QUOTE(GinCherry @ 2007 12 11, 20:46)
Na matai yra toks dalykas kaip pasitikejimas savimi ir saves vertinimas
Vienu kertele buna uzkelta labai aukshtai, o kitu jinai yra zemesne.Nekarta gyvenime teko susidurti su tokiais zmonemis, kurie tikrai labai pasitiki savimi, nors ju darbai tarkim yra prasti ish salies paziurejus, bet jiems jie patys graziausiai ir t.t ir pan. [Sita tendencija ypac pastebejau studijuodama, nes visgi menu specialybe studijavau]
Ir dar po to tokie zmones nesuprasdami kame reikalas draskydavo destytojui akis, nors darbas budavo akivaizdziai prastas
Tai galbut ir cia taip yra, tiesiog zmones pasitiki savim, nori pabandyti ir viskas, juk uz tai nieks per galva neduos 
Man tai ir dazniausiai tas pats ka apie mane mano tiek virtualioje tiek nevirtualioje aplinkoje, bet cia buvo tooookiu komentaru, kad jautresnis zmogus tikrai galetu pasijausti nekaip [kalbu apie abi aptarimo temas].Juk buvo tokiu, kurios neatlaikusios kritikos ish vis ishsheme savo nuotraukas ish konkurso, vadinas kazka itakojo virtualaus pasaulio nuomone

Man tai ir dazniausiai tas pats ka apie mane mano tiek virtualioje tiek nevirtualioje aplinkoje, bet cia buvo tooookiu komentaru, kad jautresnis zmogus tikrai galetu pasijausti nekaip [kalbu apie abi aptarimo temas].Juk buvo tokiu, kurios neatlaikusios kritikos ish vis ishsheme savo nuotraukas ish konkurso, vadinas kazka itakojo virtualaus pasaulio nuomone

isemiau foto tikrai ne del kritikos,