Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

QUOTE(tanler @ 2011 02 07, 10:38)
Sveikutes  4u.gif susidomejau labai ta tomme tippee produkcija nu labai noriu ja isigyti tik paziurejau kad kainos Lietuvoje  doh.gif tai nusprendziau uzsakyti sau is tomme tippe oficialaus puslapio...dabar yra ir pasiulimai neblogi gal kas noretu prisijungti kad siuntimas butu kazkiek pigesnis  blush2.gif Pati esu is Klaipedos bet galetume susitarti kaip perduocaiu ir i kita miesta... mirksiukas.gif paziurekite gal tikrai noresite prisijungti

http://www.tommeetippee.co.uk/offers/

noriu greiciau uzsisakyti...nes neaisku kiek ta akcija tesis...o tie 6buteliukai uz visai patrauklia kaina  biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 07 vasario 2011 - 11:25
QUOTE(raiva @ 2011 01 21, 00:16)
del puoduko, kad nesilaistytu, tai man vis tik TT geresnis, turim ir avent, tai is ne toks sandarus kaip TT, bent jau musu atveju. pvz mano pana pagerusi megsta bet kur pamesti puoduka, tai kai TT tai man ramu, kad nebus balos, o Aventas truputi lasa...

del sandarumo visiskai sutinku,avent tikrai lasa,tik man TT isplaut sunkiau ta mechanizma,nepatogu prieit blush2.gif
Atsakyti

Tommee Tippee produkcija mums labai patinka, ypac zaismingi ciulptukai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
sveiki, prisijungiu prie jusu 4u.gif istikruju kas liecia sita produkcija tai kiek as ju izbandzius ne viena neprilygo sitai, mano mergyte visada labai stipriai traukia pienuka, budavo, kad pririja su oru, pirkau ir aventa, bet ten stipriai patraukus per zinduka oras taip greitai neiseina kaip is TT buteliuku, mes viska TT naudojam, ji musu tikrai nenuvyle. mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykit, merginos, ar vertas demesio toks sterilizatorius? kaip suprantu jis mikrobanginis? g.gif
user posted image

kaip sis daiktas islako siluma? maciau, kad apie tai buvo diskutuota tik nesupratau ar apie si, ar apie termosiuka buvo kalbeta blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 13 vasario 2011 - 21:06
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 02 13, 22:04)
nesupratau ar apie si, ar apie termosiuka buvo kalbeta blush2.gif

būtent apie šiuos ir diskutuota buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2011 02 14, 00:13)
būtent apie šiuos ir diskutuota buvo  drinks_cheers.gif

aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
Na,mes irgi naudojam keleta daiktuku is TT. Buteliukus Anti colic,tai lb super. Beja,kazkaip sekasi,kad dukryte kurties neatsisako,kai tenka retkarciai primaitinti is buteliuko. Tutuko manoji neima,tai nelb galiu pasakyti,ar cia TT kalte biggrin.gif gal ji visai jo nenori. O stai pientraukis man visai nepatiko doh.gif su aventu jokiu problemu,o stai TT visai nieko netrauke.
Atsakyti
sveikos, naudojam TT dvynukam, avent labai nuvyle, visos reklamos kursu itaigos ir visa kita yra toks farsas..... naudojom buteliukus, dabar naudojam gertuvytes, dubenelius, ciulptukus, saukstelius smile.gif zodziu kai pradejom ir pamisom del TT
del kainu tai perkam internetu, gaunasi pigiau nei parduotuvese beveik 25 %
Atsakyti
Gal žinot kur būtų galima nusipirkti ar gal kas turite anti colic ta sistemą (ar kaip čia pavadinus) į buteliuką kur dedasi? g.gif Ar jų pirkti atskirai nebūna? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dingiux @ 2011 02 19, 18:02)
Gal žinot kur būtų galima nusipirkti ar gal kas turite anti colic ta sistemą (ar kaip čia pavadinus) į buteliuką kur dedasi? g.gif Ar jų pirkti atskirai nebūna? smile.gif

atskirai jų nebūna, ten jų visas buteliuko pricipas kitoks drinks_cheers.gif ta pati tik ta dalis, kur mililitrai surašyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2011 02 19, 19:01)
atskirai jų nebūna, ten jų visas buteliuko pricipas kitoks  drinks_cheers.gif ta pati tik ta dalis, kur mililitrai surašyti drinks_cheers.gif

Ačiū už info drinks_cheers.gif
Atsakyti