QUOTE(Mekačka @ 2007 12 12, 16:48)
Mekačka, 12 Gru 2007 - 16:48, paraÅ�Ä—:
Mekačka, 12 Gru 2007 - 16:48, paraÅ�Ä—:
O aš prabalsavau už merginą su tatoo, be to ankščiau mačiau jos vestuvių nuotraukytes iš vestuvių skyrelio- labai graži ir turinti savo stilių nuotaka buvo, ir žinau jos niką
Matosi, kad žmogus turi savo nepakartojamą stilių ir nebūtinai jis turi patikti visoms. Svarbiausia, kad patinka ir tinka jai. O tos banalios nuotraukos su švarkeliais "ale elegantiškos" jau atsibodo. Linkiu merginai su tatoo, niko aišku neminėsiu, išlikti tokiai pačiai gražiai, stilingai ir nekreipti dėmesio į kitus, kurie žodį "stilius" sieja tik su švarku ir kelnėmis. 
O aš prabalsavau už merginą su tatoo, be to ankščiau mačiau jos vestuvių nuotraukytes iš vestuvių skyrelio- labai graži ir turinti savo stilių nuotaka buvo, ir žinau jos niką

Matosi, kad žmogus turi savo nepakartojamą stilių ir nebūtinai jis turi patikti visoms. Svarbiausia, kad patinka ir tinka jai. O tos banalios nuotraukos su švarkeliais "ale elegantiškos" jau atsibodo. Linkiu merginai su tatoo, niko aišku neminėsiu, išlikti tokiai pačiai gražiai, stilingai ir nekreipti dėmesio į kitus, kurie žodį "stilius" sieja tik su švarku ir kelnėmis.
joooooo mačiau ir aš jos vestuvines foto

graži moteris ir su savo stilium, ją turbūt sutikus gatvėje tikrai atsisukčiau,

net sakyč labai išskirtinė jauna moteris
o dėl jos stiliaus, tai vieniems jis patiks, kitiems ne, koks skirtumas, bet visos kalbėjusios, pripažino, kad stilių mergina turi ir foto išsiskiria iš kitų, ant daugelio foto man iš vis norėjosi užrašų, kaip rūbų kataloguose džinsai 225 lt S, M, L, švakrkas 200 lt ir bla bla bla