Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

QUOTE(juliciukas666 @ 2010 11 27, 13:41)
Sveikos!  4u.gif
O vat mes pabandem TT produkcija...ir mazius "uzbrokavo"  verysad.gif
net soske spjove  biggrin.gif
Manau,kiekvienam vaikui savo!  smile.gif
O vat puodeli noreciau paskui isbandyt! Kada paaugs:)))

kai rinkausi čiulptuką, blaškiausi TT jų galybėj, atrodo išrinkau patį pačiausią, paskui jau ne tokį patį pačiausią - irgi netiko, o pasirodo maniškei tik lateksinis patiko, silikoninio nei pro kur schmoll.gif gerai, kad turiu galimybę vos ne visus išbandyti, dabar apie kiekvienus beveik turiu savo nuomonę rolleyes.gif
Atsakyti
Mes naudojom buteliukus, pakeitėm iš AVENT, nes jie karts nuo karto praleisdavo. Tai man lb patiko buteliukų forma ir čiulptukų. Kai turėsim antrą vaikelį, tai pirksiu Tommee Tippee, o ne AVENT.
Atsakyti
Sveiki,
Gal galetume pasidalinti patirtimi
Ar esate patenkinti elektriniu Tommee Tippee pientraukiu? Ar gerai istraukia pienuka?
Nes noriu pirkti, tai butu idomu suzinoti nuomone zmoniu, kurie ji naudoja.
Taip pat gal zinote kur ji galima isigyti Vilniuje?
Dekui
Atsakyti
QUOTE(simuchiuke @ 2010 12 06, 00:13)
Mes naudojom buteliukus, pakeitėm iš AVENT, nes jie karts nuo karto praleisdavo. Tai man lb patiko buteliukų forma ir čiulptukų. Kai turėsim antrą vaikelį, tai pirksiu Tommee Tippee, o ne AVENT.

Mes irgi, turim tu paciu problemu su avent, atrodo gerai uzsuki vstiek praleidzia karts nuo karto ir maziukas lieka slapias doh.gif Tai dabar rinkciausi TT, buteliuku aisku jau nebekeisim, bet indelus, irankius ir visa kita tai TT naudosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aš+jis @ 2010 12 09, 10:50)
Sveiki,
Gal galetume pasidalinti patirtimi 
Ar esate patenkinti elektriniu Tommee Tippee pientraukiu? Ar gerai istraukia pienuka?
Nes noriu pirkti, tai butu idomu suzinoti nuomone zmoniu, kurie ji naudoja.
Taip pat gal zinote kur ji galima isigyti Vilniuje?
Dekui

Laba, ga;liu pasakyti tik tiek rolleyes.gif žinau porą mamyčių bandžiusių Avent ir TT el. pientraukius, tai abi pasiliko TT, o man geriau ištraukdavo Avent ax.gif jie abu traukia kitokiu principu truputį, tai labai individualus reikalas pientraukio pasirinkimas, tiek rankinio, tiek el. 4u.gif Kaip aš sakau, nepabandęs abiejų, nesužinosi, kuris tau tinka labiau drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
norejau paklausti, mes naudojam dabar tokia gertuve
user posted image

o kazi yra tokiu didesnes talpos? nes kazkaip nerandu, o maze pripazista tik tokia, bandem TT explora, bet ne pro kur nepatinka kazkodel.. o sitos gertuveles mazos tokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajociuke @ 2010 12 12, 23:06)
norejau paklausti, mes naudojam dabar tokia gertuve
user posted image

o kazi yra tokiu didesnes talpos? nes kazkaip nerandu, o maze pripazista tik tokia, bandem TT explora, bet ne pro kur nepatinka kazkodel.. o sitos gertuveles mazos tokios ax.gif

yra ir didesnių, jų dar LT nėra, bet tikrai bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2010 12 13, 10:16)
yra ir didesnių, jų dar LT nėra, bet tikrai bus  4u.gif

idomu tik kada rolleyes.gif
Atsakyti
as daug dalyku is TT naudoju ir man labai patinka.. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

noreciau patarimo.. vaikuciui 6 men, negeria is buteliuko nieko, tik mamos piena. noreciau duoti jau arbatyciu...pasiulykite gal kokia gertuve ar puodeli su tam tikru antgaliu juk buna ar pan, nzn ka jam bandyt nupirkt g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
mes tik tokia ir tenaudojam thumbup.gif thumbup.gif
buvo ciulptukai kol ju reikejo smile.gif
buteliukus, gertuve, saukstelius, indelius, dubeneli, padekliuka, plastikini seilinuka, kramtuka ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Pradzioje naudojom Avent buteliukus,bet veliau perejom prie TT thumbup.gif (manau,sumazejo ir pilvo bedeles).
Jau net nezinau,kiek laiko naudojam,bet ciulptuku nereikejo dar pakeisti,o stai Avent labai greit susidevedavo,padidedavo skylutes.
Del to,kad nesimato talpos pazymetos,tai man ir nelabai,ypac kai nakti reikedavo,bet as pasibraugdavau markeriu ta vieta iki kur vandens pilti ir nakti net be sviesos matydavau biggrin.gif

o dabar noreciau patarimo:
siuo metu naudojam,avent gauta dovanu magic cup-gertuve,ar kaip cia pavadinus.su minkstu snapeliu.
bet vasarai jau kai bus 2 metukai noreciau TT didesnes gertuves,gal kas naudojate,ar zinote ju skirtumus,kazin kuria geriausia g.gif nes ju nemazas pasirinkimas.manau butu gerai,kad nesilaistytu,ar nuemus dangteli liktu puodelis,kai buna tie su siaudeliais,as net nezinau ar maniskis moketu traukti.
tad jeigu galite parasykite kas savo nuomone,patarima...aciu 4u.gif
Atsakyti