As irgi savo vaikui perku tik Tomme Tippee
viska.
QUOTE(Song @ 2009 11 16, 19:05)
O man pasirode, kad daugiau prekiu Vaiku mieste Bent tai, ko man reikia, radau ten. Beje, Baby center ardo pakuotes, man pardave po viena butelka
Siaip anticolic buteliukus ir termo deklus as siunciausi is Amazon angliskojo puslapio. Baby center uzsidejes antkainius 100%
Siaip anticolic buteliukus ir termo deklus as siunciausi is Amazon angliskojo puslapio. Baby center uzsidejes antkainius 100%
o jum laiko termo deklai ka nors? as nesuprantu man jie nieko nelaiko
Produkcija , nezinau kaip kainos Lieuvoje, bet Airijoje-tas pats kaip ir Avent. Visoms
QUOTE(gresa @ 2009 11 19, 23:02)
o jum laiko termo deklai ka nors? as nesuprantu man jie nieko nelaiko
Nelabai. Gal valanda ir islaiko siluma, jei karsta idedu.
as turiu sios firmos aukle, brangi zaltys, bet pasiteisina. vaikstau kaip policininke su racija po lauka darbuojuosi, o vaikai miega kambaryje.
nepamainomas dalykas.
nepamainomas dalykas.
QUOTE(BusimiDvynukai @ 2009 11 20, 17:23)
as turiu sios firmos aukle, brangi zaltys, bet pasiteisina. vaikstau kaip policininke su racija po lauka darbuojuosi, o vaikai miega kambaryje.
nepamainomas dalykas.
nepamainomas dalykas.
o baterijas ar ilgai laiko?
QUOTE(addicted @ 2009 10 05, 09:20)
Firma patrauke aki del pampersu siuksliadezes,kurioje panaudoti pampersai
sandariai vakuminiu budu uzsukami siuksliadezeje
sandariai vakuminiu budu uzsukami siuksliadezeje
Va va, si siuksliadeze ir mane labai sudomino . Reiks dabar antrajam leliukui paieskot kur pigiau .
Beje, gal kas isbandet, ar paprastus siuksliu maisiukus butu imanoma naudoti, labai jau nepigiai gaunasi su tais specialiais maisiukais .
cia sm kartais pardavineja siukslines,o taip is kokio ebejaus siutis ir maisiukus susirast kas is kokiu anglu airijos atsius,tai nebrengu butu,nes paprasti tai nesideda,juk ten speciali tokia kasete maisiuku
mamytes , sakykit prasau, o ar TT buteliukus imanoma sterilizuoti Avent sterilizatoriuje ir sildyti Avent sildiklyje?
Nusipirkau Avent technika, o dabar jau noriu TT buteliuku ir kt produkcijos .
Nusipirkau Avent technika, o dabar jau noriu TT buteliuku ir kt produkcijos .
Sveikutes,
Parduodu tommee tipee buteliukus 2x150ml ir 2x260ml ir naujas soskutes 0-3 m. (visiskai naujos ipakavime 2 vnt, nes bandymui turejau dar kitas). Buteliukai visiskai nauji, tik buvo plauti virintu vandenuku. Parduodu nes mano berniukas neeme sios firmos soskutes, tik avent, todel ir buteliuku nepanaudojau Del kainos susitarsime
Rasykite i AZ.
Parduodu tommee tipee buteliukus 2x150ml ir 2x260ml ir naujas soskutes 0-3 m. (visiskai naujos ipakavime 2 vnt, nes bandymui turejau dar kitas). Buteliukai visiskai nauji, tik buvo plauti virintu vandenuku. Parduodu nes mano berniukas neeme sios firmos soskutes, tik avent, todel ir buteliuku nepanaudojau Del kainos susitarsime
Rasykite i AZ.
as avente sterilazavau,kox skirtumas kokiam,tik ten,tos plasmases isgaubimai avntui pritaikyti,bet ir tomiai pasistato,as wisus sukisdavau bilekaip ir wiskas
QUOTE(Lejute @ 2009 12 05, 16:59)
as avente sterilazavau,kox skirtumas kokiam,tik ten,tos plasmases isgaubimai avntui pritaikyti,bet ir tomiai pasistato,as wisus sukisdavau bilekaip ir wiskas
skirtumo tai tikrai jokio, jeigu tik tie buteliukai telpa i avent sterilizatoriu, ka as butent ir norejau suzinoti man paprasciausiai pasirode, kad TT buteliukai platesni nei avent ir tiek