Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

QUOTE(dingiux @ 2011 02 19, 16:02)
Gal žinot kur būtų galima nusipirkti ar gal kas turite anti colic ta sistemą (ar kaip čia pavadinus) į buteliuką kur dedasi? g.gif Ar jų pirkti atskirai nebūna? smile.gif

Deja,bet atskirai nera... mes naudojam irgi siuos buteliukus,tai man dar juose patinka,kad rodo tempa skyscio,nerealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2011 02 22, 17:44)
Deja,bet atskirai nera... mes naudojam irgi siuos buteliukus,tai man dar juose patinka,kad rodo tempa skyscio,nerealu thumbup.gif

O man kilo stai toks klausimas ar juos galima sterilizuoti mikro bangeje del to nenukentes termo reguliatorius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(singrida25 @ 2011 02 24, 09:34)
O man kilo stai toks klausimas ar juos galima sterilizuoti mikro bangeje del to nenukentes termo reguliatorius  4u.gif

tikrai galima, bbent jau mikrobanginiam sterilizatoriuje yra spec stoveliai padaryti jiems mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri pigiau parduodat Tomie termosiukus buteliukams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 02 24, 18:20)
gal kuri pigiau parduodat Tomie termosiukus buteliukams? blush2.gif

as ir labai noriu termosiuko,bet pirkciau ne tommee tippee,pirkciau kitoki,bet va idomu koks yra buteliuko standartas,ismatavimai.Nes jei nusipirksiu termosiuka o beteliukas netiks doh.gif
Atsakyti
[quote=zara**,2011 02 28, 11:00]

as turiu Tommie buteliukus, nei vienas iš 5 buteliukų netelpa į standartinius termosiukus smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2011 02 28, 12:00)
as ir labai noriu termosiuko,bet pirkciau ne tommee tippee,pirkciau kitoki,bet va idomu koks yra buteliuko standartas,ismatavimai.Nes jei nusipirksiu termosiuka o beteliukas netiks doh.gif

labai abejoju ar rasi tinkama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2011 02 28, 16:17)
labai abejoju ar rasi tinkama  unsure.gif

aš irgi ieškau,kaip suprantu tinka tik firminiai tommie doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2011 02 28, 18:25)
aš irgi ieškau,kaip suprantu tinka tik firminiai tommie doh.gif  rolleyes.gif

bent jau tikrai tilps drinks_cheers.gif kad paskui dar brangiau nesigautų ekspermentuojant bigsmile.gif
Atsakyti
produkcija super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2011 02 28, 17:32)
bent jau tikrai tilps  drinks_cheers.gif kad paskui dar brangiau nesigautų ekspermentuojant  bigsmile.gif

tilps tai tiksliai,nes turejau nusipirkus ta paprasta,tai i ji niekaip netelpa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nraminta @ 2011 02 28, 17:51)
produkcija super  thumbup.gif

smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tik va dauk brangesnis tas firminis yra g.gif bet ka padarysi jauciu reikes pirkt g.gif nes nakciai turet gerai smile.gif
Atsakyti