Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

QUOTE(lizarde @ 2009 07 27, 10:17)
Laba, kiek zinau, tai kaune neprekiauja, nebent paskutiniu metu uzveze, kartais bunu panevezy, tai nusiperku ko reikia ten  smile.gif jei uzmatyciau kur kaune, butinai cia pranesiu  4u.gif

o VAIKUTYJE ar nera? nes Vilniuje buvo g.gif
Atsakyti
As apie Tommee Tippee produkcija isvis nieko nebuvau girdejusi iki praejusio savaitgalio. Vyro sesuo parveze is Svedijos lauktuviu butelika su ciulptuku spenelio formos. As jai buvau pasiskundusi, kad neisivaizduoju kaip nutrauksiu metuku dukrytes maitinima. Mano dukryte negere jokiu misinuku ir nepripazino jokiu buteliuku iki metu. O sia savaite ivyko stebuklas. Gavusi dovanu Tommee Tippee buteliuka, nupirkau Aptamil pieno misini vaikams nuo 1 metu. Jau trys naktys musu mazoji geria mineta misisni is Tommee Tippee buteliuko. Savo pienu maitinu ja tik pries uzmiegant. Manau kad padareme didele pazanga ir artimiausiu metu atsisveikinsim su mamytes pieneliu.
Atsakyti
Dar pridursiu, kad dienom dukryte su Tommee Tippee buteliuku nedraugauja schmoll.gif . O stai nakti, pabudusi gerti mamytes pieno ir gavusi buteliuka nepriestarauja ir mielai geria.
Atsakyti
QUOTE(mintux @ 2009 07 30, 17:42)
Jau trys naktys musu mazoji geria mineta misisni is Tommee Tippee buteliuko. Savo pienu maitinu ja tik pries uzmiegant. Manau kad padareme didele pazanga ir artimiausiu metu atsisveikinsim su mamytes pieneliu.

kaip saunu,kad geria is buteliuko thumbup.gif
Atsakyti
Mes taip pat naudojam sios firmos buteliukus, na man jie labai patinka patogi labai buteliuko forma, r irankiu turim, sauksteliu taip pat labai geri, zodziu kai bandziau avento ir siuos, tai man jie daug labiau patiko uz avent firma...
Atsakyti
QUOTE(ch_justina @ 2009 08 05, 08:20)
Mes taip pat  naudojam  sios  firmos buteliukus, na man jie labai patinka  patogi labai  buteliuko  forma,  r  irankiu turim, sauksteliu taip pat labai geri, zodziu kai bandziau  avento ir siuos, tai man  jie daug labiau  patiko uz  avent  firma...

drinks_cheers.gif pilnai sutinku 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinot ar siauliuose imanoma isigyt sios produkcijos? maciau kazkas rase, kad panevezy yra,o kur tiksliau? smile.gif aciu ax.gif
Atsakyti
Sios firmos produkcija kazkiek prekiauja toys market parduotuves, bent jau ju kitu vardu (nuby) soskiu tikrai yra
deja Kaune uzdare
bet Kaune yra bent pora vietu Urmo bazeje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2009 08 17, 12:44)
Sios firmos produkcija kazkiek prekiauja toys market parduotuves, bent jau ju kitu vardu (nuby) soskiu tikrai yra
deja Kaune uzdare
bet Kaune yra bent pora vietu Urmo bazeje  4u.gif

kodel daug kas sako,kad nuby tas pats g.gif

kad toli grazu jie net nepanasus blink.gif mes naudojame daug ka ir nuby firmos, bet skiriasi kaip diena ir naktis schmoll.gif
Atsakyti
Mes siandien gavom du buteliukus dovanu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos prašau parašykit tiksliai kur klaune galima įsigyti Tommee tippee produkcijos. Ar padeda šie buteliukai prisiryti mažiau oro?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 17, 15:26)
kodel daug kas sako,kad nuby tas pats g.gif

kad toli grazu jie net nepanasus blink.gif  mes naudojame daug ka ir nuby firmos, bet skiriasi kaip diena ir naktis schmoll.gif

Niu del to kad ant kaikuriu pakuociu net abu pavadinimai yra- ypac soskiu, sauksteliu irpan.
Kiek suprantu skirtingose salyse skirtingus pavadinimus turi nes pvz gerber juk irgi su nuk kazka bendro turi..
pvz:
NUBY
ir
tommee tippee
tas pats daiktas, mes jas naudojam...

QUOTE(rututu @ 2009 08 19, 14:26)
O ciulptuku nauju niekas neturte parduoti nuo 6 menesiu vaikiukui?  rolleyes.gif

ciulptuku- tai soskiu?
Papildyta:
QUOTE(laisvė25 @ 2009 08 21, 08:42)
Sveikos supermamos prašau parašykit tiksliai kur klaune galima įsigyti Tommee tippee produkcijos. Ar padeda šie buteliukai prisiryti mažiau oro?

papasakojau i az
Atsakyti