o Šiauliuose Vaikutyje vis nera,tenka is anglijos draugu prasyt,kad atsiustu
QUOTE(Didaa @ 2009 09 24, 16:02)
As tai pirkau TT kramtuka, ta pirmaji, kur dantu dar neturintiems, tai mano mazei labai patiko, bet dabar labiau ji naudoja kaip zaisla rankose vartalioti, jau nebekramto, atsibodo matyt
toki kramtuka ir mes nusipirkome super daikciukas
ypac tie kur kruminems dantukam skirti
! | Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. "Vaikų prekių" skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
QUOTE(lizarde @ 2009 10 12, 21:27)
isigijau si padekliuka, tai tikrai nepakeiciamas dalykas, ypac, kai vaikiukas pats pradeda valgyti net nepalyginsi su limpanciais dubeneliais labiausiai man patiko, kad ant jo gali uzdeti bet koki inda ir jis prilimpa
padekliukas sis ir man nepamainomas daikciukas,labai esu patenkinta ji isigijus
tik lekstute kur pirkau prie jo tai lipdukai po truputi apsitrine ir jau ju nebeliko
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 10 12, 03:57)
toki kramtuka ir mes nusipirkome super daikciukas
Mes toki turim,tik deja nekramto dukrele jo,paima i burna ir nezino ka toliau su juo veikt
tik seilinukus turiu, jie tokie pastorinti prie kaklo, kad butu minksta ir nepribegtu nei pienas nei maistas, ir neslaptu rubeliai, minkstuciukai, geruciukai jie man, daugiau kazkaip nieko neturu rodos.. ai dar siuksliadeze pamperams, ir soske va
Savo vaikui perku tik Tomme viska ,kitokiu firmu nepripazystu
man irgi si firma abai patinka, tik gaila, kad Lt ji nera populiari ir pasirinkimas menkas, keliose vaiku prekiu parduotuve keli produktus esu isigiju ir babymarket.lt... kazkaip visur tik avnet pilna, visi sia firma siulo/bruka, o tommee reikia paieskoti
Na štai, prisiskaičiau gerų atsiliepimų ir jau gundausi pirkt TT. Tik įdomu kurie kramtukai vaikui geriausia? Jų čia net trys ar keturios rūšys Tai negi visus pirkti - krūminiams, priekiniams, pirmiesiems, dar ten kažkam
Beje, patogiausia, atrodo pirkti internetu, čia buvo nurodytas adresas fotki, o dar radau, kad ir žaislandija prekiauja ir kai kur kainos netgi mažesnės negu tame fotki (kudikiu prekes) albumėlyje. Įdomiai kaip, visad galvojau kad parduotuvėse būna brangiau...
Beje, patogiausia, atrodo pirkti internetu, čia buvo nurodytas adresas fotki, o dar radau, kad ir žaislandija prekiauja ir kai kur kainos netgi mažesnės negu tame fotki (kudikiu prekes) albumėlyje. Įdomiai kaip, visad galvojau kad parduotuvėse būna brangiau...
QUOTE(Lydute @ 2009 11 10, 20:53)
žaislandija prekiauja ir kai kur kainos netgi mažesnės negu tame fotki (kudikiu prekes) albumėlyje. Įdomiai kaip, visad galvojau kad parduotuvėse būna brangiau...
tas tai taip, tikrai kai kas brangiau