Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai! 2dalis

QUOTE(GinCherry @ 2007 12 11, 20:46)
Na matai yra toks dalykas kaip pasitikejimas savimi ir saves vertinimas smile.gif Vienu kertele buna uzkelta labai aukshtai, o kitu jinai yra zemesne.Nekarta gyvenime teko susidurti su tokiais zmonemis, kurie tikrai labai pasitiki savimi, nors ju darbai tarkim yra prasti ish salies paziurejus, bet jiems jie patys graziausiai ir t.t ir pan. [Sita tendencija ypac pastebejau studijuodama, nes visgi menu specialybe studijavau] smile.gif Ir dar po to tokie zmones nesuprasdami kame reikalas draskydavo destytojui akis, nors darbas budavo akivaizdziai prastas smile.gif Tai galbut ir cia taip yra, tiesiog zmones pasitiki savim, nori pabandyti ir viskas, juk uz tai nieks per galva neduos smile.gif
Man tai ir dazniausiai tas pats ka apie mane mano tiek virtualioje tiek nevirtualioje aplinkoje, bet cia buvo tooookiu komentaru, kad jautresnis zmogus tikrai galetu pasijausti nekaip [kalbu apie abi aptarimo temas].Juk buvo tokiu, kurios neatlaikusios kritikos ish vis ishsheme savo nuotraukas ish konkurso, vadinas kazka itakojo virtualaus pasaulio nuomone smile.gif

isemiau foto tikrai ne del kritikos, schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 12 11, 20:46)
Nbet cia buvo tooookiu komentaru, vadinas kazka itakojo virtualaus pasaulio nuomone smile.gif

Oj, vaikeeeeli smile.gif , tai mes čia tvarkingai vulgariomis pavadinam, o buvo net veidai aptarinėjami, tarkim, viena- panaši į lenkišką šliundrą, kita dar kažkokia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 11, 20:36)
sygyta, beje nemigos nakti suvedziau, kad ne drauge, o sesuo vis delto ta grazu vaikina turbut fotkino doh.gif Tai tu gal dar turi sansu biggrin.gif

seklys morka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 12 11, 21:53)
isemiau foto tikrai ne del kritikos, schmoll.gif

o ash tavo foto net nemaciau blush2.gif

Elina tai ash kalbu ne apie dbr, kad cia parashe vulgaru/nevulgaru, o apie abi aptarinejimo temas apskritai smile.gif

Ai zodziu, baigiam mirksiukas.gif
Atsakyti
As i mama prie rubu spintos irgi atkreipiau demesi, ir labai gaila ji atsirado velai - ne visi gal pastebejo, as pvz. irgi anksciau issirinkau uz ka balsuosiu. Nors kitu konkursu metu daznai laukiu pacios pabaigos ar pamirstu apie tai isvis blush2.gif Sikart prabalsavau anksti nes anksti apsisprendziau.

Siap manau visos apkalbetos turetu didziuotis, nes net jei man nepatiko kazkieno stilius - visgi puiku, kad jis yra mirksiukas.gif (mano nuomone kai kuriose nuotraukose jo nera, bet jos ir liko blankios). Juk nereiskia, kad pats zmogus nepatiktu - net geriausia drauge gali tureti ruba kurio pati gyvenime neuzsivilktum, bet juk ir zaviesi ja nes ji yra kitokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 11 gruodžio 2007 - 19:56
QUOTE(GinCherry @ 2007 12 11, 20:55)
o ash tavo foto net nemaciau  blush2.gif

Elina tai ash kalbu ne apie dbr, kad cia parashe vulgaru/nevulgaru, o apie abi aptarinejimo temas apskritai smile.gif
Ai zodziu, baigiam  mirksiukas.gif

tai gal ir matei,bet nezinojai kad ten as lotuliukas.gif
tiesiog pries dedama nuotrauka nelabai buvau ja patenkinta,nes teko paciai save fotkinti, geriausiai isejusi foto,kuria buvau patenkinta,buvo su nukirsta puse galvos doh.gif zodziu i kritika nesuregavau ne kaip. plius nepatiko,kad buvau kaikuriu atpazinta. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 11 gruodžio 2007 - 20:00

O ash prabalsavau tik siandien ir nestebejau tu foto labai idemiai visa dejimo laika, tiesiog perziuredavau ir viskas smile.gif Uz tai manes neitakojo tai, kuri foto ideta konkurso pradzioj, kuri pabaigoj, BET sutinku su tavim, kad seniau idetos foto turi didesniu sansu laimeti, nei idetos veliau, nes jos anksciau buvo pastebetos ir "nuteistos" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 12 11, 21:00)
O ash prabalsavau tik siandien ir nestebejau tu foto labai idemiai visa dejimo laika, tiesiog perziuredavau ir viskas smile.gif Uz tai manes neitakojo tai, kuri foto ideta konkurso pradzioj, kuri pabaigoj, BET sutinku su tavim, kad seniau idetos foto turi didesniu sansu laimeti, nei idetos veliau, nes jos anksciau buvo pastebetos ir "nuteistos"  mirksiukas.gif

o as kaiptik manau,kad sveizienai didesni sansai,nes senos foto gali speti ir pabosti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 12 11, 20:00)
O ash prabalsavau tik siandien ir nestebejau tu foto labai idemiai visa dejimo laika, tiesiog perziuredavau ir viskas smile.gif Uz tai manes neitakojo tai, kuri foto ideta konkurso pradzioj, kuri pabaigoj, BET sutinku su tavim, kad seniau idetos foto turi didesniu sansu laimeti, nei idetos veliau, nes jos anksciau buvo pastebetos ir "nuteistos"  mirksiukas.gif

O cia zmogus nesuprasi pats saves megalol.gif Nes viena foto buvau issirinkus ir kaip tik nebalsavau nes ideta labai anksti - iki kol atejo balsavimo metas, atsibodo blush2.gif
Atsakyti
Gal ir taip lotuliukas.gif abi ta pati parashet, kazkaip nepagalvojau apie shita varianta blush2.gif Sygyta gali but,kad neatpazinau, o kokia foto buvo? Gal ir nemaciau visgi? g.gif manau, cia dauguma pacios save fotkino tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 11 gruodžio 2007 - 20:06
QUOTE(GinCherry @ 2007 12 11, 21:05)
Gal ir taip  lotuliukas.gif abi ta pati parashet, kazkaip nepagalvojau apie shita varianta  blush2.gif Sygyta gali but,kad neatpazinau, o kokia foto buvo? Gal ir nemaciau visgi?  g.gif  manau, cia dauguma pacios save fotkino  tongue.gif

joo, bet ne visos turi krutus fotikus su krutom blykstem ir stovus dar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 12 11, 22:11)
joo, bet ne visos turi krutus fotikus su krutom blykstem ir stovus dar lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ai nu, ash ir noreciau tokio daikto mirksiukas.gif tai kokia fotke buvo? smile.gif
Atsakyti