.gif
Atsakyti
TT produkcia ugtelejusiems mazyliams gra, o buteliukus mes naudojom Dr. Brown, tai rezultatas akivaizdus, jokie kiti tokie efektingi nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2011 06 02, 22:45)
čia jo kaip funkcija yra kaip suprantu nori naudoji, nori ne, ane?  blush2.gif

aha.. galima iskarto be masazo pereiti prie pieno traukimo...
Atsakyti
Gaila kad niekas neparase apie tt pientrauki atsiliepimu ar pastebejimu tai teks rinktis is jusu rekomenduoto( medela swing ) Labai visoms dekoju uz pagalba ..... biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju ir Tomme Tippee ir Avent produkcija, abi firmos neblogos, bet Avent patinka labiau (mano subjektyvi nuomone).
Atsakyti
Mamytės, skelbimų lenta čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2011 06 05, 08:27)
TT produkcia ugtelejusiems mazyliams gra, o buteliukus mes naudojom Dr. Brown, tai rezultatas akivaizdus, jokie kiti tokie efektingi nebuvo.

Kaip suprasti ''efektingi''? ka cia turit omeny? Naudoju TT butelius,db jau ir gertuve,dubenelius ir sausktelius. Esu be galo visa produkcija patenkinta. Nzn,kiek itakojo diegliukus buteliukai,bet mazoji ju isvis neturejo,net nepute pilvuko,ko negaleciau pasakyti apie vyresnele,kuriai naudojau Avent buteliukus smile.gif
Atsakyti