Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

QUOTE(lizarde @ 2010 10 15, 12:07)
as uz TT sterilizatorių, jei kalba apie elektrinį, jei apie mikrobanginį, tai visiškai jokio skirtumo. Aventas gali lyginttis nebent su IQ

o tai ce IQ irgi kazkoks sterilizatorius? g.gif negirdetas g.gif
o tai ji ce tipo geras labai?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 10 15, 12:18)
o tai ce IQ irgi kazkoks sterilizatorius? g.gif negirdetas g.gif
o tai ji ce tipo geras labai?

Avent IQ beveik kaip Avent express, truputį šūstresnis, bet labiau kainų skirtumas jaučiasi, nei patobulinimo ax.gif Aš pati asmeniškai naudoju Tommee Tippee, nes turiu galimybę išbandyti visus, o pasirinkti geriausią biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2010 10 15, 12:25)
Avent IQ beveik kaip Avent express, truputį šūstresnis, bet labiau kainų skirtumas jaučiasi, nei patobulinimo  ax.gif Aš pati asmeniškai naudoju Tommee Tippee, nes turiu galimybę išbandyti visus, o pasirinkti geriausią  biggrin.gif  thumbup.gif

tai jus kiek suprantu abu isbandet ir jum geriausias TT ?
maciau dar kazkoks medela yra, kazin kaip sitas g.gif
sorry uz off topic blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 10 15, 12:48)
tai jus kiek suprantu abu isbandet ir jum geriausias TT ?
maciau dar kazkoks medela yra, kazin kaip sitas  g.gif
sorry uz off topic blush2.gif

isbandžiau visus, ką siūlo Avent ir TT drinks_cheers.gif renkuosi TT drinks_cheers.gif o apie medela nežinau g.gif dėl sterilizatoriaus nelabai verta sukti galvą, manau, visų galutinis rezultatas vienodas, pas visus indukai lieka vienodai sterilūs, kaip beje ir išvirinus puode thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lizarde: 15 spalio 2010 - 12:18
nu as kazkaip irgi daugiau prie TT linkus nei prie avent, nupirkau savo maziukei soskiukus du is TT, noriu dar labai tu anticolin buteliuku, gal yra atsiliepimu apie juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2010 10 13, 14:05)
aš galiu atsakyti, kaip turinti tiesioginį reikalą su abiem firmom bigsmile.gif Oksan labai tiksliai parašė apie žindukus, tik aš kitu aspektu, nenoriu peikti Avent'o, bet jei kas sulūžta ar sugenda, tai tik šios firmos  cool.gif su Tommee Tippee per gerus metus laiko, neturėjau nei vieno atvejo, kad kas kreiptųsi TT dalių  schmoll.gif

Pritariu TT thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautepie @ 2010 07 16, 14:43)
Naudojam šios firmos čiulptukus, puodeli +4, dubeneli su stebuklingu kilimeliu ir termo sauktelius. Kilimelio dar neisbandem, nes dar pats nevalgo, o sauksteliai siek tiek apgaudineja  smile.gif  . Bet siaip produkcija man patinka, esu patenkinta  thumbup.gif  .

thumbup.gif aha maciau ir as jau assorti.lt,tikrai geros kainos wub.gif ir i namus pristato thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 17 spalio 2010 - 23:50
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 18, 00:50)
thumbup.gif aha maciau ir as jau assorti.lt,tikrai geros kainos  wub.gif ir i namus pristato thumbup.gif

Tik gaila kad pabrango assorti TT produkcija verysad.gif
Atsakyti
Laba diena,

Kaip matau kai kurios is Jusu daug ka is bande. Mes nauokai, taigi ne viska spejome pazinti. Turime Avent buteliukus ir pientrauki, bet jie juk kainavo, taigi nenorime ju numesti i sali. Dabar mums reikalingas elektrinis sterilizatorius ir buteliuku maisto sildytuvas. Taigi klausimukas ar tinka Tommee Tippee sterilizatorius ir sildytuvas Avento buteliukams.
Jei bus galimybe atsakykite kas galste kaip imanoma geiciau.

aciu
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2010 11 01, 13:09)
Laba diena,

Kaip matau kai kurios is Jusu daug ka is bande. Mes nauokai, taigi ne viska spejome pazinti. Turime Avent buteliukus  ir pientrauki, bet jie juk kainavo, taigi nenorime ju numesti i sali. Dabar mums reikalingas elektrinis sterilizatorius ir buteliuku maisto sildytuvas. Taigi klausimukas ar tinka Tommee Tippee sterilizatorius ir sildytuvas Avento buteliukams.
Jei bus galimybe atsakykite kas galste kaip imanoma geiciau.

aciu

ir TT steilizatorius ir šildytuvas Avent buteliukams tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos..gal galite man paaiskinti kam sitas daiktas reikalingas:

Tomee tipe maitintuvas
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2010 11 12, 13:17)
Sveikos merginos..gal galite man paaiskinti kam sitas daiktas reikalingas:

Tomee tipe maitintuvas

iš jo labai patogu maitinti košytę, ar tyrelę, į patį buteliuką pridedi, užsuki, ir paspaudus drinks_cheers.gif tyrelė ar košė tiesiai į šaukštelį ir į burną. Nereikia daugiau papildomų jokių indų maitinant drinks_cheers.gif maniškei sunkokai su papildomu maistu buvo, susičiaupia ir neįsiūlysi, o kol šaukšteliu maskatuojuosi aplink vaika su ta tyre, kol pražiodau, jau šaukštas tuščias doh.gif tai toks maitintuvas išsigelbėjimas buvo, tuščią šaukštuką į burną (jo šaukštelis lb minkštas), tada pačioj burnytėj įspaudžiu, ir thumbup.gif ir vaikas naujo maisto gavo, ir aš patenkinta ir švara aplink biggrin.gif
Atsakyti