Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

QUOTE(*rami* @ 2009 12 05, 19:27)
skirtumo tai tikrai jokio, jeigu tik tie buteliukai telpa i avent sterilizatoriu, ka as butent ir norejau suzinoti  4u.gif man paprasciausiai pasirode, kad  TT buteliukai platesni nei avent ir tiek  g.gif

mes naudojam avent sterilizatoriu ,o buteliukus TT, tai butent i ta dekla buteliukam netelpa,nes avewnt kakleliai siauresni, bet tai koks skirtumas sumetu belekaip ir viskas,net nededu to buteliuku deklo, ant paprasto lygaus sudedu buteliukus ir visa kita ,o kadangi buteliukus max po du sterilizuoju tai ir nereikia daug vietos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 11 16, 19:05)
O man pasirode, kad daugiau prekiu Vaiku mieste ax.gif Bent tai, ko man reikia, radau ten. Beje, Baby center ardo pakuotes, man pardave po viena butelka biggrin.gif

Siaip anticolic buteliukus ir termo deklus as siunciausi is Amazon angliskojo puslapio. Baby center uzsidejes antkainius 100% doh.gif

nezinau kaip dabar,bet anskciau vaiku mieste ir vaikty,kainos buvo dydesnes negu bbc g.gif
Atsakyti
kazkaip parduotuves pasirinkimas nuvyle Tommee produkcijos, tad as anksciau esu pirkusi internetinej parduotuvej
Atsakyti
Jei kam reikia, turiu viena nepanaudota Tommee Tippee buteliuka. Komplektacijoje buvo du, tai viena sekmingai naudojame, o kitas tupi dezeleje nenaudojamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambiniz @ 2009 12 06, 13:37)
kazkaip parduotuves pasirinkimas nuvyle Tommee produkcijos, tad as anksciau esu pirkusi internetinej parduotuvej

o man visai normalus pasirinkimas parduotuveje smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galetu padėti suprasti skirtuma tarp siu pirmuju gertuviu?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lydute: 12 sausio 2010 - 10:00
QUOTE(Lydute @ 2010 01 12, 11:00)
Sveiki, gal kas galetu padėti  suprasti skirtuma tarp siu pirmuju gertuviu?

pirmosios gertuveles snapelis minkstesnis, ir is jos galima pasidaryti buteliuka, tinka soskiuko uzsukimas nuo paprasto TT buteliuko, o antroji labiau kaip puodelis pasidaro, snapelis kietesnis arba dedasi, toks persvieciamas dangtelis vaikuciui, kuris jau mokosi gerti is puodelio, kad neislaistytu jame esancio vandenelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2010 01 12, 10:43)
pirmosios gertuveles snapelis minkstesnis, ir is jos galima pasidaryti buteliuka, tinka soskiuko uzsukimas nuo paprasto TT buteliuko, o antroji labiau kaip puodelis pasidaro, snapelis kietesnis arba dedasi, toks persvieciamas dangtelis vaikuciui, kuris jau mokosi gerti is puodelio, kad neislaistytu jame esancio vandenelio  smile.gif

aciu, kad paaiskinote... o kazi ar verta tureti abu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lydute @ 2010 01 12, 22:27)
aciu, kad paaiskinote... o kazi ar verta tureti abu? g.gif

Kad net nezinau ar reikia abieju g.gif kol vaikiukas be dantuku, tai man ta pirmutine thumbup.gif siaip TT labai daug gertuvyciu siulo ir pagal amziu ir pagal poreikius smile.gif o antroji labai patogi, kai pradeda savarankiskai gerti, su tuo skaidriu dangteliu, su snapeliu, tai efektas tas pats beveik kaip ir pirmoji smile.gif
Atsakyti
Laba ax.gif , gal kuri zinot kur Kaune galima rasti sios produkcijos?
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2010 01 13, 10:51)
Laba ax.gif , gal kuri zinot kur Kaune galima rasti sios produkcijos?

yra urmo bazej, 5 sandely, kazkur parduotuvele atsidarius yra, tiksliai nzn, vis nenueinu paziurineti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2010 01 13, 12:36)
yra urmo bazej, 5 sandely, kazkur parduotuvele atsidarius yra, tiksliai nzn, vis nenueinu paziurineti  ax.gif

Aciu labai, reiks savaitgali nuvaziuot bigsmile.gif
Atsakyti