Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

As irgi savo vaikui perku tik Tomme Tippee
viska. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 11 16, 19:05)
O man pasirode, kad daugiau prekiu Vaiku mieste ax.gif Bent tai, ko man reikia, radau ten. Beje, Baby center ardo pakuotes, man pardave po viena butelka biggrin.gif

Siaip anticolic buteliukus ir termo deklus as siunciausi is Amazon angliskojo puslapio. Baby center uzsidejes antkainius 100% doh.gif

o jum laiko termo deklai ka nors? smile.gif as nesuprantu man jie nieko nelaiko ax.gif
Atsakyti
Produkcija thumbup.gif , nezinau kaip kainos Lieuvoje, bet Airijoje-tas pats kaip ir Avent. Visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2009 11 19, 23:02)
o jum laiko termo deklai ka nors? smile.gif as nesuprantu man jie nieko nelaiko  ax.gif

Nelabai. Gal valanda ir islaiko siluma, jei karsta idedu.
Atsakyti
as turiu sios firmos aukle, brangi zaltys, bet pasiteisina. vaikstau kaip policininke su racija po lauka darbuojuosi, o vaikai miega kambaryje.
nepamainomas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(BusimiDvynukai @ 2009 11 20, 17:23)
as turiu sios firmos aukle, brangi zaltys, bet pasiteisina. vaikstau kaip policininke su racija po lauka darbuojuosi, o vaikai miega kambaryje.
nepamainomas dalykas.

o baterijas ar ilgai laiko?
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2009 10 05, 09:20)
Firma patrauke aki del pampersu siuksliadezes,kurioje panaudoti pampersai
sandariai vakuminiu budu uzsukami siuksliadezeje

user posted image

Va va, si siuksliadeze ir mane labai sudomino bigsmile.gif . Reiks dabar antrajam leliukui paieskot kur pigiau ax.gif .
Beje, gal kas isbandet, ar paprastus siuksliu maisiukus butu imanoma naudoti, labai jau nepigiai gaunasi su tais specialiais maisiukais unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 04 gruodžio 2009 - 14:31
cia sm kartais pardavineja siukslines,o taip is kokio ebejaus siutis ir maisiukus susirast kas is kokiu anglu airijos atsius,tai nebrengu butu,nes paprasti tai nesideda,juk ten speciali tokia kasete maisiuku g.gif
Atsakyti
mamytes 4u.gif , sakykit prasau, o ar TT buteliukus imanoma sterilizuoti Avent sterilizatoriuje ir sildyti Avent sildiklyje?
Nusipirkau Avent technika, o dabar jau noriu TT buteliuku ir kt produkcijos ax.gif .
Atsakyti
Sveikutes,

Parduodu tommee tipee buteliukus 2x150ml ir 2x260ml ir naujas soskutes 0-3 m. (visiskai naujos ipakavime 2 vnt, nes bandymui turejau dar kitas). Buteliukai visiskai nauji, tik buvo plauti virintu vandenuku. Parduodu nes mano berniukas neeme sios firmos soskutes, tik avent, todel ir buteliuku nepanaudojau smile.gif Del kainos susitarsime smile.gif
Rasykite i AZ.
Atsakyti
as avente sterilazavau,kox skirtumas kokiam,tik ten,tos plasmases isgaubimai avntui pritaikyti,bet ir tomiai pasistato,as wisus sukisdavau bilekaip ir wiskas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejute @ 2009 12 05, 16:59)
as avente sterilazavau,kox skirtumas kokiam,tik ten,tos plasmases isgaubimai avntui pritaikyti,bet ir tomiai pasistato,as wisus sukisdavau bilekaip ir wiskas cool.gif

skirtumo tai tikrai jokio, jeigu tik tie buteliukai telpa i avent sterilizatoriu, ka as butent ir norejau suzinoti 4u.gif man paprasciausiai pasirode, kad TT buteliukai platesni nei avent ir tiek g.gif
Atsakyti