Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

QUOTE(dzordze29 @ 2011 05 24, 20:45)
nezinau kaip jums, bet man tai telpa,i lauka eidama ir arbateles ir misinuka isidedu...  lotuliukas.gif

nu aišku bigsmile.gif abu 260ml buteliukai?
Atsakyti
Apsisprendžiau pirkti TT gertuvėlę, paskaičiau apie specialų vožtuvėlį, kad jis nelaša ir vaikui lengav traukti - na skamba viskas gerai. Gal kokių atsiliepimų būtų? na avento tai nenoriu, man buteliukas nuvylė, pratekėdavo, o dėl kitų firmų net nežinau, kažkaip užtrigo mums tas TT, pabndėm kitų produktų ir viskas tiko, tad dabar laikas gertuvėlei wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2011 05 24, 21:23)
nu aišku  bigsmile.gif abu 260ml buteliukai?
na taip bigsmile.gif ryt pasistengsiu nufotkint bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzordze29: 24 gegužės 2011 - 21:16
QUOTE(dzordze29 @ 2011 05 24, 22:15)
na taip    bigsmile.gif  ryt pasistengsiu nufotkint bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

jei dėl manęs, tai nefotkink, tikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
ar kas gali pasakyt ar TT buteliukai tinka Avent mikrobangu krosneles sterilizatoriui g.gif ar teks kelis tik sudet ir neisnaudot visos vietos g.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2011 05 24, 17:02)
Sveika, detektyvas čia su tavo soskiais  biggrin.gif lateksinių ir LT yra labai daug rūšių, paveikslėlis tas pats, o čiulpiamojo dalis trijų rūšių  mirksiukas.gif retas pardavėjas tą žino, o dar retesnis turi  mirksiukas.gif čiulpiamoji dalis visoms rinkoms vienoda, paveikslėliai ne  drinks_cheers.gif dar pažiūrėjau, kokį rodei, tai rodei vyšnios formos, o įtariu, kad turi klasikinį. Kartais ne tokio tipo pats soskiukas, ne paveiksliukas? http://www.kudikiams...ukai-6-men.html

man ir toj nuotraukoj en tokie atrodo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 05 26, 14:59)
ar kas gali pasakyt ar TT buteliukai tinka Avent mikrobangu krosneles sterilizatoriui  g.gif ar teks kelis tik sudet ir neisnaudot visos vietos  g.gif

tiek TT tikrai nesudėsi, kiek Avento telpa ax.gif
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 26, 16:10)
man ir toj nuotraukoj en tokie atrodo biggrin.gif doh.gif

parodyk nuorodą, kokius stebuklingus čia tu užsakinėji? nes tikrai jau mistika bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
2 TT buteliukai
vis del to telpa bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzordze29: 26 gegužės 2011 - 19:18
QUOTE(dzordze29 @ 2011 05 26, 20:18)

nerodo smile.gif
Atsakyti
vis del to telpa bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

du TT buteliukai AVENT termotasytej
Atsakyti
taip tikrai labai sauni firma isbandem daugka ir esam labai patenkyti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes kokia jusu nuomone butu apie TT elektrini pientrauki gal kuri bandete ar turite niekaip negaliu apsispresti ar vertas demesio ir pinigu,buciau dekinga uz pagalba... 4u.gif (o gal rinktis medela swing)
Atsakyti