Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai! 2dalis

QUOTE(Nerytė @ 2007 12 07, 14:40)
kiek atsekiau tai cia vietoj nuotraukos kur mergina ziema puose ar ziema mergina.. zodziu tikrai i gera pasikeitimas  thumbup.gif

ne netos tongue.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Nauja foto bigsmile.gif
user posted image

Jai apie stilių kalbant ,tai tašė ir "koža" nelabai,ne mano skonio schmoll.gif Ir skraistė ten nedera blush2.gif

Bet nuotrauka visumoj labai faina wub.gif wub.gif

cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 07 gruodžio 2007 - 18:55
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 07, 16:17)
ne netos  tongue.gif

tai vietoj kurios g.gif juk tos su ziema nera g.gif

http://www.supermama...p...&phid=14350
sita irgi vietoj kazkurios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 12 06, 20:15)
smile.gif  smile.gif

Simpatiska nestuke (labai jaunute atrodo bigsmile.gif ). Bet kedes tai pasaka ax.gif

atsargiau su savo komentarais.iš patirties žinau,kad jaunumo-senumo palyginimai brangiai kainuoja.viena žavią būtybę kažkada pagyriau už tai ,kad pagyvenusi ir tokia žavinga.žinote,kiek komentarų susilaukiau.gal be tokų palyginimų apsieikite
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 12 07, 21:13)
pagyriau už tai ,kad pagyvenusi ir tokia žavinga.

palygino hah.gif Pavadint jaunute ar pagyvenusia gražuole- rask skirtumą umn.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 12 07, 20:13)
atsargiau su savo komentarais.iš patirties žinau,kad jaunumo-senumo palyginimai brangiai kainuoja.viena žavią būtybę kažkada pagyriau už tai ,kad pagyvenusi ir tokia žavinga.žinote,kiek komentarų susilaukiau.gal be tokų palyginimų apsieikite

Prasideda smoke.gif Jei tamsta nejaučiate skirtumo, garsiai nebekalbėkit, nu jau kiek galima apie tą patį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 07, 21:15)
palygino hah.gif Pavadint jaunute ar pagyvenusia gražuole- rask skirtumą umn.gif

biggrin.gif gerai skamba "pagyvenusi grazuole" g.gif biggrin.gif

Cia ne i tema blush2.gif , Elina o avatare tavo plaukai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 07 gruodžio 2007 - 20:58
QUOTE(sima77 @ 2007 12 07, 21:57)
biggrin.gif gerai skamba "pagyvenusi grazuole" g.gif  biggrin.gif

Cia ne i tema blush2.gif , Elina o avatare tavo plaukai? bigsmile.gif

Mano. Sima77, tu apie tą pagyvenusią gražuolę paskaitei ir pamiršk, ok? lotuliukas.gif
Atsakyti
quote=Elina,2007 12 07, 21:15]
[/quote]

QUOTE(Abo @ 2007 12 07, 21:57)
Prasideda  smoke.gif  Jei tamsta nejaučiate skirtumo, garsiai nebekalbėkit, nu jau kiek galima apie tą patį  doh.gif

tongue.gif deja ka anakart pasakiau aš ,pacituoti jau nebegalėčiau,bet buvo maždaug taip,kad tai buvo geras komplimentas,bet nesuprastas mirksiukas.gif .man nusibodo,kai visokios supranta žodžius ne taip ,kaip sakoma.o dėl jaunumo žinau nemažai atvejų,kada 30m moteris svajoja būti moteriškesnė,žavingesnė ,bet ja tapatina su paaugle ir tikrai tai užknisa.solidi,inteligentiška dama svajoja būti kiekviena o ne vėjavaikiška,.o tamstos išsakytas komentaras lyg skamba kaip pažeminimas tiesiogiai norint pasakyti -perjauna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 12 07, 21:13)
tongue.gif deja ka anakart  pasakiau aš ,pacituoti jau nebegalėčiau,bet buvo maždaug taip,kad tai buvo geras komplimentas,bet nesuprastas mirksiukas.gif .man nusibodo,kai visokios supranta žodžius ne taip ,kaip sakoma.o dėl jaunumo žinau nemažai atvejų,kada 30m moteris svajoja būti moteriškesnė,žavingesnė ,bet ja tapatina su paaugle ir tikrai tai užknisa.solidi,inteligentiška dama svajoja būti kiekviena o ne vėjavaikiška,.
Alia daug tų visokių vis ne taip suprantančių, gal metas keistis? nail.gif
Ir nespręskit pagal save apie ką kitos svajoja, nė už ką nenorėčiau atrodyti kaip solidi dama blink.gif Rimtai pamąstykit, gal jau užtenka visur kišti savo nuomonę kaip teisingą, o save laikyti auka, kurią nuolat skriaudžia.
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 12 07, 22:13)
solidi,inteligentiška dama svajoja būti kiekviena o ne vėjavaikiška,

swoon.gif nu prieviet unsure.gif . Būsi mano amžiaus, tikrai nenorėsi vadintis solidžia dama wacko.gif. Jau geriau- pagyvenusi paauglė laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2007 12 07, 14:08)
Viena iš favoričių  ax.gif
user posted image

WooooooW wub.gif Nu kokia super nuotrauka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti