Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

pirmą kartą apie tokią firmą girdžiu mastau.gif
Atsakyti
firma tai labai gera ir tikrai nera prastesne nei avent, o ir pigesne gerokai, as is uk, tai cia du avent buteliukai £10, o tippe £8 uz keturis blush2.gif ir jie patogus,geri labai ir kaina prieinama... blush2.gif
Atsakyti
ir Kokios kainos siu buteliuku Babycentre ? galvojam ar is anglijos pora parsivezt ar geriau cia nusipirkt g.gif

devil_babe, kur uz tokia kaina keturis matei ? ax.gif
Atsakyti
gavome dovanu buteliuka. Maitinu MP, karta meginau kudikeliau duoti atsigerti, tai jam nepavyko. schmoll.gif Gal ateityje panaudosime. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pegase @ 2008 02 10, 13:12)
ir Kokios kainos siu buteliuku Babycentre ? galvojam ar is anglijos pora parsivezt ar geriau cia nusipirkt g.gif

devil_babe, kur uz tokia kaina keturis matei ?  ax.gif

nera brangus,net pygiau nei avento, o kokybe zymiai geresne thumbup.gif wub.gif
as pirkau ipakavima buvo 2vnt didesniu tai kainavo 29,50 thumbup.gif
Atsakyti
soskes nepatiko... ax.gif bet buteliukus nuo gimimo naudojam thumbup.gif turim ir Avent viena, tai irgi nieko pries rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2008 02 15, 17:44)
soskes nepatiko...  ax.gif  bet buteliukus nuo gimimo naudojam  thumbup.gif  turim ir Avent viena, tai irgi nieko pries  rolleyes.gif

man tai ju soskyciu dizainas superinis wub.gif jai galeciau visas susipirkciau lotuliukas.gif jau kelia spripirkau nors vaikis net i burna neima,tai guli del grozio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi tos soskytes tokios wub.gif
O pvz 150ml viena arba dvi nežinai kiek kainuoja ? Nes aš ne pienukui galvoju ,o arbatytem ar šiaip atsigert kai paaugs. Tai gal tie dideli dar per sunkūs bus g.gif
Atsakyti
labukas erikiuxxx biggrin.gif ,mane irgi sudomino sita tema,o kazin kur Kaune galima tu buteliuku nusipirkti g.gif ,nu pabandyciau ir as,nors nuo gimimo naudoju avento ir kolkas esu patenkinta(tik tas tipo puodelis avento nepatinka ziauriai),pats laikas butu ir mums atsisviezinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 02 18, 02:12)
labukas erikiuxxx  biggrin.gif ,mane irgi sudomino sita tema,o kazin kur Kaune galima tu buteliuku nusipirkti  g.gif ,nu pabandyciau ir as,nors nuo gimimo naudoju avento ir kolkas esu patenkinta(tik tas tipo puodelis avento nepatinka ziauriai),pats laikas butu ir mums atsisviezinti  wub.gif

labuka
del kauno tikrai nezinau kur unsure.gif atlek i vilniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pegase @ 2008 02 10, 14:12)

devil_babe, kur uz tokia kaina keturis matei ?  ax.gif

mothercare maciau g.gif
Atsakyti
gal visai ir nieko... reiks kada pasidairyti kas per prekes smile.gif
Atsakyti