Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

QUOTE(zara** @ 2011 03 01, 22:11)
tik va dauk brangesnis tas firminis yra g.gif bet ka padarysi jauciu reikes pirkt g.gif nes nakciai turet gerai smile.gif

pirksim niekur nedingsim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2011 03 01, 23:11)
tik va dauk brangesnis tas firminis yra g.gif bet ka padarysi jauciu reikes pirkt g.gif nes nakciai turet gerai smile.gif

nakčiai siūlyčiau šildiklį, nes ne visi vaikiukai naktį keliasi kas 3 val, daugelis išmiega ilgiau drinks_cheers.gif tai pienuko ar mišinuko tiek laiko laikyti nerekomenduojama, o jei suplakti mišinuką, gali būti jau per vėsus vanduo termotešytėj, ir teks vistiek į virtuvę bėgti ax.gif
Atsakyti
laba mamytes smile.gif norejaus pasiteirauti kas gal kas naudojo TT pientrauki? kaip jis g.gif kokie atsiliepimai unsure.gif nes as jau ji nusipirkau, o nzn ar geras jis, ar pirkti kitos firmos g.gif busiu lb dekinga uz jusu pasisakymus smile.gif
Atsakyti
Labas,
Aš turiu TT pientraukį, tikrai nesiskundžiu. Patogu naudoti, išrinkti, sterilizuoti.
Atsakyti
Mes turime puodeli su rankenelemis, tinkama nuo 9 men. labai patenkinti, dangtelis nepraleidzia skyscio, o mazasis megejas pavartyti rankose ar numesti. smile.gif ir snapelis toks malonus, dantukams atsparus. aisku ir pati saugau, neleidziu kramtyti.
Turime ir gertuve, ji platesniu snapuku, bet ji man ne tokia miela, kaip puodukas, nes ji yra su nepritvirtintu dangtuku (puodelyje pritvirtintas), kuri labai greitai mes vis pametam. o ir snapelis praleidzia skysti.
Atsakyti
QUOTE(singrida25 @ 2011 02 24, 07:34)
O man kilo stai toks klausimas ar juos galima sterilizuoti mikro bangeje del to nenukentes termo reguliatorius  4u.gif

Tikrai nieko,mes buteliukus plaunam indaplovej,ir nieko kol kas nenutiko.

QUOTE(lizarde @ 2011 03 02, 09:02)
nakčiai siūlyčiau šildiklį, nes ne visi vaikiukai naktį keliasi kas 3 val, daugelis išmiega ilgiau drinks_cheers.gif tai pienuko ar mišinuko tiek laiko laikyti nerekomenduojama, o jei suplakti mišinuką, gali būti jau per vėsus vanduo termotešytėj, ir teks vistiek į virtuvę bėgti  ax.gif

Isvis misninuko laikyti negalima. As isvis piluosi karsto vandens i paprasta kelionini termosa ir vsio,kai reikia nakti ispilu i buteliuka ir padarau sviezia misini.

QUOTE(hegs @ 2011 03 07, 20:51)
laba mamytes smile.gif norejaus pasiteirauti kas gal kas naudojo TT pientrauki? kaip jis g.gif kokie atsiliepimai unsure.gif  nes as jau ji nusipirkau, o nzn ar geras jis, ar pirkti kitos firmos g.gif  busiu lb dekinga uz jusu pasisakymus smile.gif

Naudojau avento ir tt. Avento man zymiai geresnis,TT isvis man nieko netrauke.
Atsakyti
QUOTE(Martute @ 2011 03 10, 15:41)
Mes turime puodeli su rankenelemis, tinkama nuo 9 men. labai patenkinti, dangtelis nepraleidzia skyscio, o mazasis megejas pavartyti rankose ar numesti.  smile.gif ir snapelis toks malonus, dantukams atsparus. aisku ir pati saugau, neleidziu kramtyti.
Turime ir gertuve, ji platesniu snapuku, bet ji man ne tokia miela, kaip puodukas, nes ji yra su nepritvirtintu dangtuku (puodelyje pritvirtintas), kuri labai greitai mes vis pametam. o ir snapelis praleidzia skysti.

Patikslinimas: gertuves snapelis yra lankstus, todel ji netycia uzlenkus, skystis ir prabega. Laikant gertuve juo zemyn - viskas tvarkinga, arbatele neisteka. Bet manasis isdykelis taip graziai nesielgia su buteliuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2011 03 10, 22:57)
Naudojau avento ir tt. Avento man zymiai geresnis,TT isvis man nieko netrauke.

kiek žmonių tiek nuomonių, kiek vaikiukų tiek buteliukų ar gertuvių biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 03 11, 09:41)
kiek žmonių tiek nuomonių, kiek vaikiukų tiek buteliukų ar gertuvių biggrin.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif del to ir parssiau,kad man geriau avent buvo. o siaip TT naudojam kol kas tik buteliukus,bet lb mums jie patinka.
Atsakyti
vat vat g.gif ir nezinau ar pirktis dar viena pientrauki ar pabandyti TT o jei netik tada jau pirktis kita unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(hegs @ 2011 03 12, 15:03)
vat vat  g.gif  ir nezinau ar pirktis dar viena pientrauki ar pabandyti TT o jei netik tada jau pirktis kita unsure.gif

o kodėl jūs budama 27 savaitėlių mastot kad būtinai reiks pientraukio? smile.gif aš neturiu,sakiau jei reiks tada mastysiu kokį pirktis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 03 13, 14:41)
o kodėl jūs budama 27 savaitėlių mastot kad būtinai reiks pientraukio? smile.gif

drinks_cheers.gif pientraukio gali visiškai neprireikti, čia ne įdėkliukai į liemenėlę, be kurių jau niekaip net pirmą dieną drinks_cheers.gif išbandysit, o tada jau matysit, kas kaip mirksiukas.gif
Atsakyti