Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

QUOTE(pumyte83 @ 2011 01 20, 23:53)

o dabar noreciau patarimo:
siuo metu naudojam,avent gauta dovanu magic cup-gertuve,ar kaip cia pavadinus.su minkstu snapeliu.
bet vasarai jau kai bus 2 metukai noreciau TT didesnes gertuves,gal kas naudojate,ar zinote ju skirtumus,kazin kuria geriausia g.gif nes ju nemazas pasirinkimas.manau butu gerai,kad nesilaistytu,ar nuemus dangteli liktu puodelis,kai buna tie su siaudeliais,as net nezinau ar maniskis moketu traukti.
tad jeigu galite parasykite kas savo nuomone,patarima...aciu 4u.gif

jus pabandykit duot patraukt paprastu siaudeliu is puodelio, jei trauks tai is ten irgi trauks. as kaip tik vasarai ziuriu varianta su siaudeliu, bus dar nepilni du metai. del puoduko, kad nesilaistytu, tai man vis tik TT geresnis, turim ir avent, tai is ne toks sandarus kaip TT, bent jau musu atveju. pvz mano pana pagerusi megsta bet kur pamesti puoduka, tai kai TT tai man ramu, kad nebus balos, o Aventas truputi lasa...
Atsakyti
Kur kaunietės perkate TT produkciją? ax.gif
Atsakyti
Žinančios ir naudojančios Tommee Tippee buteliukus, gal galite pasakyti, kuo skiriasi buteliukai su juodais užrašais nuo buteliukų su skaidriais užrašais? Kurie iš jų naujesni? O gal gaminami ir tie, ir tie, tik kažkoks skirtumas tarp jų yra?
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, ar TT buteliukai buna suskirstyti pagal amziu, ar visi parduodami, kaip 0+, o veliau tik soskutes keiciasi? Jei skirstoma pagal amziu, parasykite, prasau, i kokias amziaus grupes ax.gif
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiute @ 2011 01 23, 02:08)
Sakykit, ar TT buteliukai buna suskirstyti pagal amziu, ar visi parduodami, kaip 0+, o veliau tik soskutes keiciasi? Jei skirstoma pagal amziu, parasykite, prasau, i kokias amziaus grupes ax.gif
Is anksto dekoju  4u.gif

buteliukai tai ne, bet soskytes buna o+, 3+,6+men, skiriasi skyluciu skaicius.
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2011 01 23, 01:25)

O as buna buteliukai iskart su 6+ men. soskytem, ar turiu pirkti buteliuka 0+ ir atskirai soskytes vyresniukams?
Papildyta:
QUOTE(nraminta @ 2011 01 23, 01:25)

O as buna buteliukai iskart su 6+ men. soskytem, ar turiu pirkti buteliuka 0+ ir atskirai soskytes vyresniukams?
Aciu, nraminta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiute @ 2011 01 23, 09:17)

nebūna schmoll.gif vieninteliai buteliukai su 3+ žinduku yra 340ml, visi kiti 0+ Vyresniam reikia žindukų atskirai 4u.gif beje, dar yra kintamos tėkmės, ir su lababai didele skylute košytei ar tyrelei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2011 01 22, 14:45)
Žinančios ir naudojančios Tommee Tippee buteliukus, gal galite pasakyti, kuo skiriasi buteliukai su juodais užrašais nuo buteliukų su skaidriais užrašais? Kurie iš jų naujesni? O gal gaminami ir tie, ir tie, tik kažkoks skirtumas tarp jų yra?
Ačiū labai  4u.gif

g.gif blush2.gif
Atsakyti
Ačiū labai  4u.gif
nesiskiria mirksiukas.gif gaminami abieji, tik kur tamsi gradacija patogesni, nes daug aiškiau matosi, kiek įpilti, kiek suvalgo ir t.t. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2011 01 22, 14:20)
Kur kaunietės perkate TT produkciją?  ax.gif

Vaiku miestas,
gal jau ir Kotrynoje yra,
esu pirkus Urmo bazeje (senoji rampa kur arciau Dainavos p-nikos,kur traukinukas ,tai man atrodo 1 sandelys,prekiauja viskuo vaikuciams...
o siaip bandom pirkti ir cia SM.buna geru kainyciu.

Ačiū labai  4u.gif

Kiek as esu susidurus,tai seniau buteliukai buvo su juodais uzrasais,ir ciulptukai buvo be skyluciu orui iseiti.
Dabar matau(o ir patys turime),kad jie be juodu uzrasu ir ciulptukas su skylute orui iseiti-tad manau sitie yra naujesni.(nera patogu,nes nesimato,bet as i pagalba pasitelkiau markeri blush2.gif biggrin.gif )
Ir kp viena mamyte minejo,buvo pakeista,del saugumo tu neleistinu medziagu(dabar raso BPA FREE).Taciau as negaliu garantuot,nes nesidomejau,zinau tik ,kad Avent irgi kazka keite,del tu kenksmingu medziagu.
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2011 01 23, 13:24)
nesiskiria  mirksiukas.gif gaminami abieji, tik kur tamsi gradacija patogesni, nes daug aiškiau matosi, kiek įpilti, kiek suvalgo ir t.t.  drinks_cheers.gif

nuoširdžiai ačiū aciuks.gif

QUOTE(pumyte83 @ 2011 01 23, 15:01)
Kiek as esu susidurus,tai seniau buteliukai buvo su juodais uzrasais,ir ciulptukai buvo be skyluciu orui iseiti.
Dabar matau(o ir patys turime),kad jie be juodu uzrasu ir ciulptukas su skylute orui iseiti-tad manau sitie yra naujesni.(nera patogu,nes nesimato,bet as i pagalba pasitelkiau markeri blush2.gif  biggrin.gif )
Ir kp  viena mamyte minejo,buvo pakeista,del saugumo tu neleistinu medziagu(dabar raso BPA FREE).Taciau as negaliu garantuot,nes nesidomejau,zinau tik ,kad Avent irgi kazka keite,del tu kenksmingu medziagu.

ačiū labai už atsakymus 4u.gif

Į tą keitimą iš "kenksmingų" į nekenksmingas aš žiūriu šiek tiek ramiau...
Jei būtų tikrai kenksmingas tas Bisfenolis A, visi senesnieji Avent produktai būtų moment išimti iš prekybos, tačiau sėkmingai jais prekiaujama iki šiol mirksiukas.gif Ir jei jokios reglamentuojančios tarnybos to nedraudžia, reiškia, tai daugiau išpūstas reklaminis triukas, o ne trimituojama žala kūdikiui ax.gif
O tas keitimas į plastiką "BPA free" nieko kito kaip eilinis produkcijos patobulinimas ir tiek.. Pradėjo vienas prekinis ženklas (Tommee Tippee) taip ženklinti savo gaminius, iš paskos puolė tobulinti ir Avent, ieškoti dar labiau išgryninto plastiko variantų.. Mačiau, jau ir Lansinoh prekės taip pat žymimos mirksiukas.gif
Aišku, kuo didesnė konkurencija, tuo mums- vartotojams- yra geriau... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aune: 23 sausio 2011 - 16:32

kada cia taip buvo? g.gif pries 5m buvo buteliukai tokie patys kaip ir dabar, žindukai su vožtuvėliu, o tada TT buvo visiškas deficitas LT g.gif
Ir kp  viena mamyte minejo,buvo pakeista,del saugumo tu neleistinu medziagu(dabar raso BPA FREE).Taciau as negaliu garantuot,nes nesidomejau,zinau tik ,kad Avent irgi kazka keite,del tu kenksmingu medziagu.
juodas užrašas tikrai nėra BPA šaltinis, ir dabar gamina su juoda gradacija ir be BPA drinks_cheers.gif
Atsakyti