Gal galite žinančios pasakyti, kuo Tommee Tippee produkcija pranašesnė už Avent? Ar išvis pranašesnė? O gal kai kurie produktai geresni Avent, o kai kurie T.T.?
Mes naudojame gertuve su siaudeliu (skirta nuo 18 men.) ir gertuve be siaudelio, jau kaip is stiklines (skirta nuo 24 men) tai mums super tinka... O ir labai patogu, nes neisbega skystis, be baimes galiu duoti automobilyje gerti, nebijodama, kad mazoji islaistys visa gerima
QUOTE(Natalija1 @ 2010 10 10, 00:11)
Mes naudojame gertuve su siaudeliu (skirta nuo 18 men.) ir gertuve be siaudelio, jau kaip is stiklines (skirta nuo 24 men) tai mums super tinka... O ir labai patogu, nes neisbega skystis, be baimes galiu duoti automobilyje gerti, nebijodama, kad mazoji islaistys visa gerima
o kodėl rinkotės T.T., o ne Avent?
QUOTE(Aune @ 2010 10 10, 14:52)
Žindukai TT gaminami iš minkšto silikono, kuris geriant pieną susitraukia ir išsitempia kaip ir motinos krūtis. Žindukų skersmuo 70 mm. Žindukas turi unikalų vožtuvėlį, neleidžiantį kūdikiui geriant priryti oro. Tai padeda išvengti dujų kaupimosi kūdikio žarnyne, be to labai minkšti Avent kietesnis žindukas o siaip kiek viena mama tiesiog pasirinka kas labiau prie širdies nes ir TT ir Avent labai gera produkcija
QUOTE(oksan @ 2010 10 13, 12:00)
Žindukai TT gaminami iš minkšto silikono, kuris geriant pieną susitraukia ir išsitempia kaip ir motinos krūtis. Žindukų skersmuo 70 mm. Žindukas turi unikalų vožtuvėlį, neleidžiantį kūdikiui geriant priryti oro. Tai padeda išvengti dujų kaupimosi kūdikio žarnyne, be to labai minkšti Avent kietesnis žindukas o siaip kiek viena mama tiesiog pasirinka kas labiau prie širdies nes ir TT ir Avent labai gera produkcija
ačiū už atsakymą
QUOTE(Aune @ 2010 10 10, 14:52)
aš galiu atsakyti, kaip turinti tiesioginį reikalą su abiem firmom Oksan labai tiksliai parašė apie žindukus, tik aš kitu aspektu, nenoriu peikti Avent'o, bet jei kas sulūžta ar sugenda, tai tik šios firmos su Tommee Tippee per gerus metus laiko, neturėjau nei vieno atvejo, kad kas kreiptųsi TT dalių
QUOTE(lizarde @ 2010 10 13, 14:05)
aš galiu atsakyti, kaip turinti tiesioginį reikalą su abiem firmom Oksan labai tiksliai parašė apie žindukus, tik aš kitu aspektu, nenoriu peikti Avent'o, bet jei kas sulūžta ar sugenda, tai tik šios firmos su Tommee Tippee per gerus metus laiko, neturėjau nei vieno atvejo, kad kas kreiptųsi TT dalių
Labai ačiū už atsakymą..
Va, ką reiškia nesidomėti Jau keli metai turiu tokią nuomonę, kad Avent lyderiai ir saugumu, ir patvarumu, ir kokybe... Į jokios kitos firmos produkciją net nežiūrėdavau
Pasirodo, Tommee Tipper daug geriau už visokius Canpol Babies ir t.t.
Dat klausimukas kaip žinovei
Jūs pati sau buteliukus Avent ar Tommy Tipper pirktumėte?
QUOTE(Aune @ 2010 10 13, 16:14)
Dat klausimukas kaip žinovei
mano jau antras vaikiukas auga su Tommee Tippee buteliukais (su tais paciais) Avent ne visada vienam vaikučiui užtenka
AŠ pirmąjį su Avent auginau tai tikrai liuks visos priemonės Dabar antrąją auginu su TT - dar geriau Kol kas tik TT buteliukus retkarčiais naudojam - labai patinka
QUOTE(lizarde @ 2010 10 13, 19:03)
mano jau antras vaikiukas auga su Tommee Tippee buteliukais (su tais paciais) Avent ne visada vienam vaikučiui užtenka
supratau
QUOTE(Butė @ 2010 10 13, 19:50)
AŠ pirmąjį su Avent auginau tai tikrai liuks visos priemonės Dabar antrąją auginu su TT - dar geriau Kol kas tik TT buteliukus retkarčiais naudojam - labai patinka
o galit patart kuris geriau sterilizatorius TT ar AVENT? ir koks pientraukis geresnis TT ar AVENT?
QUOTE(shemsa @ 2010 10 15, 11:44)
o galit patart kuris geriau sterilizatorius TT ar AVENT? ir koks pientraukis geresnis TT ar AVENT?
as uz TT sterilizatorių, jei kalba apie elektrinį, jei apie mikrobanginį, tai visiškai jokio skirtumo. Aventas gali lyginttis nebent su IQ, tačiau pagrindiniai TT pliusai, svarbiausia, kad nevarva nuo dangčio, atrodo smulkmė, bet kai kartais prireikia išimti dar ne visai atvėsusius buteliukus, tai nelabai malonu, kai karštas kondensatas varva o ir šiaip nemalonu, kai varva o daugiau kaip ir dizaino skonio reikalas aj, dar, bet jau IQ garsinis signalas kad užpyps, tai kai tikrinu aš juos, tai ne kart kruptelt užsisvajojusią privertė
o pientraukiai, tai labai individualiai, čia vadinasi, kol nepabandysi abiejų, nežinosi, kuris geresnis vienoms mamytėms geriau ištraukia Aventas, kitoms TT