Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai! 2dalis

man šita 4u.gif -patraukė sawo stilium mirksiukas.gif

http://www.supermama...p...&phid=14289
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 01 gruodžio 2007 - 22:12
QUOTE(awiux @ 2007 12 01, 00:28)

biggrin.gif aaa,tai sita jau aptarta kaip viena geresniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 01 gruodžio 2007 - 22:10
user posted image

distrofike-anorektike doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jankis @ 2007 11 30, 23:48)
user posted image

distrofike-anorektike  doh.gif

Ajajai kaip negrazu sitaip svaistytis schmoll.gif
Nors pati nesu tokia plonyte, kaip si mergina, bet drasiai galiu sakyti kad turiu nepamirsti per diena keleta bandeliu ir saldainiu suvalgyti, kad nepasidaryt tokia plona(dekinga genams ir greitai medziagu apykaitai)
Man ji graziai ziuris ir nekrito i aki kaip "per plona" unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 30 lapkričio 2007 - 23:56
Dabar si mergina surinks daug balsu is gailescio megalol.gif
Nors man ji atrodo normalaus sudejimo.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 01, 00:53)
Ajajai kaip negrazu sitaip svaistytis schmoll.gif
Nors pati nesu tokia plonyte, kaip si mergina, bet drasiai galiu sakyti kad turiu nepamirsti per diena keleta bandeliu ir saldainiu suvalgyti, kad nepasidaryt tokia plona(dekinga genams ir greitai medziagu apykaitai)
Man ji graziai ziuris ir nekrito i aki kaip "per plona" unsure.gif

nukrypimas nuo temos-bet noreciau,kad man taip butu "nepamirst pavalgyt" lotuliukas.gif Normali ten mergina.Tik stiliaus jokio as neiziuriu
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2007 12 01, 00:18)
Tik stiliaus jokio as neiziuriu

As irgi neiziuriu.... cool.gif bet kai zmogu visai be reikalo uzgaulioja, tai sunku nieko nepasakyti.

Beje, "is gailescio" niekada dar nebalsavau. Balsuoju tik uz patinkancias foto mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif as manau mergina /moteris visai neisizeis-juk kazkas is pavydo uzvele apie anoreksija wink.gif ir nereik dabar pradet gintis "oi tikrai ne,as nepavydziu,as tokia buti nenoreciau",nes ir vel uzvirs tikras bobu turgus.Kad ir sia mano fraze nuleiskit juokais wink.gif anoreksija(esama ar pramanyta) visiskai neturi jokios itakos stiliui.Puse Holivudo vaiksto perpuciami vejo ir stilingi.

Vis del to kyla man klausimas g.gif cia foto konkursas.Tai turetu buti grazi foto ar tik stilius nuotraukoje ? Bet juk nei uz ka nebalsuociau uz visiskai buitine foto schmoll.gif be to,neaiski foto autoryste-jei nuotraukoje galiu buti ir as -vadinas cia ne foto,o stiliaus konkursas? Kazkaip man susimaise viskas blink.gif gal cia tiesiog pastaba adminams ateiciai-kad konkreciau suformuluotu uzduoti.Ir but gerai trijuose punktuose biggrin.gif nesinori paklodziu skaityt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 01 gruodžio 2007 - 00:35
QUOTE(jankis @ 2007 11 30, 23:48)
distrofike-anorektike  doh.gif

ir vel..... doh.gif o apie stiliu nieko negali pasakyti?

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 30, 23:53)
turiu nepamirsti per diena keleta bandeliu ir saldainiu suvalgyti, kad nepasidaryt tokia plona

pavydziu................................................................................ 4u.gif
Atsakyti
Man patinka šios nuotraukos:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O aš kol kas tris išsirinkau. 80-metę močiutę (šilta tokia wub.gif ), senelį (valiūkiškas user posted image) ir geltonos spalvos vėją flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2007 12 01, 01:31)

Vis del to kyla man klausimas  g.gif  cia foto konkursas.Tai turetu buti grazi foto ar tik stilius nuotraukoje ? Bet juk nei uz ka nebalsuociau uz visiskai buitine foto  schmoll.gif  be to,neaiski foto autoryste-jei nuotraukoje galiu buti ir as -vadinas cia ne foto,o stiliaus konkursas?

Taip. Viskas supainiota ir neaišku, o kai kriterijų nėra, tai rezultatas nekoks...
Atsakyti