Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

QUOTE(lizarde @ 2009 11 10, 20:22)
tas tai taip, tikrai kai kas brangiau blink.gif

jo ir as pastebejau kad kai kurios prekes pas mama fotkese brangiau nei parduotuveja,
tik pliusas tas kad galima atsisiusti,o parduotuve nesius ax.gif
Atsakyti
mamytes,kai lako siluma TT termo tasyte? ar verta demesio?
aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki! ir as uzsukiau i ta zaislulandija pasizioplinet,nu gal ant kai kuriu prekiu kainos ir maziasnis,ant kai kuriu tas pats, bat asortimentas tai pas ta (prekes kudikiams) daug didesnis ir visalaika randu naujoviu thumbup.gif ir nuolaideles padaro 4u.gif
Termosiukas manau vertas demesio nes kai maitini misinukais ir reik i miesta isvaziuoti,tai tikrai pravercia 4u.gif
Isbandziau sia produkcija ir esu labai patenkinta ,pirksiu ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 11 10, 20:37)
jo ir as pastebejau kad kai kurios prekes pas mama fotkese brangiau nei parduotuveja,
tik pliusas tas kad galima atsisiusti,o parduotuve nesius ax.gif

kaip supratau ir zaislandija, ir babymarket siuncia prekes g.gif

QUOTE(oksan @ 2009 11 11, 12:57)
Sveiki! ir as uzsukiau i ta zaislulandija pasizioplinet,nu gal ant kai kuriu prekiu kainos ir maziasnis,ant kai kuriu tas pats, bat asortimentas tai pas ta (prekes kudikiams) daug didesnis ir visalaika randu naujoviu  thumbup.gif  ir nuolaideles padaro  4u.gif
Termosiukas manau vertas demesio nes kai maitini misinukais ir reik i miesta isvaziuoti,tai tikrai pravercia 4u.gif
Isbandziau sia produkcija ir esu labai patenkinta ,pirksiu ir toliau thumbup.gif

na idomu del nuolaideliu reiketu pasidometi.

Tik vat galvosukis biggrin.gif Jeigu pvz noriu vieno čiulptuko, po vieną įvairių rūšių kramtuko - tai jau problema, nes reikia pirkti visą rinkinį - t.y. du, kurių man ko gero, neprireiks... doh.gif Vat čia yra privalumas parduotuvės, į kurią galėčiau gyvai nueiti ir man parduotų po vienetą doh.gif o pas mus parduotuvės neprekiauja tommee tippee produkcija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lydute @ 2009 11 11, 20:06)
kaip supratau ir zaislandija, ir babymarket siuncia prekes  g.gif
na idomu del nuolaideliu reiketu pasidometi.

Tik vat galvosukis  biggrin.gif  Jeigu pvz noriu vieno čiulptuko, po vieną įvairių rūšių kramtuko -  tai jau problema, nes reikia pirkti visą rinkinį - t.y. du, kurių man ko gero, neprireiks...  doh.gif  Vat čia yra privalumas parduotuvės, į kurią galėčiau gyvai nueiti ir man parduotų po vienetą  doh.gif  o pas mus parduotuvės neprekiauja tommee tippee  produkcija doh.gif

Manau po viena ciulptuka ir parduotuveje neparduoda schmoll.gif , reikes pirkti visa pakuote, nes pazeista pakuote negali buti pardavime higienos sumetimais, del to pazeistos pakuotes daznai pakainuoja .TT produkcija prekiauja Kotryna,Cipolino,Vaiku miestas ir dar Panoramoje yra bet patikekyt manim kainos ten doh.gif , tai pas ta mamyte jums pasirodys pigu, o del zaislulandijos buvau uzsukus, nu ten tik kai kurios prekes pigiau,bet asortimentas TT mazokas ir norimu spalvu nera schmoll.gif , nu aisku kiekvienas pasirinka pats 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksan @ 2009 11 13, 00:15)
o del zaislulandijos buvau uzsukus, nu ten tik kai kurios prekes pigiau,bet asortimentas TT mazokas ir norimu spalvu nera schmoll.gif , nu aisku kiekvienas pasirinka pats 4u.gif  4u.gif  4u.gif

man toks vaizdas, kad zaislandija issiparduoda TT, kakzkaip kiekviena karta produkcijos mazeja, o papildymo jokio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyle1985 @ 2009 11 11, 10:26)
mamytes,kai lako siluma TT termo tasyte? ar verta demesio?
aciu  4u.gif

visada nutraukus piena dar gerai uzsildau sildytuve,nes jei deciau i termosiuka kambario temperaturos is kart atsaltu,o uzkaitintas taip greit neatsala, nu per valanda atvesta biggrin.gif net nezinau ar vertas demesio daiktas, nu geriau nei nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksan @ 2009 11 13, 00:15)
Manau po viena ciulptuka ir parduotuveje neparduoda schmoll.gif , reikes pirkti visa pakuote, nes pazeista pakuote negali buti pardavime higienos sumetimais, del to pazeistos pakuotes daznai pakainuoja .TT produkcija prekiauja Kotryna,Cipolino,Vaiku miestas ir dar Panoramoje yra bet patikekyt manim kainos ten  doh.gif , tai pas ta mamyte jums pasirodys pigu, o del zaislulandijos buvau uzsukus, nu ten tik kai kurios prekes pigiau,bet asortimentas TT mazokas ir norimu spalvu nera schmoll.gif , nu aisku kiekvienas pasirinka pats 4u.gif  4u.gif  4u.gif

vaistineje norfos as perku po viena ciulptuka
Atsakyti
Labai gera produkcija ,kokybiska ir saugi thumbup.gif
Visom mamytems po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekeskudikiams: 13 lapkričio 2009 - 21:58
QUOTE(oksan @ 2009 11 12, 23:15)
Manau po viena ciulptuka ir parduotuveje neparduoda schmoll.gif , reikes pirkti visa pakuote, nes pazeista pakuote negali buti pardavime higienos sumetimais, del to pazeistos pakuotes daznai pakainuoja .TT produkcija prekiauja Kotryna,Cipolino,Vaiku miestas ir dar Panoramoje yra bet patikekyt manim kainos ten  doh.gif , tai pas ta mamyte jums pasirodys pigu, o del zaislulandijos buvau uzsukus, nu ten tik kai kurios prekes pigiau,bet asortimentas TT mazokas ir norimu spalvu nera schmoll.gif , nu aisku kiekvienas pasirinka pats 4u.gif  4u.gif  4u.gif

dydziausias pasirinkimas ir geros kainos mum tai baby center parduotuveje wub.gif
o ir garantija sokia tokia yra smile.gif
Atsakyti

QUOTE(oksan @ 2009 11 12, 23:15)

O gal kur Kaune tokia produkcija prekiauja?
Na, o šiaip, kitų firmų prekes tiek vaistinėse, tiek parduotuvėse, parduoda po vieną, pvz čiulptukus, tai kodėl TT turėtų neparduoti?

QUOTE(Anema @ 2009 11 13, 14:23)
vaistineje norfos as perku po viena ciulptuka

na štai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 11 13, 22:37)
dydziausias pasirinkimas ir geros kainos mum tai baby center  parduotuveje wub.gif
o ir garantija sokia tokia yra smile.gif

O man pasirode, kad daugiau prekiu Vaiku mieste ax.gif Bent tai, ko man reikia, radau ten. Beje, Baby center ardo pakuotes, man pardave po viena butelka biggrin.gif

Siaip anticolic buteliukus ir termo deklus as siunciausi is Amazon angliskojo puslapio. Baby center uzsidejes antkainius 100% doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 16 lapkričio 2009 - 19:06