pirmą kartą apie tokią firmą girdžiu
firma tai labai gera ir tikrai nera prastesne nei avent, o ir pigesne gerokai, as is uk, tai cia du avent buteliukai £10, o tippe £8 uz keturis ir jie patogus,geri labai ir kaina prieinama...
ir Kokios kainos siu buteliuku Babycentre ? galvojam ar is anglijos pora parsivezt ar geriau cia nusipirkt
devil_babe, kur uz tokia kaina keturis matei ?
gavome dovanu buteliuka. Maitinu MP, karta meginau kudikeliau duoti atsigerti, tai jam nepavyko. Gal ateityje panaudosime.
QUOTE(pegase @ 2008 02 10, 13:12)
ir Kokios kainos siu buteliuku Babycentre ? galvojam ar is anglijos pora parsivezt ar geriau cia nusipirkt
nera brangus,net pygiau nei avento, o kokybe zymiai geresne
as pirkau ipakavima buvo 2vnt didesniu tai kainavo 29,50
soskes nepatiko... bet buteliukus nuo gimimo naudojam turim ir Avent viena, tai irgi nieko pries
QUOTE(zipzip @ 2008 02 15, 17:44)
soskes nepatiko... bet buteliukus nuo gimimo naudojam turim ir Avent viena, tai irgi nieko pries
man tai ju soskyciu dizainas superinis jai galeciau visas susipirkciau jau kelia spripirkau nors vaikis net i burna neima,tai guli del grozio
Man irgi tos soskytes tokios
O pvz 150ml viena arba dvi nežinai kiek kainuoja ? Nes aš ne pienukui galvoju ,o arbatytem ar šiaip atsigert kai paaugs. Tai gal tie dideli dar per sunkūs bus
O pvz 150ml viena arba dvi nežinai kiek kainuoja ? Nes aš ne pienukui galvoju ,o arbatytem ar šiaip atsigert kai paaugs. Tai gal tie dideli dar per sunkūs bus
labukas erikiuxxx ,mane irgi sudomino sita tema,o kazin kur Kaune galima tu buteliuku nusipirkti ,nu pabandyciau ir as,nors nuo gimimo naudoju avento ir kolkas esu patenkinta(tik tas tipo puodelis avento nepatinka ziauriai),pats laikas butu ir mums atsisviezinti
QUOTE(paulapaula @ 2008 02 18, 02:12)
labukas erikiuxxx ,mane irgi sudomino sita tema,o kazin kur Kaune galima tu buteliuku nusipirkti ,nu pabandyciau ir as,nors nuo gimimo naudoju avento ir kolkas esu patenkinta(tik tas tipo puodelis avento nepatinka ziauriai),pats laikas butu ir mums atsisviezinti
labuka
del kauno tikrai nezinau kur atlek i vilniu
QUOTE(pegase @ 2008 02 10, 14:12)
mothercare maciau
gal visai ir nieko... reiks kada pasidairyti kas per prekes