Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 28, 15:03)
as naudojau avent doh.gif daugiau niekada ju nepirkciau schmoll.gif o TT dar neisbandziau smile.gif

o aš dukrytei viską naudojau avent, man labai patiko, bet dabar žiūriu yra tommee, tai galvoju, gal geresnes prekes nei avent g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2010 02 28, 17:51)
o aš dukrytei viską naudojau avent, man labai patiko, bet dabar žiūriu yra tommee, tai galvoju, gal geresnes prekes nei avent g.gif

geros kaip ir avent smile.gif
Atsakyti
naudojau avent irgi,nepatiko bonkutes,nes palyginus su tt tai avent soskes galas tikrai kietas ir nepatogus,o tt thumbup.gif o seip visa kita avento irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 28, 13:03)
as naudojau avent doh.gif daugiau niekada ju nepirkciau schmoll.gif o TT dar neisbandziau smile.gif

issbandykit tikrai verta mirksiukas.gif

Atsakyti
Naudojuos ir avent, ir tt - abu puikus,bet dabartiniam dukros amziuj,jai tt soskes didesnes pagal amziu,nei avent ir mazei tas nepatinka.Is pradziu sukramte visas turetas tt soskes namie,nupirkau naujas,tai tu nekramte,tik miegeliui jau nebetinka,nebent diena rankytese pasinesiot ir extra atveju diena.
Avent produkcija visai nenusileidzia tt,o buteliukai daznai kliuna toms,kurios gerai ju neuzsuka ir isbegineja pienelis.Auginau ir dicki su avent,ir mazajai,tik nuo 6men. atradau dar ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mano_svajone: 01 kovo 2010 - 00:44
QUOTE(addicted @ 2010 02 28, 18:58)
geros kaip ir avent smile.gif

QUOTE(Lejute @ 2010 03 01, 00:15)
naudojau avent irgi

QUOTE(mano_svajone @ 2010 03 01, 01:41)
Naudojuos ir avent, ir tt

Ačiū mamytės už nuomones aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu susipirkus viska is TT ax.gif na buteliuko prireike kelis kart tik, pirkau anticolic ir paprastus maziukus, bet dukryte vis dar maitinama MP tai ir mazai prireike ax.gif pientraukis man tai labai geras, bet kai kitu nedandzius lygint sunku hihihi.gif sildytuvas paprastas, nieko ten mandraus, bet tai pienuko pasildydavo to ir uztekdavo. o ciulptuku tai dukriukas neeme, na bande imt ,bet vis krisdavo, mat sunkus tas galas jos budavo, kol naujagimis neislaikydavo, tai labiau avent mego, o dabar atradom nepakeiciama - chicco gumine visa, aisku nera labai grazi, bet svarbu vaikui tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 03 01, 01:15)
Sveikos, turiu susipirkus viska is TT  ax.gif  na buteliuko prireike kelis kart tik, pirkau anticolic ir paprastus maziukus, bet dukryte vis dar maitinama MP tai ir mazai prireike  ax.gif  pientraukis man tai labai geras, bet kai kitu nedandzius lygint sunku hihihi.gif sildytuvas paprastas, nieko ten mandraus, bet tai pienuko pasildydavo to ir uztekdavo. o ciulptuku tai dukriukas neeme, na bande imt ,bet vis krisdavo, mat sunkus tas galas jos budavo, kol naujagimis neislaikydavo, tai labiau avent mego, o dabar atradom nepakeiciama - chicco gumine visa, aisku nera labai grazi, bet svarbu vaikui tinka  ax.gif

as irgi vis ziuriu i ta chicco gumyne visa soskyte ,bet ar netraukia ji purvoprie saves,ar dulkiu?
kazkada maciau lauke,vaikas vezime sedejo su tokia,tai visa tokia apsitraukus dulkem pasirode unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 01, 02:54)
as irgi vis ziuriu i ta chicco gumyne visa soskyte ,bet ar netraukia ji purvoprie saves,ar dulkiu?
kazkada maciau lauke,vaikas vezime sedejo su tokia,tai visa tokia apsitraukus dulkem pasirode  unsure.gif

nukritus ant adijaliuko labai surenku visus pukus, tiesiog limpa prie jos, bet manau nesunku po kranu pakist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 03 01, 03:15)
Sveikos, turiu susipirkus viska is TT  ax.gif  na buteliuko prireike kelis kart tik, pirkau anticolic ir paprastus maziukus, bet dukryte vis dar maitinama MP tai ir mazai prireike  ax.gif  pientraukis man tai labai geras, bet kai kitu nedandzius lygint sunku hihihi.gif sildytuvas paprastas, nieko ten mandraus, bet tai pienuko pasildydavo to ir uztekdavo. o ciulptuku tai dukriukas neeme, na bande imt ,bet vis krisdavo, mat sunkus tas galas jos budavo, kol naujagimis neislaikydavo, tai labiau avent mego, o dabar atradom nepakeiciama - chicco gumine visa, aisku nera labai grazi, bet svarbu vaikui tinka  ax.gif

koki pientrauki naudojote?rankini?
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 04, 18:56)
koki pientrauki naudojote?rankini?

aha rankini, jau perleidau brolio zmonai ax.gif abi patenkintos, mat daug jo nereikejo, elektrini pirkt del keliu kartu neapsimoka,o rankinis isskirtiniams atvejams labai tiko ir patiko smile.gif aisku reiktu kas dien traukt, tai manau isigyciau elektrini ax.gif
Atsakyti
kaip veikia elektrinis pientraukis?tik ijungus laida i rozete?ar jis koks nors pakraunamas?
Atsakyti