mes taip pat naudojame tt, labai esame patenkinti visa ju produkcija. pirkome kaune urme, raudonoj galerijoj 17 vietoj. likom patenkinti aptarnavimu ir kaina.
Mano pirmoji ir su chicco uzaugo dabar nusipirkau TT, irgi visos gumines ir lb dailios tik kad nera kilputes segtukui soskiukui, gal kad 0-3men nu bet ju tiek rusiu, kad reliai sunku susigaudyti kuo viena uz kita geresne, nes aprasymuose, tai visos super duper
Mes sios firmos produktu uzsisakem is anglijos ebay. Tai zinokit pigiau gaunas su parsiuntimu nei pirkti cia. Pvz rinkinys: mikrobanginis sterilizatorius,buteliukas,soske ir sepetukas cia kainuoja apie 149lt,o mes sumokejom su viskuo virs 90lt Ir kitu produktuuzsisakem zymiai pigiau
Mano pirmoji ir su chicco uzaugo dabar nusipirkau TT, irgi visos gumines ir lb dailios tik kad nera kilputes segtukui soskiukui, gal kad 0-3men nu bet ju tiek rusiu, kad reliai sunku susigaudyti kuo viena uz kita geresne, nes aprasymuose, tai visos super duper
Sveikos mamytes gal zinot kur gauti vilniuj galima butu TT prekiu? parasykit i AZ. beje gal kas turit atsiliepimu apie buteliukus su soskutem 0+"closer to nature"? Man padovanojo buteliukus du tai forma keista pasirode.
Kalbant apie tommee buteliukus-gertuves negaliu sakyti, kad jos kokios nors ypatingos. Paprastos gertuvės ir tiek pro kurių snapelius kaip ir iš visų prabėga gėrimas. Tiesiog daug išreklamuotos (dėl to brangios) paprasčiausios gertuvės.