QUOTE(widele @ 2010 06 09, 13:07)
*As tai siais buteliukais likau nepatenkinta, juos pirkau ne LT, o Airijoje. Buteliukas toks platus kad uzstoja net nosyte leliukui
**Ir dar sunki prieziura, nes kiekviena syky reikia jy isardyti plaunant ir beto guma kurio dedasi buteliuko viduje labai apsinesa laikui begant nuo kalketo vandent, kad ir kaip besterelizuotum
Tai juos panaudojau vos kelis menesiukus ir perejau prie paprastu TT, o antrajam vaikuciui nupirkau AVEN, jie man daug geresni
Nors aisku yra yvairiu nuomoniu
O kaina tai kiek pastebejau uzsienio parduotuvese panasi kaip ir pas mus siu TT buteliuku
**Ir dar sunki prieziura, nes kiekviena syky reikia jy isardyti plaunant ir beto guma kurio dedasi buteliuko viduje labai apsinesa laikui begant nuo kalketo vandent, kad ir kaip besterelizuotum
Tai juos panaudojau vos kelis menesiukus ir perejau prie paprastu TT, o antrajam vaikuciui nupirkau AVEN, jie man daug geresni
Nors aisku yra yvairiu nuomoniu
O kaina tai kiek pastebejau uzsienio parduotuvese panasi kaip ir pas mus siu TT buteliuku
* taip žindukas remiasi i nosyte, bet tai jie ir yra closer to nature, mamos krūtinė, taisyklingai maitinant irgi remiasi i nosytę
**o tai jie sunkiai išsiardo? man tas nesukėlė nepatogumų nors dabar jau pana didelė, tai nebededu tų "konstrukcijų" į vidų, o kai maža buvo buteliukų neprireikė.
QUOTE(burundukas @ 2010 06 20, 01:06)
Ar gerai laiko šilumą TT termosiukai?
man jis nieko nelaido bet vis tiek geriau nei nieko