Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai! 2dalis

QUOTE(Wedi @ 2007 11 30, 16:13)
o del to, kad pasipuose paveiksluojas, ar su balinem suknelem... tai kodel pvz neuzkliuna sita, vien jau pavadinime sako "juoda maza suknele", kur jau turi buti aisku, kad ne kasdiena ja devime

vasara veik visada dėviu tik sukneles. ir mažas juodas dažnokai ir baltas ir spalvingas..
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2007 11 30, 15:07)
Jei kituose konkursuose aš balsuodavau uz nuotraukos kokybę (kiek aš ją galiu įvertinti neprofesionalia akimi), tai šitame gal prabalsuosiu uz stilingą senelį
user posted image
(Kituose konkursuose šią fotkę iškart atmesčiau dėl rankos kadre)

jei atmestum del rankos tai neliktu ir raudonos lekstes lotuliukas.gif kiek iziuriu ten lekste, nors is pradziu pagalvojau, kad berete...
labai fainas senelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 30, 18:19)
jei atmestum del rankos tai neliktu ir raudonos lekstes  lotuliukas.gif  kiek iziuriu ten lekste, nors is pradziu pagalvojau, kad berete...
labai fainas senelis  thumbup.gif

tai aš manau, kad ne dėl jo rankos sakė, o to kur šalia, žalsvai pilku megstiniu...

o aš ir galvojau kad beretė blink.gif dabar tik pamačiau kad lėkštė, smagi foto thumbup.gif
Atsakyti
Kokia įdomi lėkštė blink.gif - kaip beretė g.gif . Ar ten beretė - kaip lėkštė ?blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2007 11 30, 17:46)

o man is situ tik 1 ir 3 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2007 11 30, 12:05)
O balinės suknelės ar netgi teatro kostiumai blink.gif , raudonarmiečių kepurės beigi pižamos su šilkiniais naktinukais, manyčiau, tikrai nėra mūsų kasdienė apranga. Dėl dviejų pastarųjų dar, aišku, galima ginčytis blush2.gif

ne kasdieninė, kas vakarinė tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 30, 17:21)
O kažkodel vistiek visiems patinka.

Nekalbėk už kitus, didžiajai daliai ji net labai nepatinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 30, 18:19)
jei atmestum del rankos tai neliktu ir raudonos lekstes  lotuliukas.gif  kiek iziuriu ten lekste, nors is pradziu pagalvojau, kad berete...
labai fainas senelis  thumbup.gif

Oi, kokia faina nuotraukytė thumbup.gif Tikrai labai originalus senelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 30, 16:21)
nu ir pasakei. Kažkodel prisiminiau komentara apie garbinama nuotrauka, kad sujauktoj lovoj mergina sedi  lotuliukas.gif O kažkodel vistiek visiems patinka.

man nelabai... įdėja įdomi, bet kažkas kas atstumia, už ją nebalsuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 11 30, 18:22)
tai aš manau, kad ne dėl jo rankos sakė, o to kur šalia, žalsvai pilku megstiniu...

aaa... hihihi.gif

o apie kokia nuotraukia cia taip diskutuojat patinka nepatinka, balsuosiu nebalsuosiu? apie ta su Juozuku?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 30, 20:07)
o apie kokia nuotraukia cia taip diskutuojat patinka nepatinka, balsuosiu nebalsuosiu? apie ta su Juozuku?

g.gif nu aš tai tą turėjau omeny
Atsakyti
na as atsiprasau,gal ir mano foto ideta niekuo neypatinga,bet tokia kaip senelis ar remontininkas man su stilium niekaip nesirisha schmoll.gif
Atsakyti