Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

QUOTE(lizarde @ 2011 04 01, 13:28)
žinom žinom  biggrin.gif pati čiulpiamoji dalis visų vienoda  drinks_cheers.gif skiriasi tik skydelis prie veiduko pure- idealiai tinkantis, soft - antialerginis toks, nedirginantis, tinka ir labai jautrai odytei, c-air su skydeliu su oro tarpu drinks_cheers.gif čia taip grubiai trumpai drūtai  bigsmile.gif

nu o čia irb suklaidinau doh.gif soft ir pure yra tokie ortodontiniai, o c-air klasikiniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2011 04 05, 13:22)
Siaip kol uzdaryta,tai jos kvapelis nesklinda,bet kai jau siuksliadeze nesam i konteineri jos turini,nosi riecia siaubingai.

As labai patenkinta siuksliadeze  thumbup.gif

Net siuksliu maisai neapsaugo nuo to kvapo, kai nesat i lauka? o tai kai atidarai ja ismesti kita pampersa, tai pasklinda kvapas?
Atsakyti
QUOTE(klaura @ 2011 04 07, 17:13)
Net siuksliu maisai neapsaugo nuo to kvapo, kai nesat i lauka? o tai kai atidarai ja ismesti kita pampersa, tai pasklinda kvapas?

Ne nesmirda visiskai,nes dangtis apsaug nuo kvapo
Atsakyti
sveikos

gal kas turit TT sildytuva maistelio? noriu suzinot veikimo principa, mat man kazkaip neaisku su juo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo w_ilt_e: 08 balandžio 2011 - 07:12
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 04 08, 08:11)
sveikos

gal kas turit TT sildytuva maistelio? noriu suzinot veikimo principa, mat man kazkaip neaisku su juo

laba, 5pili vandenuko ir pasuki ratuką, kiek karščio reikia, daugiau-mažiau ir visas principas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2011 04 08, 09:42)
laba, 5pili vandenuko ir pasuki ratuką, kiek karščio reikia, daugiau-mažiau ir visas principas 4u.gif

o kiek minuciu panasiai reikia laikyt? ar kaskart tikrint reik
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 04 08, 09:05)
o kiek minuciu panasiai reikia laikyt? ar kaskart tikrint reik
jei pašildyti, instrukcijoje yra orientacinis laikas, jei jos neturi, parašyk man į až el.paštą, atsiųsiu drinks_cheers.gif bet aš tai iš akies, pasižiūrinėdavau vis, nes kiekis vis skirdavosi ir pan drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2011 04 08, 09:09)
jei pašildyti, instrukcijoje yra orientacinis laikas, jei jos neturi, parašyk man į až el.paštą, atsiųsiu drinks_cheers.gif bet aš tai iš akies, pasižiūrinėdavau vis, nes kiekis vis skirdavosi ir pan drinks_cheers.gif

Naudojam ir mes TT sidlytuva. Nors ir turim instrukcija, bet nuolatos reikia tikrinti pieno siltuma, nes kelis kartus esu perkaitinusi piena, o atrode kad laikiausi laiko pagal instrukcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(zalainga @ 2011 04 11, 22:34)
Naudojam ir mes TT sidlytuva. Nors ir turim instrukcija, bet nuolatos reikia tikrinti pieno siltuma, nes kelis kartus esu perkaitinusi piena, o atrode kad laikiausi laiko pagal instrukcija  g.gif

mums ir buna kad persildome, nes nespeju atlekt po tu min tai tenka tada atsaldyt
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 04 11, 21:43)
mums ir buna kad persildome, nes nespeju atlekt po tu min tai tenka tada atsaldyt

kažkodėl dar nėra tokio šildytuvo, bet jau LT nei vienos firmos, kad būtų idealus pagalbininkas g.gif
Atsakyti
dar turiu klausimuka, turiu termotase bet joje man neissilaiko siluma, gal treikia i ji vandeni ipilt ir ispilt, kad laikytus karstis?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 04 14, 10:14)
dar turiu klausimuka, turiu termotase bet joje man neissilaiko siluma, gal treikia i ji vandeni ipilt ir ispilt, kad laikytus karstis?

nu cia tai pirma karta girdziu biggrin.gif gal geriau nepilkit...O KIEK ISLAIKO SILUMA IR KOKIO KARSCIO BUTELIUKA JUS TEN DEDAT?
Atsakyti