gal žinot kuri nors ar telpa TT buteliukai į AVENT maistelio šildytuvą?
QUOTE(mamute @ 2010 04 18, 17:48)
gal žinot kuri nors ar telpa TT buteliukai į AVENT maistelio šildytuvą?
siap netelpa, nebent isemus ta zalia dekliuka, o TT sildytuvo nenori? Ar jau turi avent?
QUOTE(lizarde @ 2010 04 18, 19:16)
siap netelpa, nebent isemus ta zalia dekliuka, o TT sildytuvo nenori? Ar jau turi avent?
nea, dar neturiu. bet skelbimuose pasiziuriu, kad nelabai yra naudotu TT sildytuvu, o uz nauja tokius lt oket man truputi gaila tai ir galvoju dabar kuri pientrauki pirkti avent ar TT
aga man patinka sios firmos produktai,nors daug neturiu,prasau kad drauge is airijos parsiustu,labai man grazios gertuves vaikam,bet nzn kur galeciau gauti,esu is siauliu,ir nzn kur cia paradavineja sios firmos ? gal kas zinote?
Papildyta:
as naudojau dr.brouns,bet paskui nusipirkau avent,nzn kuom jie gali buti blogi siaip avento buteliukais esu patenkinta o tommee nebandziau
Papildyta:
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 28, 15:03)
as naudojau avent daugiau niekada ju nepirkciau o TT dar neisbandziau
as naudojau dr.brouns,bet paskui nusipirkau avent,nzn kuom jie gali buti blogi siaip avento buteliukais esu patenkinta o tommee nebandziau
QUOTE(escada* @ 2010 04 22, 16:22)
aga man patinka sios firmos produktai,nors daug neturiu,prasau kad drauge is airijos parsiustu,labai man grazios gertuves vaikam,bet nzn kur galeciau gauti,esu is siauliu,ir nzn kur cia paradavineja sios firmos ? gal kas zinote?
kai ieskojau tai Siauliuose niekur neradau TT produkcijos gal dabar jau ir yra kur
O kurios duodate TT ciulptukus mazyliams ar jums tinka? Mano mazyliui spaudzia nosyte tas diskelis
QUOTE(*rutialia* @ 2010 04 27, 17:34)
O kurios duodate TT ciulptukus mazyliams ar jums tinka? Mano mazyliui spaudzia nosyte tas diskelis
siulptukus naudojam sypsenos formos
siap visa TT produkcija bent jau man yra super
QUOTE(Diax @ 2010 05 20, 09:00)
Gal galite pavardinti kur galėčiau rasti Tommee Tippee produkcija? Tiek Kaune, tiek Vilniuje. Būčiau laaaaaabai dėkinga
Ieškome buteliuko-gertuvės. Tokio ar didesnio be rankenėlių
Ieškome buteliuko-gertuvės. Tokio ar didesnio be rankenėlių
Aš internetu iš čia užsisakinėjau
http://public.fotki....rekeskudikiams/
Labai patiko TT puodeliai( nors mums dar ankstoka) ir buteliukai
TT čiulptuką iki 3 mėn. manasis vienintelį iš visų kitų čiulptukų išsirinko. Dabar kai vyresnis, tai taip jau nespjaudo kitų firmų.
Vyresnėliui turėjau TT gertuvę, bet ji man nelabai patiko, nes pratekėdavo.
Vyresnėliui turėjau TT gertuvę, bet ji man nelabai patiko, nes pratekėdavo.