Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

QUOTE(lizarde @ 2010 03 12, 13:14)
Mano pirmoji ir su chicco uzaugo  thumbup.gif dabar nusipirkau TT, irgi visos gumines ir lb dailios  wub.gif

Nepatiko mazei TT, perejom prie chicco rolleyes.gif
Atsakyti
Mačiau kad TT vilniuje Žaislandija prekiauja, įdomu kaip kainos nuo Kotrynos ir vaikų miesto skiriasi g.gif Gal kuri jau žiūrėjot ax.gif
Atsakyti
Labai patiko TT buteliukai, mazylis puikiai geria is jo, po sito buteliuko Avento net nebenori imti. Vienas minusas tik tas, kad pilant karsta skysti apgaruoja is vidaus ir nesimato gradacijos, ypac nakti problema, bet neskaitant to, liuksiniai buteliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2010 03 30, 20:37)
Labai patiko TT buteliukai, mazylis puikiai geria is jo, po sito buteliuko Avento net nebenori imti. Vienas minusas tik tas, kad pilant karsta skysti apgaruoja is vidaus ir nesimato gradacijos, ypac nakti problema, bet neskaitant to, liuksiniai buteliukai  thumbup.gif

musiskiai irgi tokie, nes tas sugradavimas labai ne koks, vos matosi ,bet va maciau yra ir ryskiai juodai sugraduota, bet kai mum retai jo reikia, galim pakentet :irnesakyk;
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 03 31, 01:38)
musiskiai irgi tokie, nes tas sugradavimas labai ne koks, vos matosi ,bet va maciau yra ir ryskiai juodai sugraduota, bet kai mum retai jo reikia, galim pakentet :irnesakyk;

Juodai graduoti senesnio leidimo buteliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2010 03 31, 09:22)
Juodai graduoti senesnio leidimo buteliukai  smile.gif

Va idomu kodel pakeite ta gradacija g.gif gal tiesiog nusitrindavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2010 03 31, 13:09)
Va idomu kodel pakeite ta gradacija  g.gif gal tiesiog nusitrindavo  g.gif

nu mes metus laiko naudojom, tai nei vienam net neapsitryne schmoll.gif atsinaujinti matyt sugalvojo bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien šeškinėj naujai atidarytij Iki užėjau ir radau vokiškų žaislų parduotuvę, pardavėja pamačiusi mane nestuke.gif pasiūlė buteliukų ką tik gautų-pasižiūriu ogi TT bigsmile.gif žinot kokia kaina už 260ml-ogi 15 litukų thumbup.gif O gal čia daug g.gif sakė dar ir soskiukų turėtų užvešti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2010 03 31, 13:33)
nu mes metus laiko naudojom, tai nei vienam net neapsitryne  schmoll.gif atsinaujinti matyt sugalvojo  bigsmile.gif

ir turiu pasakyt nevykusiai atsinaujino doh.gif

QUOTE(mamusiuka @ 2010 04 01, 12:45)
Šiandien šeškinėj naujai atidarytij Iki užėjau ir radau vokiškų žaislų parduotuvę, pardavėja pamačiusi mane nestuke.gif pasiūlė buteliukų ką tik gautų-pasižiūriu ogi TT bigsmile.gif žinot kokia kaina už 260ml-ogi 15 litukų thumbup.gif O gal čia daug g.gif  sakė dar ir soskiukų turėtų užvešti bigsmile.gif

Oho, babycentre brangesni buteliukai unsure.gif
Atsakyti
na o mano pupai TT soskiukas nepatiko, soskiuka kai ikisdavau tiesiok ziaugciot pradedavo gal todel kad silikonine o va nusipirkom kitos firmos lateksine viskas thumbup.gif , tai buteliuko net nerizikuoju pirkti gaila vel pinigus paleist vejais, nes soskiukai irgi nepigus buvo blush2.gif
Atsakyti
mes irgi jau nuo mazens isbanden TT buteliuka..mazei labai patiko, nes buteliuko soskute primena kruti. Esu nuspirkus DR. Browns buteliuka, bet maziukei nepatiko, nemoka dar tokios soskes ciulpti..o tt patiko smile.gif
Atsakyti
Niu va papirkom TT soskyte nuo 3 menesiuku, nors pries tai turejom avento, eme neypatingai, ziuresim kaip su sita seksis wink.gif
Atsakyti