Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai! 2dalis

QUOTE(Džinė @ 2007 12 08, 16:03)
nereikia žmogaus pulti už išsakytą nuomonę

O kas cia puola, leiskite paklausti? blink.gif
Nereikia ir manes pulti uz MANO issakyta nuomone cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 08 gruodžio 2007 - 18:00
QUOTE(Nerytė @ 2007 12 07, 19:19)

Is ko Jus sprendziat g.gif ?

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 12 08, 00:06)
Tikrai simpatiškas  rolleyes.gif  blush2.gif  ,tik liesos labai kojos  cool.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tasira: 08 gruodžio 2007 - 18:06
tai ką jau ryt balsavimas bigsmile.gif thumbup.gif

Aš dar nežinau už ką balsuosiu g.gif
Papildyta:
user posted image

Šita foto tokį rytų kampelį primena bigsmile.gif bet nematyta foto ar čia tik man g.gif

ir šita naujai atsiradus rolleyes.gif
galėtų būt ne iš apačios fotografuota rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 09 gruodžio 2007 - 13:44
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 12 08, 14:39)
man ši pati pačiausia  ax.gif , ir mergina labai graži  4u.gif

mergina grazi,foto irgi grazi, bet man vaizda gadina pajuode paakiai. nezinau cia makiazas ar ne. bet nipatinka blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif Šita nauja labai graži wub.gif Šilta ir nuoširdi
user posted image

Dievinu arklius...

user posted image
Atsakyti
Parodysiu visas man patinkančias bigsmile.gif

Labai graži foto wub.gif
user posted image

Kvepia elegancija 4u.gif
user posted image

Meniška nuotrauka ,žavi moteris wub.gif
user posted image

Už superinę šypseną thumbup.gif
user posted image

Miela,graži bliuskutė,o gal suknelė 4u.gif
user posted image

Daili mergaitė (tokia atrodo gera,nuoširdi,net nežinau ko čia tokią nuomonę susidariau g.gif ) 4u.gif
user posted image

Graži, labai natūrali wub.gif
user posted image

Labai man graži nuotraukos visuma wub.gif Tikriausia po akiniais slepias labai graži moteris wub.gif
user posted image

Stilinga moteriškė thumbup.gif mirksiukas.gif
user posted image

Nu va rodos pavardinau visas labiausiai patikusias didis.gif O už ką balsuosiu jau žinau ,bet nesakysiu irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 09 gruodžio 2007 - 16:28
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 12 08, 00:06)
Tikrai simpatiškas  rolleyes.gif  blush2.gif  ,tik liesos labai kojos  cool.gif  biggrin.gif

Duotų man, tuoj atpenėčiau smoke.gif

Ir nekibkit prie SH doh.gif Nu kaip prisimenu, kiek ji už tą komplimentą atkentėjo, tai... lotuliukas.gif

Misliju dėt man fotkę ar nedėt g.gif Nu nei stiliaus ten , nei rakusrasas geras, ale vat nuotaika tai tokia thumbup.gif Vyras sako, kad naktim kartais net sapnuoja hihihi.gif Nu bet jaučiu neptavirtintų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 12 09, 16:50)
Ir nekibkit prie SH  doh.gif Nu kaip prisimenu, kiek ji už tą komplimentą atkentėjo, tai...  lotuliukas.gif

Misliju dėt man fotkę ar nedėt  g.gif Nu nei stiliaus ten , nei rakusrasas geras, ale vat nuotaika tai tokia  thumbup.gif Vyras sako, kad naktim kartais net sapnuoja hihihi.gif Nu bet jaučiu neptavirtintų  unsure.gif

tai jau reiktų labai paskubėt, nes po vidurnakčio balsavimas prasideda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 12 09, 17:50)
Ir nekibkit prie SH  doh.gif Nu kaip prisimenu, kiek ji už tą komplimentą atkentėjo, tai...  lotuliukas.gif

Misliju dėt man fotkę ar nedėt  g.gif Nu nei stiliaus ten , nei rakusrasas geras, ale vat nuotaika tai tokia  thumbup.gif Vyras sako, kad naktim kartais net sapnuoja hihihi.gif Nu bet jaučiu neptavirtintų  unsure.gif

Kad jau per velu mirksiukas.gif reikejo iki 17 val.
Atsakyti
O as balsuosiu uz mergina po neivykusio pasimatymo... Uz vaikina su zvaigzdem thumbup.gif O daugiau nezinau arba nesakysiu 4u.gif
Atsakyti
o aš kaip tik, žinau už ką nebalsuosiu doh.gif
Atsakyti
Jei reiktu parodyti uz ir pries saraselius, deja, pirmas butu daug trumpesnis blush2.gif Todel trumpaji lengviau parodyt biggrin.gif
Atsakyti